Semne că radiați energie vindecătoare

Semne că radiați energie vindecătoare

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 December 2022 in Spiritualitate

Vindecarea energetică este capacitatea înnăscută a unei persoane de a oferi ajutor energetic altei persoane. Sănătatea oamenilor este fragilă, de multe ori trebuie să se confrunte cu diferite boli cărora medicina tradițională nu le poate face față. Aici energia vindecătoare poate ajuta oamenii. Nu contează că nu toată lumea poate să înțeleagă cum funcționează această energie, principalul lucru este că există o cale de ieșire din orice stat!

Întregul proces de vindecare are cu mai multe acțiuni, și nu afectează doar corpul fizic, ci și pe cel energetic, și acționează și la nivel informațional, vindecând întregul corp ca întreg. Fără dispozitive complexe de diagnostic, fără intervenție chirurgicală și medicamente periculoase, un vindecător este capabil să vadă boala și să salveze o persoană de ea. Esența vindecării energetice reprezintă restabilirea integrității și echilibrului la toate nivelurile personalității.

Cauza bolii poate fi stresul, anxietatea (inima suferă din cauza furiei, rinichii suferă din cauza fricii) sau impactul negativ al unei persoane asupra alteia cu scopul de a dăuna sănătății ( gânduri rele, deochi, blestem). Energia vindecătoare îndepărtează cauza, iar prin înlăturarea cauzei, sănătatea fizică și psihică a unei persoane este restabilită.

O energie complet diferită poate veni de la o persoană, care este controlată exclusiv de aceasta.

De regulă, oamenii simt ceea ce vine de la cei cu care stau de vorbă, dar împart doar în bine și în rău. De fapt, energia are mai multe fețe și nu poate fi împărțită doar în alb și negru. Unii oameni, de exemplu, pot radia energie vindecătoare.

Iată cum vă puteți da seama că radiați energie vindecătoare

1. Simți sentimentele și emoțiile altora

Oricine își poate da seama atunci când un prieten sau o rudă se confruntă cu emoții negative. Cu toate acestea, chiar și atunci când este un străin în fața ta, poți simți ce este în sufletul lui. De regulă, puteți înțelege că se simte trist sau anxios, lucru pe care îl ascunde în spatele unui zâmbet și al comunicării.

Oameni care au darul de a folosi energia vindecătoare pot vindeca atât durerea fizică, cât și durerea mentală, sufletească. De aceea poți simți sentimentele altor oameni, iar dacă încerci să-i întrebi despre starea lor, ei nu te vor minți dar nu îți vor spune tot adevărul, pentru că sunt speriați de faptul că ați putut ști ce se află în sufletul lor.

2. Animalele se comportă ciudat în prezența ta

Puteți să vă dați seama dacă aveți energie vindecătoare cu ajutorul animalelor. Nu ar trebui să te iei în considerare animalele tale de companie care au trăit alături de tine mulți ani, ci doar să fii atent la modul în care se comportă animalele necunoscute. Nu este un secret pentru nimeni că pisicile și câinii sunt deosebit de sensibili la energia umană.

Dacă o pisică necunoscută începe să vină spre tine, să-și mângâie capul de picioare și să vrea să-ți sară în brațe, atunci înseamnă că radiazi energie vindecătoare. Același lucru este valabil și cu câinii. Cu toate acestea, nu ar trebui să trageți o concluzie doar de la un singur animal de companie. Dacă au existat mai multe astfel de cazuri, atunci merită luate în considerare.

3. Atingerea ta vindecă

Nu toți oamenii care radiază energie vindecătoare îi pot ajuta pe alții. Mulți vindecători celebri au ajutat oamenii prin atingerea unei mâini. Puteți încerca la fel ca un experiment. Pune mâna pe locul dureros al persoanei și încearcă să te concentrezi. Gândește-te la ceva bun care îți va aduce emoții pozitive. Ar putea fi un loc unde te relaxezi și te umpli de putere sau o persoană pentru care aveți sentimente calde. Dacă durerea dispare, atunci probabil că ai energie vindecătoare și poate chiar un dar – să vindeci oamenii.

Ai experimentat astfel de lucruri? Ce ai simțit?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!