Simbolul personalitatii – Alege un simbol si afla ce spune despre tine

"Niciodată nu eșuezi pînă nu te oprești din a încerca." — Albert Einstein Având în vedere puterea mare de acoperire a rețelelor de socializare devine din ce în ce mai comun să împărtășești online fiecare detaliu al vieții tale, dar trebuie să-ți amintești că nu ai nevoie de validare din partea celorlalți. Singura care trebuie să fie de acord și împăcată cu ceea ce faci ești tu. Povestea ta este numai a ta și trebuie să fii prudentă când decizi în cine să ai încredere și cui îi împărtășești gândurile și aspirațiile tale. Gândește-te bine la cercul tău de prieteni și dacă unul dintre ei se încadrează într-una dintre categoriile de mai jos este cazul să fii atentă ce și când împărtășești. Iată care sunt tipurile de persoane în care nu poți avea încredere: 1. Cele care bârfesc - Niciun secret nu poate fi ținut prea mult timp înainte să-l afle. Această persoană nu pune preț pe loialitate și prietenii intră și ies din viața ei ca și cum ar folosi o ușă rotativă. Trăsături esențiale:
 • - dezvăluie secretele prietenilor comuni;
 • - nu vrea să vorbească decât despre evenimente majore, care stârnesc interesul tututor.
Cum să procedezi:
 • - vorbește cu ea numai despre lucruri minore, de zi cu zi și evită subiectele majore, cu impact emoțional;
 • - spune-i că nu te simți bine discutând despre ceilalți sau schimbă rapid subiectul pentru a nu-i da șansa sa dea și mai multe detalii.
2. Cele care sunt fericite când ți se întâmplă ceva rău - O astfel de prietenă nu va fi mulțumită decât când tu ești pe plan secund. Trăsături esențiale:
 • - nu se va bucura niciodată alături de tine când lucrurile merg bine, dar dacă ești supărată va veni imediat să te consoleze și să te asculte;
 • - caută un impuls care să-i crească încrederea de sine și se simte bine când aude că lucrurile nu merg deloc bine pentru tine;
 • - are un complex de inferioritate.
Cum să procedezi:
 • - nu lua lucrurile prea personal, nesiguranța care o afectează ar putea periclita o prietenie solidă;
 • - fii un exemplu pentru ea pentru că de fapt are mare nevoie să se simtă acceptată.
3.Cele care îi judecă mereu pe ceilalți - După ce îți petreci timpul cu o asemenea prietenă probabil vei simți că te apasă o greutate. Fericirea ta o deranjează atât de mult încât simte că trebuie neapărat să o neutralizeze. Consideră că progresul tău înseamnă stagnarea ei. Trăsături esențiale:
 • - nu se poate bucura pentru tine, indiferent ce vești îi dai;
 • - consideră că orice succes al tău este o insultă sau un afront pentru ea.
Cum să procedezi: - nu te certa și nici nu încerca să o lămurești cum stau lucrurile, distanțează-te cât mai repede. 4. Cele care pun preț pe aparențe și popularitatea falsă - O astfel de persoană va apărea neinvitată la diferite evenimente și încearcă să se apropie de persoane pe care le consideră importante. Te-ar lăsa oricând baltă dacă ar vedea un avantaj în acest gest. Trăsături esențiale:
 • - este foarte adaptabilă și dă impresia că se integrează în orice discuție și se poate apropia de fiecare persoană pe care vrea să o impresioneze;
 • - devine o copie fidelă a ta sau a altcuiva și nu recunoaște.
Cum să procedezi:
 • - nu o lăsa să treacă de limitele pe care le-ai stabilit pentru că nu va ezita și totul se va întâmpla rapid, înainte să apuci să-ți dai seama;
 • - spune-i clar care sunt limitele și nu te teme să o refuzi când nu vrei să faci ceva.
5. Cele care fac promisiuni exagerate - Aceste persoane au intenții bune, vor să fie alături de tine, dar nu există o conexiune reală la nivel emoțional. Trăsături esențiale:
 • - cel mai probabil această persoană nu are posibilitatea de a fi ea însăși, ceea ce face și mai dificil să fie o prietenă pe care te poți baza;
 • - dacă vorbiți mai mult vei afla că a trecut prin situații dificile și emoțiile o copleșesc uneori.
Cum să procedezi:
 • - lasă-i spațiul de care are nevoie, așteaptă să vină ea spre tine, atunci când este pregătită;
 • - nu-i împărtăși lucruri foarte dificile pentru tine, ci reacționează similar comportamentului ei.
Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!
Publicitate

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi una dintre cele OPT imagini si sa vezi ceea ce are sa-ti spuna despre tine.

