Se spune ca oamenii din viata noastra sunt de fapt oglinda noastra… Ei te vor trata exact cum te comporti tu cu tine insati! Daca tu nu te respecti, nici ei nu te vor respecta!

Se spune ca oamenii din viata noastra sunt de fapt oglinda noastra… Ei te vor trata exact cum te comporti tu cu tine insati! Daca tu nu te respecti, nici ei nu te vor respecta!

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 May 2020 in Relatii

“In oceanul vieții, oamenii sunt ca niște luntre – și atâtea fără cârmaci. Adevăratele personalități sunt însă, nu bărci, ci insule, pe care valurile mării le bat, dar nu le îneacă.” – Vasile Bogrea

In viata primesti atata valoare, in functie de catde valoroasa te consideri. Daca te consideri fara valoare, atragi in viata ta doar suferinta, pentru ca nu crezi ca meriti mai mult

In functie de respectul fata de propria persoana , de iubirea de sine vei atrage oameni care fie te vor iubi si te vor respecta,fie nu vor da nici doi bani pe tine.

Oamenii din viata ta sunt oglinda ta. Ei te vor trata exact cum te comporti tu cu tine insati

Un barbat rece si indiferent, iti ofera tot atata iubire cata iti oferi tie insasi. Si am simtit asta pe pielea mea. Nu vorbesc din carti.

Am fost tradata de barbatul pe care il iubeam mai mult decat orice. Sentimente nobile precum iubirea si respectul au fost calcate in picioare de un barbat superficial care privea femeile ca pe niste obiecte…multa vreme l-am urat. Am aruncat cu reprosuri, il iacuzam pe el de tradare. Pasivitatea si indiferenta, minciunile lui au transformat suferinta in durere fizica

Incapacitatea lui de a iubi profund si curat, usurinta cu care mintea, si indiferenta cu care raspundea la suferinta mea sau tacerea lui …ma omorau putin cate putin.

Pentru mine era un chin , el parea neafectat, ca si cum nimic nu s-a intamplat.

Am pretins sa se schimbe el pentru a putea fi fericita eu, pentru ca nu constientizam ca cea care trebuie sa se schimbe sunt de fapt eu.

Abia acum am inteles ca barbatul incapabil de iubire, barbatul indisponibil emotional, intra in viata ta sa iti arate cat de mult te iubesti tu, pe tine.

Ma intreb.. oare tradarea lui.. e de fapt tradarea fata de mine insami?

Din frica, din neincredere a ca pot realiza lucruri marete,din lipsa iubirii de sine nu am luptat suficient. Nu am facut alegeri,ci am lasat viata sa aleaga pentru mine. Si atunci viata iti da lovituri, iti aduce situatii dureroase si oameni nepotriviti care te ranesc tocmai ca sa stoarca din tine curajul si ambitia de a lupta pentru ceea ce sufletul tau isi doreste.

Lipsa iubirii de sine atrage lipsa iubirii celui de langa tine.

Cand ajungi sa te consideri suficient de buna, vei alege doar ceea ce iti reflecta propria valoare . Atunci vei fi capabila sa oferi si sa primesti valoareDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!