Secrete prosperității: 10 lucruri care atrag bogăția

Secrete prosperității: 10 lucruri care atrag bogăția

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 November 2021 in Sfaturi si TrucuriSpiritualitate

Înțelepciunea populară a evoluat de-a lungul secolelor și s-a transmis din generație în generație. Astăzi, datorită sfaturilor înțelepte ale strămoșilor, fiecare persoană își poate schimba propriul Destin, doar observând semne de sus și urmând anumite reguli.

Care sunt cele mai importante semne pentru a atrage bani?

Semnul numărul 1

Depozitarea corectă a propriilor economii duce la înmulțirea lor. Nu ascunde banii sub salteaua de la pat, așa cum multor oameni le place să facă și, de asemenea, nu-i împrăștiați prin toată casa. Ar trebui să existe un singur loc izolat pentru toate economiile, din acest motiv, oamenii bogați aleg seifurile.

Semnul numărul 2

Banii se înmulțesc rapid doar în acele locuințe în care se respectă ordinea. Nu este necesar să curățați casa în fiecare zi, dar păstrarea curățeniei este pur și simplu necesară. În plus, este indicat să spălați podelele cu apă cu bani (aruncați câteva monede în apă) acest lucru va atrage energia banilor.

Atunci când așezi banii, fie în portofel, fie acasă în locul de economii, trebuie să știi că este important ca aceștia să fie cap la cap, de la mic la mare. Acest lucru îi ajută să se înmulțească!

Semnul numărul 3

Dacă nu vrei ca energia banilor să se îndepărteze de tine, evită să te plângi că nu ai suficienți bani sau că nu câștigi suficient de mult. De fiecare dată când vorbești despre bani, trebuie să ai o atitudine pozitivă, astfel banii vor atrage mai mulți bani.

Față de oamenii din jurul tău ar trebui să ai o atitudine normală, și chiar dacă te provoacă la discuții despre bani și creșterea prețurilor, ar trebui să răspunzi simplu că „știu să mă descurc și cu mult și cu puțin” nu cu expresii de genul „nu știu cum voi trece și peste luna aceasta”.

Semnul numărul 4

Pentru a menține stabilitatea monetară și a proteja împotriva pierderii de energie monetară, se recomandă plasarea unei monede albe sub covorașul pragului de intrare. Acest lucru ajută la atragerea energiei banilor de la cei care trec prin fața ușii tale.

Semnul numărul 5

Este foarte important să păstrați bucătăria curată. Acest lucru este valabil mai ales pentru aragaz și frigider. Încă din cele mai vechi timpuri, gazdele îngrijeau cu atenție vatra și o păstrau excepțional de curată. Curățenia atrage bogăția și prosperitatea iar mizeria face ca banii să își caute locul.

Semnul numărul 6

Când puneți hainele din sezonul trecut în dulap, nu lăsați buzunarele goale. Puneți cel puțin o monedă în fiecare dintre ele. Acest lucru vă va salva casa și gospodăriile de sărăcie. Nu contează cât de mică este moneda, important este ca buzunarele să atragă belșugul.

Semnul numărul 7

Nu neglijați diverse talismane de bani. Cultura Feng-Shui oferă multe informații despre talismanele care atrag bani, iar pentru o casă, broasca norocoasă cu trei picioare este un talisman perfect.

Semnul numărul 8

Banii nu se simt apreciați doar atunci când sunt numărați des, ci și atunci când sunt tratați cu recunoștință. Da, poate suna ca un joc de cuvinte, dar chiar este. Daca vrei să le arăți apreciere, spune cuvinte de recunoștință ca îi ai (chiar daca nu ai prea mulți bani), atunci se vor înmulți cu plăcere. Mulțumește pentru fiecare bănuț pe care îl ai, și cel mai important, nu trata mărunțișul cu dezinteres, pentru că orice bancnota mare este formată din multe monezi mici.

Semnul numărul 9

Pentru a nu speria norocul banilor, nu este bine să lăsați pe masă nici măcar monede mici, ca să nu mai vorbim de bancnotele mari. Acest lucru este valabil mai ales noaptea, când forțele întunecate pot dăuna semnificativ. Este recomandat să aveți un sertar în care să puneți banii atunci când sunteți acasă. Ideal este ca aceștia să fie feriți de ochii celorlalți.

Semnul numărul 10

Nu spune niciodată expresii de genul „Aceștia sunt ultimii mei bani”, „Nu câștig suficienți bani”. Energia banilor este controlată de gândurile, vorbele și faptele noastre și astfel de fraze pot să aducă sărăcia în viața ta pentru multă vreme. Arată-ți recunoștința față de fiecare bănuț și acesta va deveni leu.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!