Afla ce fel de casatorie ai in functie de lungimea degetului inelar!

Afla ce fel de casatorie ai in functie de lungimea degetului inelar!

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 October 2019 in Teste de Personalitate

Stiai ca lungimea degetelor dezvaluie foarte multe lucruri despre personalitatea ta? Compara lungimea degetului aratator cu cel inelar si vezi daca ti se potriveste una dintre caracteristici:

Daca – Inelarul este mai lung decat degetul aratator

Daca te incadrezi in prima categorie, atunci ai un sarm aparte, dar si o gandire logica. Gasesti o solutie pentru orice problema. Fiind foarte implicata si devotata, poti deveni agresiva atunci cand esti enervata. Casatoria ta va fi una reusita, iar daca vor fi unele probleme, vei gasi rezolvare foarte usor pentru ca ai trasaturi de conducator, care te ajuta sa iei mereu cele mai bune decizii!

Personalitate:

Oamenii care au inelarul mai lung decât arătătorul sunt frumoşi şi atractivi. Pentru unii, farmecul acestor oameni este irezistibil. Pot fi persoane destul de agresive, care îşi asumă riscurile cu zâmbetul pe buze.

Ei aleg, de obicei, să fie soldaţi, ingineri, jucători de şah şi, de asemenea, se pricep foarte bine să rezolve integrame. Studiile au arătat că persoanele cu degetele inelar mai lungi sunt oameni de succes, câştigând mai mulţi bani decât cele cu inelar mai scurt.

Dacau – Inelarul este mai scurt decat aratator

Cei care au degetul inelar mai scurt decat aratotorul sunt oameni foarte muncitori, increzatori in propriile forte, care cauta mereu sa se autodepaseasca, sa fie mai buni. Nu sunt genul de persoane care fac primul pas intr-o relatie, dar accepta intotdeauna si apreciaza atentia pe care o primesc. Cand ai ales sa formezi o familie cu cineva, inseama ca acea persoana iti ofera stabilitatea emotionala si financiara pe care ti-o doresti, nu vrei sa incepi ceva ce stii ca nu poate avea continuitate de asta esti foarte atenta la omul de langa tine!

Personalitate

Oamenii care au inelarul mai scurt decât arătătorul sunt încrezători în sine şi destul de aroganţi. Preferă singurătatea şi se vor bucura oricând de timpul lor liber; sigur nu vor să fie deranjaţi. În privinţa relaţiilor, ei nu vor face niciodată primul pas, dar apreciază toată atenţia care li se dă, potrivit bzi.ro.

Daca – Inelarul are aceeasi lungime cu aratatorul

Persoanele care au degetele aratator si inelar egale ca lungime sunt de obicei foarte relaxate si evita conflictele si confruntarile. Sunt pacifiste si cauta sa se inteleaga bine cu oricine, de asemenea sunt foarte loiale. Nu ezita insa sa ia atitudine atunci cand observa o nedreptate. Sunt momente cand crezi ca partenerul te inseala, de aceea este bine sa iti asculti intuitia si sa-i verifici telefonul atunci cand simti nevoia. Nu ai incredere usor intr-o persoana iar atunci cand ti-ai pierdut increderea, e vai si amar de cel care te-a ranit!

Personalitate

Persoanele ale căror inelar şi index sunt la fel de lungi iubesc liniştea şi nu se simt deloc confortabil într-un conflict. Sunt bine organizate şi sunt întotdeauna alături de cei din jur şi fideli în relaţii. De asemenea, relaţia de cuplu este sfântă pentru ei şi tot timpul vor manifesta sensibilitate şi vor fi grijulii cu partenerii lor.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!