Secretele tinute de mame toata viata! “Cand plangeai, tot universul ei se destrama”

Secretele tinute de mame toata viata! “Cand plangeai, tot universul ei se destrama”

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 April 2020 in Dezvoltare Personala

Ele ne aduc pe lume si din acel moment, singurul lor gand este sa ne fie bine…. Sa avem ce manca, sa avem cu ce ne imbraca, sa avem unde lucra, sa avem unde dormi…etc.

In orice situatie mamele noastre ne sunt intotdeauna alaturi.

Pe parcursul vietii, devine evident ca nu au alta preocupare decat aceea sa ne fie bine. Uneori, putem uita cu repeziciune ca mamele noastre sunt, la randul lor, oameni cu o viata proprie, cu dorinte proprii si ca dragostea pentru copiii lor le impiedica sa-si indeplineasca idealurile, pentru ca mai presus de ele sunt fiii si fiicele lor.

Dar tu ti-ai pus oare intrebarea daca mama ta ti-a spus vreodata toate secretele ei? Ei bine din acest motiv, a venit momentul sa dezvaluim gandurile secrete ale unei mame!

1. Tu esti motivul din cauza caruia a plans atat de mult

A plans de bucurie cand a aflat ca e insarcinata. A plans de fericire cand te-a tinut in brate. S-a ingrijorat cand ai fost bolnav si s-a mandrit cu tine pentru fiecare pas important facut de tine.

2. Desigur ca ar vrea si ea ultima felie…

Normal ca ti-a spus ca nu mai poate manca atunci cand a vazut ca tu mai vrei sa mananci. Din dragoste neconditionata, ea a renuntat. Ea nu a renuntta numai la ultima felie, ci si la alte multe lucruri din viata.

3. Intotdeauna si-a facut griji pentru tine, chiar daca ti-a spus ca este sigura ca totul va fi bine.

Chiar inainte de a te naste, ea a renuntat la tot ca sa te fereasca de rele. Cand intarziai, chiar daca nu iesea din camera ei, ea te astepta. Nu ca sa te sacaie, ci pentru ca voia sa fie sigura ca ai ajuns cu bine sa ca totul este ok. Indiferent ca ai fost bolnav, sau ca ai avut inima franta: ea ti-a fost si va fi mereu alaturi, pentru totdeauna.

4. A avut dureri, din cand in cand, insa a tinut ascuns de tine asta

Nasterea e cea mai mare durere pe care o poate resimti o persoana. Si nici cele 9 luni de dinainte nu sunt tocmai simple. Apoi, dupa ce te-ai nascut, ai muscat-o cand te alapta, ai tras-o de par si ai lovit-o. Dar cu un zambet al tau, durerea a fost intotdeauna uitata. Mai tarziu, cand ai crescut, chiar daca o dureau oasele sau spatele de atata carat, ti-a tinut ascuns pentru a-ti crea tot confortul…si pentru a nu-ti face griji pentru ea, asta tot pentru a-ti face tie viata mai usoara si fara griji.

5. Ea nu e perfecta

Poate ca aceasta grija permananta uneori te-a calcat pe nervi, sau poate ca mama nu a facut totul asa cum ar fi trebui, sau cum ti-ai fi dori, insa te asigur ca ea a incearcat din rasputeri sa faca totul perfect pentru tine.

6. Iubeste sa te priveasca

I-a fost imposibil de greu pentru ea sa te scape din priviri chiar si atunci cand dormei. Trebuie sa afli ca ai fost privit in multe nopti atunci cand dormeai, ai fost pupat si managaiat de nenumarate ori, pentru ca atunci cand erai privit cum dormi, inima ei se umplea de bucurie…

7. Cand plangeai, tot universul ei se destrama

Fiecare durere a ta a fost ca un pumnal in inima ei. Pentru ea nu a fost nimic mai important decat confortul tau si sa iti fie bine.

8. I-a fost foarte greu sa te lase sa pleci

A stiut inca de la inceput ca la un moment dat iti vei lua viata in propriile maini si vei pleca din casa ei. Fiecare pas a fost dificil; fie ca a fost vorba de prima ta dragoste, fie ca a fost prima plecare intr-o excursie, pentru tine timpul a trecut foarte repede dar pentru ea TIMPUL A FOST O ETERNITATE.

9. Ar face-o din nou

In ciuda tuturor durerilor suferite si a lucrurilor pe care le-a pierdut, iubirea si bucuria pentru tine au fost mai mari si mai importante decat orice. De aceea, ar repeta din nou totul. Pentru ca este singura persoana din lume care te iubeste, te-a iubit si te va iubi cu adevarat si neconditionat.

Data viitoare cand iti intalnesti sau vorbesti cu mama ta, spune-i si tu cat de mult o iubesti si multumeste-i. Nici nu realizezi cat o vei face de fericita.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!