Alege unul dintre simboluri si afla daca te controleaza gelozia!

Alege unul dintre simboluri si afla daca te controleaza gelozia!

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 February 2019 in Teste de Personalitate

Gelozia e o povară tare grea pentru cei care o resmit. Un amalgam de insecuritate, frică, grijă și anxietate asupra unei pierderi anticipate a unei persoane. Uneori gelozia e însoțită și de furie, resentimente sau dezgust.

Ești o persoană geloasă? Crezi că e infidel? A venit momentul să afli cu ajutorul acestui test online inedit. Testul geloziei. Alege, fără să te gândești prea mult, o imagine din cele de mai sus și apoi citește mai jos rezultatul.

1.Nu ești deloc o persoană geloasă.

Reușești să învingi gelozia cu ajutorul încrederii în sine și a stilului de viață activ. Îți place să conduci relația, dar rămâi rațională și te concentrezi pe lucrurile cu adevărat importante în viață. Toată lumea devine la un moment geloasă, dar tu nu lași gelozia să-ți controleze viața.

2.Ești o persoană oarbă când vine vorba de infidelitate.

Gelozia nu te caracterizează, ești o persoană extrem de relațională care caută motivele pentru care te-ar înșela, decât să simtă sentimente de frustrare, mânie sau grijă.

3. Nu te caracterizează gelozia, dar s-ar putea să devii pe viitor.

Trăiești cu intensitate fiecare moment al relației și nu vrei să te gândești că partenerul te-ar putea înșela. Reușești să ignori și să refuzi să simți gelozia.

4. Ești o persoană geloasă în anumite circumstanțe.

Câteodată gelozia te poartă în niște locuri întunecate, dar datorită optimismului tău reușești să recapeți încrederea în sine. Ai încredere în partenerul de viață, dar anumite situații sociale te fac să devii sceptic și un pic gelos.

5. Ești o persoană geloasă, dar nu o arăți.

Nu-ți afișezi niciodată sentimentele în public, deși te supără foarte mult ideea că partenerul de viață ar putea să se gândească la altcineva. Nu vrei să faci o scenă, așa că te abții. Ai o gelozie privată. Te manifești noapte când uzi perna cu lacrimi.

6.Ești o persoană extrem de geloasă.

Îți place să deții controlul în relația ta și îți faci griji atunci când lucrurile încep să-ți scape printre degete. Ai probleme cu încrederea în partener. Ești o persoană imatură și nesigură. E omenes să fii un pic gelos, dar nu exagera.

Daca te-ai regasit, te rugam sa distribui si tu acest test! Iti multumim!

Grupa de sange care iti da puteri nebanuite si la ce rase umane este mai intalnita!

Studiile arata ca persoanelor cu RH negativ le lipseste factorul rhesus, o substanta proteica prezenta in globulele rosii. Teoriile arata ca aceste persoane pot proveni dintr-o alta lume. Altii cred ca sunt ingeri pe pamant, proveniti dintr-o rasa superioara. Un lucru este cert, persoanele cu Rh negativ sunt unice si diferite…..

O persoana cu Rh negativ de grupa 0, poate dona sange oricarei persoane, insa daca au nevoie ei de sange, pot primii numai de la cei cu Rh negativ de grupa 0.

Aceste persoane reprezinta doar 15% din populatie globului si provin mai ales din Europa.

Teoriile arata astfel:

– Cele patru grupe de sange sunt: A, B, AB si O.

– Diferenta dintre fiecare tip depinde de proteinele din sange, insa atunci cand vine vorba de Rh negativ, nu se poate vorbi despre aceste proteine.

Intrebarea este de unde provin aceste persoane?

Daca ne intoarcem cu 35,000 de ani in urma, acest tip de sange este strans legat de anumite triburi.

Europenii au cea mai mare incidenta cu acest tip de sange si doar 3% dintre africani si americani il au. In ceea ce priveste asiaticii ei detin doar un procent de 1%.

Persoanele cu acest tip de sange prezinta urmatoarele carcteristici: au un IQ crescut, au o temperatura a corpului mai scazuta, sunt sensibile la caldura si au ochii caprui.

Acest tip de sange este si mai misterios cand vine vorba de femeile insarcinate. Aceste femei au probleme mari pe timpul sarcinii, deoarece corpul lor ataca pur si simplu fetusul. De aceea le si prescrie un tratament specific.

De ce ar ataca organismul fetusul?

Aici apare o alta teorie, este posibil sa fie influenta unei rase superioare care nu este de pe Pamant.

Ceea ce este si mai ciudat este faptul ca aproape orice persoana care relateaza intalniri cu fiinte superioare are acest Rh negativ. Poate ca in vizitele lor, fiintele superioare au lasat si marci genetice pe pamant.

Pana la urma trebuie sa recunoastem, asa cum o fac multe teorii si inclusiv istoria, ca pamantul a fost vizitat de fiinte de pe alte planete.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!