Testul american de admitere la politie care iti spune ce ascunde personalitatea ta!

Testul american de admitere la politie care iti spune ce ascunde personalitatea ta!

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 November 2019 in SfaturiTeste de Personalitate

Testele vizuale, deseori sunt cele mai sunt exacte. Ce spun psihologii americani despre personalitatea ta? Alege imaginea şi citește mai jos!

Imaginea N1:

Relaxat, vesel, optimist

Îţi place viaţa liberă, plină de spontaneitate. Trăieşti fiecare zi la maxim şi savurezi fiecare clipă. Deviza ta interioară: “Trăim doar o dată”.

Eşti curios şi deschis la tot ce-i nou. Nu e nimic mai rău pentru tine atunci când simți că nu mai ai puteri şi nu te poţi mişca înainte. Te sperie tot felul de restricții şi nu poţi suporta când cineva îţi oferă sfaturi şi te învaţă ce să faci, dacă nu ai solicitat aceasta. Iubești surprizele.

Imaginea N2:

Independent, neobișnuit, neconvențional

Ai nevoie de libertate nelimitată – pentru că doar aşa te poți afirma în felul tău unic. Eşti creativ, atât la muncă cât şi în afara ei.

Eşti – individualist. Apreciezi manifestarea personalității, indiferent care ar fi, şi niciodată nu urmezi orbește exemplele străine. Trăiești după propriile reguli morale, chiar dacă eşti nevoit să mergi împotriva celor mai apropiați oameni.

Imaginea N3:

Predispus să analizeze, sensibil, gânditor

Te loveşti, mai des decât alţii, cu lupta dură fie cu oamenii, sistemul sau cu tine însuți. Nu poți tolera superficialitatea. Preferi să rămâi singur, decât să ai conversații despre nimic. Eşti un prieten bun, pentru oamenii în care ai încredere.

Iamginea N4:

Armonios, echilibrat, cu picioarele pe pământ

Valoarea ta principală – naturalețea. Nu suporți nimic artificial, ostentativ, pretențios. Ţi-s dragi sufletului liniile şi formele simple, comunicarea simplă şi uşoară.

Oamenii se simt bine alături de tine, provoci admirație. Ei se pot baza pe tine, deoarece niciodată nu arunci vorbe în vânt, răspunzi de propriile acțiuni. Oamenilor dragi le oferi sentimentul de siguranță şi spaţiu suficient pentru a nu se simţi legați şi nici abandonați. Dăruieşti multă căldură şi omenie.

Imaginea N5:

Profesional, încrezut în sine, pragmatic

Eşti un realist care nu se va îndoi de decizia luată. Începi orice lucru responsabil, pentru că mai devreme su mai târziu îl vei face. Eşti încrezut în propriile forţe şi împărtăşeşti acest lucru şi cu alţii. Nu poți fi satisfăcut pe deplin, dacă nu ţi-ai realizat planurile, exact aşa cum ţi-ai dorit.

Imaginea N6:

Paşnic, chibzuit, neagresiv

Consideri că comoara cea mai de preţ sunt relaţiile dintre oameni. Îţi găseşti uşor prieteni, deşi lăşi loc pentru independenţă şi intimitate. Uneori simți nevoia să fii singur pentru a-ţi asculta dorinţele. Trăieşti în linişte şi armonie cu tine însuţi şi cu cei din jur. Apreciezi frumusețea şi fidelitatea. Deşi poţi petrece mult timp în singurătate, nu eşti o persoană singură. Pur şi simplu eşti destul de integru, pentru a nu te baza pe alții.

Imaginea N7:

Încrezut în sine, de încredere, capabil să analizeze

Capacitatea de a înțelege oamenii – este punctul tău forte. Iubești să te înconjuri de oameni unici, pentru că de la fiecare înveți ceea ce încă nu cunoști.

Un rol important în viaţa ta îl are cultura. Îţi cauţi propriul stil vestimentar, de comportament, gânduri. Eşti destul de tolerant şi capabil să-ţi asumi ceea ce nu cunoşti, dar care te va ajut să creşti ca persoană.

Imaginea N8:

Romantic, visător, emoţional

Extrem de sensibil şi vulnerabil. Preferi să fii cu capul în nori, pentru că acolo te simţi bine. Sentimentele tale – sunt cele mai importante. Consideri că în viaţă neapărat trebuie să ai un vis, iar când se va realiza, să-şi găsești altul. Nu eşti foarte apropiat de oamenii care privesc viaţa realist.

Imaginea N9:

Dinamic, activ, încrezut în sine.

Poţi şi iubeşti să-ţi asumi riscuri. Niciodată nu vei refuza senzațiile tari. Rutina te paralizează şi-ţi taie tot cheful de a trăi. Iubești să fii în centrul evenimentelor. Consideri părerea ta corectă, însă eşti în măsură să-ţi recunoști erorile. Comportamentul tău este imposibil de prezis, pentru că tu însuți nu poți şti, ce vei face peste jumătate de oră.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!