Spune unui bărbat ce vrea să audă și vei fi regina lui! Cuvinte pe care un bărbat trebuie să le audă de la o femeie

Spune unui bărbat ce vrea să audă și vei fi regina lui! Cuvinte pe care un bărbat trebuie să le audă de la o femeie

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 November 2022 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieRelatii

Toți se bucură când le sunt adresate cuvinte frumoase, nu numai femeile, ci și bărbații. Femeile moderne sunt foarte intenționate, reușesc în orice, dar uneori nu pot stabili relații. Principala problemă a unor astfel de femei este incapacitatea de a vorbi corect cu bărbații, mai ales în timpul certurilor.

Cum să găsești cheia inimii unui bărbat? O femeie înțeleaptă știe ce să spună, pe ce ton și cu ce expresie facială. Și cel mai important, trebuie să vină sincer, dintr-o inimă curată. La urma urmei, bărbații sunt ca copiii: puțin naivi, le place să fie lăudați, admirați și simt chiar și cea mai mică minciună. Spune unui bărbat ce vrea să audă și vei fi regina lui!

Expresii care vor deschide calea către inima unui bărbat

De fapt, este suficient să spui câteva fraze, astfel încât persoana iubită să fie pregătită pentru orice pentru tine.

Ai grijă la cuvintele tale

Desigur, în primul rând, un bărbat se uită la aspectul unei femei. La început este îndrăgostit de partenera sa, dar dacă nu aude cuvintele potrivite de la ea, atunci despărțirea nu poate fi evitată. Cel mai des, apare o altă situație – o femeie cu un aspect complet standard reușește să construiască o relație lungă cu un bărbat, să se căsătorească cu el și să nască mai mult de un copil.

De ce se întâmplă asta? Deoarece în acest ultim caz, femeia știe să asculte și spune cuvintele potrivite alesului ei. Ea, în primul rând, devine cea mai bună prietenă a lui, iar acest lucru este mai important decât pasiunea.

Ce vrea să audă un bărbat?

1. Cum te simți?

Bărbații au nevoie de îngrijire la fel de mult ca și femeile. Dacă ești interesată de bunăstarea unui partener, atunci el va simți că îți este drag ca persoană, și nu profiți de el. Bărbații sunt mulțumiți când sunt tratați cu înțelegere.

2. Sunt în siguranță lângă tine. Nu aș fi putut trăi fără tine!

Aceste cuvinte inspiră un bărbat, simte că este prețuit și că ai nevoie de el. Dacă aude în mod regulat astfel de fraze, va încerca să răspundă așteptărilor tale.

3. Sunt mândră de tine. Sunt sigură că te descurci.

O femeie înțeleaptă care vede un adevărat erou în bărbatul ei și îi spune deschis despre asta va fi întotdeauna iubită și dorită. Un bărbat trebuie să înțeleagă că în orice situație se poate baza pe tine, că va primi sprijin și recunoaștere. Apoi va muta munții pentru tine, depășind cu ușurință toate dificultățile de pe drum.

4. Să ne petrecem seara acasă / mergem undeva să ne relaxăm.

Mulți se plâng de rutină, sau că relația a devenit prea plictisitoare. Așa că ia lucrurile în propriile mâini și organizează o seară de neuitat pentru bărbatul tău! Mergeți împreună în locuri în care nu ați mai fost niciodată, o schimbare de peisaj. Acest lucru vă va oferi emoții pozitive atât ție, cât și lui și vă va duce relația la un nivel cu totul nou.

5. Te vreau. Ma innebunesti. Nu te opri.

Îți cunoști mai bine bărbatul, așa că cu siguranță vei simți ceea ce vrea să audă. Nu-ți fie teamă să-i spui partenerului tău tot ce simți pentru el. Fii mai proactiv în pat.

6. Mulțumesc! Apreciez foarte mult tot ceea ce faci pentru mine!

Apreciază eforturile partenerului tău, iar el va continua să te încânte cu atenție și grijă. Nu trebuie să-ți pară rău pentru el, trebuie să-i mulțumești, atunci se va simți ca un adevărat erou.

7. Te iubesc foarte mult! Iubesc îmbrățișările/zâmbetul tău.

Când spui cu sinceritate astfel de cuvinte, bărbatul tău se simte fericit și încrezător. El va fi recunoscător sorții că te-a întâlnit. O femeie înțeleaptă va dovedi unui bărbat că îi este drag și iubit iar pentru el, în afară de ea, nu va fi nimeni mai presus.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!