Semne clare că perioada neagră din viața ta s-a încheiat și toate lucrurile rele au plecat

Semne clare că perioada neagră din viața ta s-a încheiat și toate lucrurile rele au plecat

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 September 2023 in Spiritualitate

Evenimentele rele sau bune care au loc în viață sunt adesea descrise prin culori, acestea numindu-se perioade negre sau albe.

Ce este o perioadă neagră și cum să îți dai seama dacă a trecut?

Numim astfel acea perioadă în care multe lucruri groaznice, insuportabile, grele, triste s-au abătut asupra ta.

Rareori se întâmplă ca toate evenimentele rele să se întâmple unul după altul, mai degrabă se întâmplă altfel. De exemplu, ceva s-a întâmplat, ai rezolvat acea problemă, după un timp apare altceva și trebuie să rezolvi din nou ceva. Aceste evenimente se întâmplă mai rar.

Dar atunci când neplăcerile vin toate odată sau continuu una după alta, atunci vorbim despre perioadele întunecate.

Voi spune o poveste.

O cunoștință de-a mea s-a despărțit de prietenul ei. Ea îl iubea foarte mult și decizia neașteptată de despărțire a distrus-o din punct de vedere moral. De la acel moment, ea era pierdută.

Nu era atentă la locul de muncă – șefii erau nemulțumiți, traversa strada fără să se uite în stânga sau în dreapta – o mașină a lovit-o (din fericire nu foarte tare), apoi și-a pierdut banii, iar părinții s-au înfuriat pe ea.

Astfel de povești neplăcute se întâmplau aproape în fiecare zi. Puțin mai jos o să vă povestesc și cum s-a încheiat această perioadă pentru ea.

Un alt moment interesant este cum se întâmplă ca această perioadă neagră să vină în viața noastră în mod neașteptat?

În viața mea, a fost așa: unele persoane pe care le consideram liniștite, politicoase, parcă s-au înțeles să spună lucruri urâte despre mine. Conversațiile erau însoțite de reclamații, clarificări ale relațiilor pe loc.

În acest moment, lucrurile au început să se deterioreze la locul de muncă, starea de bine nu era nici ea bună, au început problemele cu banii. Pur și simplu nu reușeam să câștig suficienți bani pentru a acoperi toate cheltuielile.

Cel mai amuzant este că perioada neagră a luat sfârșit în momentul în care mi-am pierdut portofelul. Atunci m-am gândit „bine, asta e, nu mai am ce să fac”. Cumva, de atunci, toate au început să se îmbunătățească.

Dar când am început să analizez acea perioadă, mi-am reamintit clar începutul perioadei negre – când am ridicat o bancnotă mare de pe jos. Dar aceasta este o poveste separată.

Deci, după pierderea portofelului, perioada neagră s-a încheiat.

Pentru cunoștința mea, perioada dificilă s-a încheiat și ea, aparent, cu o pierdere. Dar ea a câștigat mult mai mult.

În cele din urmă, din perioada sa tristă, cu părinții supărați, reproșuri de la șefi și alte „bucurii” – apartamentul ei a fost jefuit.

Dar cel mai interesant este că au furat doar ceasurile de aur de mână. În casă erau bijuterii, puțini bani, aparatură electronică, dar au reușit să fure doar ceasurile, probabil pentru că erau pe masă chiar la intrare.

A chemat poliția să facă o declarație de furt, iar investigatorul care a venit era viitorul soț al cunoștinței mele. Nu a găsit infractorii, dar perioada neagră s-a încheiat în acel moment.

Deci, un semn clar și corect că perioada neagră se încheie este atunci când un eveniment, care pare insuportabil și neplăcut, totuși se întâmplă. Cu toate acestea parcă nu te mai afectează, simți liniște, ca și cum ceva s-a desprins de pe umeri.

Acest lucru poate fi exprimat în moduri diferite – prin pierderea unui obiect valoros, când ceva se strică brusc (fără nicio avertizare), o ruptură finală cu o persoană dificilă și așa mai departe.

Dar cel mai important este că după un astfel de eveniment – sufletul este calm și liniștit.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!