Semnele care ne arata ca suntem inconjurati de persoane cu energii negative care ne afecteaza viata

Semnele care ne arata ca suntem inconjurati de persoane cu energii negative care ne afecteaza viata

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 February 2019 in Spiritualitate

Să te înconjori de oameni cu energie pozitivă este important, întrucât ești afectat direct de oamenii din jurul tău. Cu toate acestea, nu este întotdeauna așa de ușor cum poate părea, să identifici oamenii pe care ar trebui să îi păstrezi în jurul tău. La suprafață, pot părea că au o energie pozitivă superficială. Însă dacă te uiți atent vei vedea unele semne, unele mai puțin evidente decât altele, că o persoană este posibil să aibă o influență negativă asupra stării tale de bine.

Nu își fac timp pentru tine

Dacă stai să te gândești, ai rude și prieteni în viața ta care ar putea venii dacă ai nevoie de ajutorul lor, în maxim 10 minute. Însă, este posibil să ai alți prieteni care par că niciodată nu au timp pentru nimic. Prietenii ar trebui să poată măcar uneori să își facă timp pentru tine, mai ales dacă tu ai făcut la fel pentru ei.

Îți năruiesc visele

Unii așa numiți prieteni te discreditează, descurajându-te să îți urmărești visele și ambițiile. Prietenii ar trebui să creadă în tine și să îți sărbătorească succesele. Un prieten ar trebui de asemenea, să te încurajeze atunci când lucrurile nu sunt chiar perfecte. Însă oamenii cu energie negativă nu fac astfel de lucruri pentru tine.

Nu poți avea încredere în ei

Poate că un prieten te-a mințit o dată, dar i-a părut rău pentru asta și ți-a mărturisit adevărul. Asta se mai poate întâmpla uneori, însă un prieten nepotrivit te va minții tot timpul. O persoană care te minte nu te respectă, și nu poți construii o relație fără să ai o fundație de respect. Nu ar trebui niciodată să rămâi prieten cu o persoană care minte cronic.

Pretind că sunt victime

Unii oameni parcă încearcă constant să găsească pe cineva care să le plângă de milă. Este posibil să ți se plângă constant, și este posibil să crezi că, pentru a fii un prieten bun, trebuie să ascuți ce au de spus. Cu toate acestea, când rolurile se inversează și tu ai nevoie de cineva cu care să vorbești, ei niciodată nu au timp.

Sunt plini de scuze

Nimic nu este niciodată din vina lor. Evită conflictul, nu au timp pentru tine și nu au nici un fel de interes asupra problemelor tale. Adevărații tăi prieteni vor fii mereu sinceri cu tine. Ceilalți trebuiesc evitați.

Nu sunt atenți la tine

Vei avea parte de atenția lor doar atunci când când sunt cu tine și prietenii tăi. Când prietenii lor, sau persoanele pe care doresc să le impresioneze sunt în jur, sunt prea ocupați să socializeze pentru a-ți acorda ție vreun fel de atenție. De asemenea, nu prea răspund nici la e-mailurile sau mesajele pe care tu le trimiți.

Se folosesc de tine

Când prietenii tăi au probleme, dorești să-i ajuți. Din nefericire, prietenii nepotriviți pot profita de acest lucru. Sunt drăguți cu tine doar atunci când îți doresc ceva. Acel lucru poate fii timpul tău, o sumă de bani, un drum până undeva sau orice altceva. Relațiile de prietenie nu ar trebui să fie susținute doar dintr-o direcție.

Suferă de gelozie

Este normal ca unele persoană să simtă uneori invidie. Îi poți ajuta pe unii dintre ei. Totuși, un prieten nepotrivit va fii gelos pe tot ce este în jurul tău. Acea persoană este posibil să încerce să te rănească cu bârfe, sau în alte feluri. Dacă o persoană face asta mai mereu, ar trebui să te gândești dacă această relație trebuie să mai continue.

Încearcă să te schimbe

Prietenii ar trebui să te accepte, fără să încerce să te schimbe. Este posibil să încerce să schimbe felul în care arăți sau ceea ce faci. Fie că este vorba despre greutatea ta, o parte a personalității tale sau altceva, nu ar trebui să te schimbi niciodată doar pentru că așa îți spune o altă persoană.

Îți judecă trecutul

Petrecerea timpului cu alte persoane, în general, înseamnă că le dezvălui din ce în ce mai multe despre tine. Este posibil să fi greșit în trecut, să fi învățat din asta și să fi mers mai departe, însă prietenii cu o influență negativă nu pot face același lucru. Dacă prietenul tău face mereu referire la trecut, și îl folosește pentru a te pune într-o lumină proastă, ar trebui să reconsideri acea prietenie.

Vorbesc despre tine când nu ești de față

Un prieten care te bârfește nu îți este prieten. O persoană care ar o problemă cu tine, ar trebui să vorbească direct cu tine despre acel lucru. Oamenii care bârfesc nu pot fii de încrede. Dacă nu poți crea granițe eficiente cu acea persoană, probabil este momentul să închei această prietenie.

Uneori este posibil să dureze o vreme pentru a realiza că un prieten nu este deloc cum am crezut.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!