1. Esti un geniu

Ai o personalitate stralucitoare, rezervata si eleganta. Dispui de o sclipire in gandire si esti capabil sa rezolvi orice ghicitoare pe care viata ti-o scoate in cale. Dispui de abilitatea subtila de a intoarce discutiile catre tine gasind brese in majoritatea convingerilor si argumentelor.

Linistea si confortul sunt foarte importante pentru tine. Ai tendinta de a prefera sa te dezvolti pe cont propriu si de cele mai multe ori preferi sa-ti ascunzi afectiunea pe care o porti celorlalte persoane. Emotiile tale sunt ascunse de cele mai multe ori, in incercarea de a crea imaginea unei persoane puternice.

2. Esti un independent

Un suflet fericit care prefera sa faca lucrurile in felul sau. Obisnuiesti sa ceri ajutorul celor din jurul tau doar in anumite situatii critice, dar pana nu se ajunge la astfel de situatii eviti pe cat posibil sa faci asta. Statutul social este de o importanta cruciala pentru tine si iti doresti ca toata lumea sa-ti cunoasca valarea. Ai o personalitate dominata de logica si stragie, acesta fiind si modul in care vezi viata, ca pe un joc de strategie.

3. Esti Cool

Esti la moda, dar in acelasi timp cu picioarele pe pamant. Datorita spiritului tau liber ai tendinta de a face lucrurile cu calm si de a-ti inventa propriile tale modalitati de a duce la bun sfarsit responsabilitatile. Ai o personalitate impulsiva si incerci sa faci din fiecare zi o noua aventura. Cu toate acestea, in spatele actiunilor tale de cele mai multe ori exista un scop ascuns. Uneori comportamentul tau ofensiv are tendinta de a-i uimi pe cei din jurul tau.

4. Esti un optimist

Publicitate

O inima tanara si o persoana linistita si visatoare. Esti un optimist care prefera tot timpul sa vada partea pozitiva a lucrurilor. Tot timpul exista un zambet pe fata ta si de cele mai multe ori incerci sa-l transmiti si celorlalte persoane din jurul tau. Esti foarte amuzant, dar un pic timid. Din pacate, uneori timiditatea ta iti ascunde adevarata ta personalitate amuzanta si te impiedica sa te exprimi la adevaratul tau potential. Esti o persoana inteligenta si muncitoare.

5. Esti atragator

Ai o personalitate indrazneata, puternica si atractiva care-si gaseste pasiunea in sarcinile dificile. Ai o personalitate foarte atractiva si iti este foarte usor sa atragi atentia celor din jurul tau cu felul tau de a fi. Aceasta personalitate are si o latura intunecata, iti perzi cumpatul foarte repede uneori.

6. Esti de incredere

Esti o persoana buna la suflet, grijulie si norocoasa. Precum Mama Natura, descoperi o placere extraordinara atunci cand ii ajuti pe cei din jurul tau. Esti o persoana de incredere si esti bun la pastratul secretelor. Cu toate acestea, uneori ai tendinta de a fi mult prea secretos.

Dispui de abilitati excelente de mentinere a pacii si poti fi constiderat a fi un cautator al armoniei. Ai o personalitate placuta si oamenii se pot bucura de compania ta cu adevarat.

7. Esti intelept

Esti o persoana demna, inteleapta si spirituala. Vei gasi intotdeauna noi modalitati de a te imbunatati. Esti un iubitor de carte si-ti place sa acumulezi cunostinte noi de oriunde si consideri ca ai cate ceva de invatat de la oricine. O minte filosofica, o minte care se afla in cautarea lucrurilor mici si semnificative intr-o imagine mare a vietii. Pentru tine este importanta pacea inimii, a ta si a lumii in care traiesti. Esti un prieten bun, dar ai tendinta de a te pune pe tine pe primul loc, indiferent despre cine este vorba.

8. Esti capricios

Esti popular, de incredere si de cele mai multe ori nu-i scapa nimic privirii tale agile. Ai tendinta de a fi capricios, cu toate ca acestea sunt episoade trecatoare. De fapt, emotiile tale sunt cele care iti controleaza motivatiile mai mult decat crezi. Esti o persoana creativa si-ti place sa faci lucrurile in felul tau unic si plin de expresivitate. Esti atat de popular incat oamenii au tendinta de a considera chiar si cele mai ciudate caracteristici ale tale fermecatoare.

Sursa: e-dimineata.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!


Publicitate


Alte Articole