Semne de sus: ce înseamnă un semn din naștere la bărbați și femei

Semne de sus: ce înseamnă un semn din naștere la bărbați și femei

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 December 2020 in CuriozitățiSpiritualitateSuperstitiiViata

Un semn de naștere nu este doar o amprentă naturală asupra corpului. Această caracteristică este un semn de sus. Poate exprima ceva foarte important, deci trebuie să aflăm exact ce înseamnă semnele nașterii în funcție de zona corpului în care se află.

Ce reprezintă semnele din naștere la bărbați

Un semn din naștere pe fața la bărbați înseamnă că această persoană are un caracter foarte dificil. Astfel de bărbați se regăsesc rar în analizele psihologice și sunt destul de imprevizibili.

Semnele din naștere de pe mâini indică faptul că un astfel de bărbat poate fi puțin retras. Este, de asemenea, un semn al „mâinilor de aur” – în mâinile unei astfel de persoane, totul se poate realiza, este plin de talente și este foarte responsabil. Acesta este un partener atent și blând.

Bărbații cu intuiție foarte puternică se nasc cu semne din naștere pe spate , gât sau fese; unii dintre ei au capacitatea de a prezice viitorul. Aceștia sunt oameni înțelepți care sunt aproape imposibil de înșelat. Aceștia au al 6-lea simț foarte bine dezvoltat.

Un semn de naștere pe piciorul stâng poate indica un caracter puternic. Un astfel de bărbat va deveni un soț bun și tată minunat. Pe piciorul drept, un semn din naștere poate însemna prezența unor note de egoism în caracterul unui bărbat.

Ce reprezintă semnele din naștere la femei

Un semn din naștere pe fața femeilor este un semn de mare fericire. Femeile fericite și de succes care se nasc cu semne pe față, devin soții, surori și mame bune. Soarta le-a oferit o energie specială.

Un semn din naștere pe mâinile unei femei arată despre modestia ei. Astfel de femei au nevoie de îngrijire și iubesc mai mult decât oricine altcineva. Dacă aveți un semn din naștere pe mână, vă sfătuim să nu vă pierdeți prietenii, să prețuiți prietenia și dragostea.

Dacă o femeie are un semn din naștere pe spate, pe gât sau pe fese , atunci are o energie foarte puternică, o putere de voință nestăvilită. Cu cât semnul nașterii este mai aproape de umărul stâng sau drept, cu atât femeia este mai încrezătoare. Un semn de naștere în partea inferioară a spatelui înseamnă că o femeie are un caracter puternic, dar în același timp un suflet foarte blând și sensibil.

Un semn de naștere pe piciorul drept este un semn de inteligență și elocvență la o femeie. Astfel de fete și femei nu tolerează minciunile și nu le plac înșelăciunea, ipocrizia. Cu semne pe piciorul stâng , se nasc femei conservatoare, care își știu mereu valoarea.

Forma și dimensiunea semnului din naștere

Cu cât este mai mare semnul nașterii, cu atât mai clar se pot manifesta trăsăturile de caracter și energie descrise mai sus. Unii oameni au semne din naștere în mai multe locuri simultan. Dintre acestea, doar unul va influența caracterul – cel care are dimensiuni mai mari.

Forma este, de asemenea, foarte importantă. Semnele rotunde din naștere aduc unei persoane mai mult noroc. Forma alungită indică intenția unei persoane. Toate celelalte forme pot indica prezența unor talente extraordinare.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!