Semne trimise de la viata care iti arata ca e timpul pentru o schimbare!

Semne trimise de la viata care iti arata ca e timpul pentru o schimbare!

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 December 2019 in Dezvoltare Personala

“Îţi petreci cea mai mare parte a vieţii făcând ce nu trebuie, iar o bună parte a ei, nefăcând nimic, toată viaţa te-ai preocupat de cu totul altceva decât ceea ce ar fi trebuit.” – Seneca

Viata este prea scurta pentru a nu fi traita din plin. Iata cateva semne ca este timpul sa faci o schimbare in viata ta.

1. In fiecare saptamana astepti cu nerabdare ziua de vineri

Zilele de vineri sunt distractive, insa in incercarea mea de a gasi si de a face munca mea frumoasa am inteles ca aproape fiecare zi poate fi distractiva. Daca salvezi sa te bucuri de momente speciale doar in weekend, este timpul sa te gandesti cu adevarat la stilul tau de viata si sa incerci sa faci unele schimbari. Nu ma intelege gresit – este minunat sa ai planuri pentru weekend, insa nu trai doar pentru sfarsitul de saptamana. Fiecare zi este magica si trebuie sa ne traim viata zi de zi, clipa de clipa, de luni pana duminica.

2. Traiesti pentru vacante

Vacantele sunt minunate, insa o viata nu trebuie sa fie doar despre cateva zile pe an. Asa cum spunea Seth Godin “In loc sa intrebam cand este urmatoarea vacanta, poate ca ar trebui sa construim o viata din care nu vrem sa scapam.”

3. Ai intrat in rutina si nu mai stii ce te face fericit

Citește continuarea pe pagina 2 >


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!