Superstiții despre banii găsiți: când nu este bine să-i iei

Superstiții despre banii găsiți: când nu este bine să-i iei

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 November 2020 in CuriozitățiSfaturiSpiritualitateSuperstitii

Mulți oameni au găsit bani cel puțin o dată în viață. Unii au fost mai norocoși, alții au fost mai puțin norocoși, dar mulți au trecut printr-o astfel de situație.

Cele mai cunoscute superstiții despre banii găsiți

1. Dacă găsești un portofel cu bani

Acesta este un lucru bun, deoarece în acest fel Universul îți oferă posibilitatea de a face o faptă bună. Aruncarea portofelului și păstrarea banilor din el îți pot aduce probleme în viață. Poate acea persoană chiar avea nevoie de acei bani, deci portofelul trebuie neapărat returnat proprietarului.

2. Dacă găsești mulți bani

Se întâmplă uneori să găsești o sumă mare de bani, dar niciun indiciu care te va ajuta să-l găsești pe proprietar. În epoca tehnologiei, poți posta un anunț pe rețelele de socializare, dar fără a da detalii despre suma exactă sau despre ce bancnote este vorba. Proprietarul ar trebui să știe aceste lucruri. În cazul în care nu îl găsești, numai atunci poți păstra banii.

3. Dacă găsești puțini bani

Să presupunem că ai găsit 10 de lei. Suma este nesemnificativă și nu poți face rău nimănui păstrând această sumă. Dar este bine ca în gândul tău să te rogi ca persoana care a pierdut banii să îi câștige înapoi.

4. Dacă găsești bani când plouă

Acest lucru vă aduce noroc. Ploaia este un simbol al bogăției și fertilității, fericirii și succesului. Din acest motiv, dacă găsești bani pe ploaie te poți considera norocos.

5. Dacă găsești bani într-o vineri 13 

Astfel de bani nu ar trebui să fie ridicați cu siguranță. Dacă găsești bani într-o zi ghinionistă, păstrarea acestora îți vor aduce numai probleme financiare.

6. Dacă găsești o mulțime de monede împrăștiate

Este important să nu le ridici pentru că sunt un semn rău. Acești bani pot aduce ghinion. Uneori, oamenii cu intenții rele îi lasă intenționat pe pământ pentru a vă transmite energii negative.

 Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!