Semne prin care Îngerii păzitori ne avertizează atunci când se întâmplă ceva

Semne prin care Îngerii păzitori ne avertizează atunci când se întâmplă ceva

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 October 2021 in SpiritualitateViata

Semnele de la Îngeri ne ajută să simțim o legătură directă, ne întăresc intuiția și ne oferă încredere pentru a merge mai departe. Există destul de multe modalități prin care Îngerii încearcă să ne transmită ceva, să ne avertizeze sau să ne amintească de ceva important.

Îngerii sunt gardienii și îndrumătorii noștri. Sunt ființe spirituale divine de iubire și lumină care lucrează cu umanitatea pentru a ne ajuta în această viață. Îngerii Păzitori sunt unici pentru fiecare persoană. Fiecare dintre noi are propria echipă de îngeri. Unii oameni pot avea un singur Înger, alții pot avea mai mulți, totul ține de credința fiecăruia.

Puteți cere oricând mai mulți Îngeri dacă simțiți nevoia. Îngerii îți respectă liberul arbitru și nu vor interfera direct în viața ta decât dacă le ceri. Când te rogi îngerilor, aceștia vor comunica cu tine prin simțurile tale intuitive și în multe alte moduri.

Când nu sunteți sigur de o decizie, le puteți cere un semn care să vă confirme sentimentele. Semnele îngerilor ne ajută să simțim o legătură directă, ne întărește intuiția și ne oferă încredere pentru a merge mai departe.

Prin diferite semne, Îngerii ne ghidează tot timpul în moduri subtile, mai ales când vor să ne atragă atenția. Îngerii tăi păzitori îți cunosc dorințele, visele, neajunsurile, punctele tari și punctele slabe, viitorul, trecutul și prezentul. Îngerii tăi știu cine ești cu adevărat.

Datorită acestei conexiuni unice, împreună cu energia iubirii lor necondiționate, Îngerii te înțeleg foarte ușor. Ei știu ce vrei cu adevărat și ce este cel mai bine pentru tine și cum să te ajute să faci ceva. Îngerii îți oferă sfaturi, inspirație și idei pentru a te ajuta să-ți realizezi visele și dorințele.

5 semne de la Îngeri, pe care nu ar trebui să le ignori

1. Sunete în urechi.

Sunetele (tonul diferă la fiecare persoană) în urechile dvs. este un mod foarte comun în care îngerii ne avertizează.

Acesta este un semn al confirmării: ceea ce spui sau gândești în momentul în care auzi sunetul, uneori s-ar putea chiar să simți o presiune în urechi, este ceva important. În acest caz, Îngerii tăi îți cer să fii atent la faptul că ești pe drumul cel bun, că ai luat o decizie bună, să îți asculți intuiția în continuare.

2. Numărul 11.

Numerele sunt un limbaj universal iar îngerii le folosesc pentru a comunica. Secvențele repetate de numere conțin câte un mesaj, în funcție de numărul pe care îl vedeți. 11 înseamnă conștientizare. Îngerii îți transmite că este momentul să te „trezești” spiritual și să crezi un adevăr de care te îndoiești, dar simți că este adevărat.

3. Pene.

Găsirea unei pene este un semn clar al îngerului prin care îți transmite să ai credință în el. Încrederea că totul va fi bine și că nu ești singur. Acesta reprezintă o reamintire a faptului că trebuie să ceri îngerilor ajutor și îndrumare, nu să te chinui să rezolvi singur problema.

4. Păsări.

Păsările sunt un simbol al intuiției. Îngerii vor trimite păsări ca semn pentru a-ți urma instinctele, deoarece intuiția ta în acest moment este absolut corectă. Chiar dacă punctul dvs. de vedere poate diferi de alți oameni. Păsările sunt un semn puternic de a nu ignora ceea ce știi, dar este și un avertisment pentru a evita problemele viitoare.

5. Plexul solar.

Centrul de energie al chakrelor sau plexului solar (situat la câțiva centimetri deasupra burții) este foarte sensibil la energie. Acesta este motivul pentru care intuiția ta este numită și instinct intestinal. Îngerii ne trimit senzații în această zonă pentru a ne avertiza când ceva nu merge deloc bine.

Se poate simți ca greață, greutate, fluturi și chiar disconfort ușor, o presiune în coșul pieptului. Nu ignora aceste sentimente, fii atent la ceea ce se întâmplă. De exemplu, dacă simți greață de fiecare dată când ești în preajma unei anumite persoane, acesta este un semn că ceva nu este în regulă și trebuie să fii conștient și să acționezi în consecință.

Aceste cinci semne sunt aspecte importante ale comunicării Îngerilor cu noi, cu cât le urmăm semnele, cu atât propriile noastre sentimente intuitive vor deveni mai puternice. Putem oricând să ne rugăm îngerilor noștri pentru îndrumări suplimentare cu privire la orice problemă.

Credeți-mă, îngerii vor putea cu siguranță să vă contacteze într-un fel sau altul și în modul care este cel mai bun în momentul potrivit. Nu ignorați semnele trimise de aceștia!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!