“Scutul Shambala” sau cum să nu devii un donator de energie și să nu te transformi într-un vampir energetic

“Scutul Shambala” sau cum să nu devii un donator de energie și să nu te transformi într-un vampir energetic

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 February 2024 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitate

Cum să-ți protejezi energia vitală de hoți – una dintre temele mele preferate, deoarece vampirii energetici, din nefericire, devin tot mai mulți. Dar, cu tot respectul pentru bioenergetici, recomandările privind vizualizarea protecției energetice sub forma unui “mic adăpost” nu sunt ușor de aplicat la început, ai nevoie de multă practică.

Pentru că știu bine că, pentru ca dispozitivele de protecție sub formă de ziduri, piramide, coconi, sfere, etc., să funcționeze, în primul rând, este necesară o imaginație bine dezvoltată și mult timp pentru a învăța să te înconjori instantaneu cu o armură energetică impenetrabilă.

Însă cum să procedăm dacă un hoț de energie își arată colții în apropiere, încercând cu orice mijloace să te scoată din echilibru? Nu poți spune: Haide să amânăm întâlnirea noastră peste câteva săptămâni, încă nu am învățat cum să mă protejez de tine.

În al doilea rând, uneori suntem atât de absorbiți de propriile noastre trăiri și probleme încât nu avem timp să ieșim la timp și să reacționăm adecvat.

În al treilea rând, în momentele de provocare, nu toți sunt în stare să-și păstreze autocontrolul și să deseneze calm ceva în imaginația lor.

De remarcat că cei care pot face acest lucru nu au nevoie de niciun fel de protecție suplimentară. Calmul impenetrabil este cea mai bună armură, în care este imposibil să pătrunzi.

Nu trebuie uitat nici faptul că în nouă cazuri din zece, nici măcar nu ne dăm seama că cineva și-a băgat deja mâna în “buzunarul nostru energetic”, pentru că “hoțul” se dovedește a fi privirea furioasă aruncată în urmă, pretenția nespusă sau invidia bine ascunsă…

Dar cel mai important lucru este că adesea devenim voluntari donatori de energie, dându-ți viața ta energetică pe altarul fals al vinovăției, stângăciei și a nevoii de a nu răni o persoană apropiată

  • ❌ acceptând fără să protestezi reproșurile nedrepte;
  • ❌ sacrificându-ți propriile interese în favoarea altora;
  • ❌ transformându-te într-o haină de salvare la prima cerință.

Și după aceea ne pedepsim nemilos pentru că încă o dată nu am găsit puterea de a refuza, de a ne proteja, de a ne susține propria opinie…

Toate acestea nu doar că sparg stratul de protecție, ci fac găuri uriașe în el, din care energia vitală țâșnește ca dintr-o sticlă de șampanie deschisă neglijent.

Și cel mai rău lucru este că, consumându-ți energia vitală în mod iresponsabil, te transformi într-un vampir energetic. Din punctul meu de vedere, aceasta nu este o perspectivă prea promițătoare!

După cum vă puteți da seama singuri, fie un donator de energie, fie un vampir energetic – nu este deloc bine.

Pentru a nu deveni nici unul, nici altul, trebuie să fiți foarte atenți la potențialul vostru energetic, să îl consumați cu înțelepciune și să-l reînnoiți în mod corespunzător cu energii pozitive, iubire și milă, armonie și frumusețe, atitudine pozitivă și emoții pozitive.

Pentru a vă proteja împotriva atacurilor energetice externe, încercați faimosul “Scut Shambala“, o tehnică pe care oamenii o consideră în mod corect unul dintre cele mai puternice bariere energetice împotriva oricăror vibrații negative. Magia specială a “Scutului Shambala” constă și în faptul că te protejează de evenimentele neplăcute și de boli.

Este foarte ușor de făcut: strângeți pumnul și apăsați în palmă. Cu singura diferență că femeile strâng mâna dreaptă, iar bărbații – mâna stângă.

Puteți folosi această tehnică ca măsură preventivă pentru a vă întări armura energetică înainte de a ieși din casă sau în momentele de pericol evident, sau ca o “pastilă” de recuperare, dacă v-ați confruntat cu un atac energetic intenționat și ați căzut în capcană.

Iubeste-te pe tine însuți!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!