Sfaturi simple si practice prin care iti poti intari si stimula semnatura energetica! Emotii mici dar cu un puternic impact vibrational!

Sfaturi simple si practice prin care iti poti intari si stimula semnatura energetica! Emotii mici dar cu un puternic impact vibrational!

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 April 2019 in Spiritualitate

“Dacă ai destulă răbdare poţi să muţi munţii din loc, dar dacă ai destulă inteligenţă zbori peste ei, că e mai simplu.” Boris Vian

Cu ajutorul cercetarilor si studiilor privind frecventele vibrationale, s-a descoperit ca frecventele vibrationale mai mici sunt adesea asociate cu emotii negative, cum ar fi teama, stagnarea, furia, letargia, problemele de sanatate si chiar depresia. Nikola Tesla spunea ca trebuie sa te gandesti la energie, frecventa si vibratii daca vrei sa gasesti secretele universului.

Iata cateva modalitati prin care iti poti stimula semnatura energetica!

1. Concentreaza-te si ramai in prezent – Traitul in prezent reprezinta sursa puterii si energiei tale.

Daca traiesti in mod continuu intr-o stare de neliniste cu gandul la viitor sau daca retraiesti trecutul, atunci pierzi energia pe care o ai la dispozitie in trecut. Procedand astfel, vei putea sa directionezi toate circuitele energetice pentru a alimenta obiectivele inaccesibile.

Practica iertarea propriei persoane si a altora, lasand in urma trecutul, taie parelele catre trecut si legaturile cu persoanele cu energii cu vibratii reduse. In acest fel, iti poti deschide drumul catre magia si frumusetea vietii.

2. Concentreaza-te pe respiratie – Pentru a experimenta o imbunatatire energetica imediata, inchide ochii si concentreaza-te pe respiratie.

Lasa-ti toate gandurile sa mearga catre actul de a inspira si expira. Aceasta practica iti va concentra tot corpul, va calma sistemul nervos si va creste nivelul constiintei in momentul prezent. Atunci cand te concentrezi asupra respiratiei, reusesti sa devii constient de mintea ta si de toate energiile din jurul tau. Disciplina aceasta a concentrarii te poate aduce inapoi in momentul prezent si iti va permite sa experimentezi bogatia vietii.

3. Concentrează-te pe natură – Natura este un agent natural care te ajută să te ridici și reprezintă, de asemenea, o modalitate excelentă de a crește frecvența vibrațională. Însă nu ar trebui să aștepți până când nu mai ai energie pentru a petrece timp în natură.

Dacă nu ești sigur ce trebuie să faci pentru a integra energiile naturale, iată câteva idei:

  • – fă o plimbare în parc;
  • – ocupă-te de grădinărit;
  • – meditează în aer liber;
  • – mergi la plajă;
  • – urmărește apusul sau răsăritul.

Există multe oportunități diferite oferite de natură, care te pot ajuta să te conectezi cu energiile centrale ale planetei. Implicarea în astfel de activități îți va aminti de frumusețea naturii și îți va îmbunătăți starea de spirit și frecvența.

4. Concentrează-te pe acțiuni inspirate – Ai de-a face cu o stare constantă de aglomerație și agitație la birou? Activitățile zilnice ne pot lăsa drenați de energie și, de cele mai multe ori, frustrați pentru că simțim că listele noastre de sarcini se măresc constant, iar timpul dedicat acestor sarcini scade în mod semnificativ. Care este soluția? Încearcă să te concentrezi pe acțiunile inspirate. Prioritizează și acționează asupra lucrurilor care adaugă mai multă valoare vieții tale și a celor din jurul tău. Încetinește ritmul și concentrează-te în mod conștient asupra a ceea ce contează mai mult în viața ta.

5. Concentrează-te pe tine – Ia-ți suficient timp pentru a-ți înțelege sentimentele. Există o concepție greșită, conform căreia un sentiment care nu este constructiv trebuie eliminat din viața ta. Însă acesta este exact opusul absolut al ființelor spirituale adevărate. Spiritualitatea este despre trăirea tuturor sentimentelor și despre integrarea lor, eliminând problemele. Așa că experimentează și procesează sentimentele proprii cu atenție.

De fapt, cu cât vei face mai repede acest lucru, cu atât mai ușor îți va fi să eliberezi orice sentiment al energiei scăzute și să creezi mai mult spațiu pentru energiile corespunzătoare, cum ar fi bucuria, mulțumirea, recunoștința și bunăstarea.
În realitate, ești responsabil pentru propria ta energie.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!