Sylvester Stallone și-a vândut câinele pe care îl iubea foarte mult când nu a mai avut ce să mănânce… Dar ce s-a întâmplat mai departe!

Sylvester Stallone și-a vândut câinele pe care îl iubea foarte mult când nu a mai avut ce să mănânce… Dar ce s-a întâmplat mai departe!

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 December 2022 in CuriozitățiDe SufletLecții de viațăLifeStyleViata

Asta s-a întâmplat cu mult timp în urmă… și este foarte ADEVĂRAT! Sylvester Stallone nu a fost întotdeauna bogat și faimos. S-a născut într-un cartier din New York, din părinți simpli, imigranți, tatăl fiind de  origine italiană iar mama franceză, care au divorțat când acesta avea doar 11 ani. Din cauza problemelor din familie acesta a avut un comportament mai diferit fiind exmatriculat de mai multe ori din cauza absențelor și bătăilor cu alți.

Ca să fiu mai precis, în tinerețe a fost sărac ca un șoarece de biserică.

În 1971, afacerile viitorului star de la Hollywood au fost atât de rele încât a ajuns să moară de foame și să locuiască într-o cameră deasupra metroului. Singura consolare din viața lui a fost animalul de companie – un bullmastiff pe nume Butkus.

Datorită câinelui, Sylvester a venit cu scenariul pentru filmul „Rocky”. Tânărul talent scria la scenariul „Rocky”, iar banii i se terminau… A ajuns la punctul în care actorul nu avea ce să cumpere mâncare pentru el sau pentru prietenul său patruped – Butkus.

Din acest motiv, Stallone a fost nevoit să-l vândă Butkus pentru 40 de dolari! Decizia nu a fost ușoară pentru bărbat, dar nu avea de gând să se despartă pentru totdeauna de câine… însă era mulțumit să știe că Butkus avea ce să mănânce.

Nu valoarea de 40 de dolari a fost importantă, ci faptul că cineva care ar fi plătit pentru câine, ar fi fost mult mai dispus să-l îngrijească, decât dacă l-ar fi oferit unor străini.

În cele din urmă, norocul i-a zâmbit lui Stallone, deoarece a reușit să vândă scenariul filmului „Rocky”! Imediat după ce a primit banii, Sylvester a decis să-l ia înapoi pe Butkus. S-a dus la bărbatul căruia i-a vândut câinele cu 40 de dolari și s-a oferit să-l cumpere înapoi.

Din păcate, noul proprietar nu a fost de acord și a cerut aproximativ 15.000 de dolari pentru vinde înapoi animalul de companie, cel mai probabil afland planurile lui Stallone!

Stallone a plătit acești bani pentru oportunitatea de a se reuni cu Butkus, în primul rând pentru că ținea mult la el și niciodată nu s-a gândit că îl va vinde definitiv!

Apropo, câinele a devenit chiar o vedetă a ecranului, jucând în primele două părți ale filmului „Rocky”. Deci putem spune că și-a câștigat banii pe care Stallone ia plătit pentru răscumpărarea lui.

Orice se poate întâmpla în viață, dar prietenia adevărată nu poate fi ruptă! Sunteți de acord?

Ai putea să vinzi un prieten dacă circumstanțele ar fi aceleași ca ale lui Sylvester Stallone?

Spune-ne părerea ta în comentarii!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!