Scutul psihic: cum să te închizi de la citirea informațiilor și să previi rănirea

Scutul psihic: cum să te închizi de la citirea informațiilor și să previi rănirea

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 March 2021 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieSpiritualitate

Mulți oameni au abilități psihice. Unii ne pot citi emoțiile și gândurile, au un impact negativ asupra conștiinței noastre prin forța lor interioară. Experții au explicat cum să creezi un scut psihic pentru a te proteja de astfel de indivizi.

Cel mai adesea, victimele persoanelor toxice cu abilități psihice sunt cele al căror biocâmp este slăbit. Încercați să evitați consumul de energie până la epuizare, care a devenit deja principala problemă pentru o persoană modernă datorită fluxului nesfârșit de informații.

Nu intrați în dialog

Există manipulatori sau pur și simplu oameni toxici care au puterea de a te atrage in dialog. Te pot face să te pierzi psihologic în câteva fraze. Cel mai simplu mod de a te proteja de astfel de oameni este să îi ignori. Încearcă să nu vorbești cu ei. Dacă vă provoacă în negativitate, trebuie să vă amintiți un adevăr simplu: tot ceea ce spun ei sunt cuvinte goale. Nu, în niciun caz, le luați personal.

O persoană cu un dar interior de convingere nu va prelua niciodată puterea asupra cuiva care nu îi întră în joc. Nu ar trebui să joci pe terenul unde inamicul are avantajul. Fii mai înțelept.

Echilibrează-ți energia interioară

Oamenii negativi vă pot influența într-o multitudine de moduri: cuvinte, acțiuni, gânduri și așa mai departe. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face în această situație este să vă apărați. Pentru a face acest lucru, trebuie să echilibrați energia interioară. În acest sens, meditația și afirmațiile vor fi de ajutor.

În timp ce meditează, o persoană se aruncă în sine și extrage tot ce este mai bun din adâncurile conștiinței sale. Se întâmplă de la sine. Trebuie doar să înveți cum să meditezi corect. Faceți acest lucru în fiecare dimineață și, de preferință, în fiecare seară. Practicile spirituale ajută la separarea celor importante de cele asumate.

Chiar dacă cineva te influențează negativ, aceste gânduri vor dispărea după meditație.

Amulete

Principala amuletă împotriva persoanelor toxice cărora le place să facă atacuri mentale și energetice sunt bijuteriile din argint. Argintul ajută la respingerea vampirilor și manipulatorilor energetici și, de asemenea, întărește energia. Un biocâmp puternic nu va lăsa curenții de energie ai altor persoane să treacă, va păstra claritatea minții și puritatea aurei.

În ceea ce privește mineralele, cei mai buni protectori ai energiei tale sunt diamantul, piatra lunii, obsidianul, cuarțul alb, onixul, hematitul. Aceste pietre au un efect foarte benefic asupra energiei și pun blocuri puternice în biocâmpul tău. Ar trebui să fii atent, deoarece multe dintre aceste minerale sunt nu trebuie să fie purtate în mod constant la tine sau lângă tine, deoarece pot, de asemenea, să blocheze parțial energia pozitivă.

Învață să refuzi

Este mult mai ușor pentru oamenii psihici să vă citească energia și să o schimbe dacă îi ajutați, sunteți lângă ei și faceți ceva pentru ei. Dacă observați că, după ce ați ajutat un cunoscut sau un coleg, simțiți o greutate în suflet, starea voastră se degradează, atunci aveți de-a face cu un vampir energetic sau psihic.

În acest caz, trebuie să începeți să spuneți „nu” cererilor sale. Din păcate, uneori soarta ne confruntă cu o alegere și poate fi dificil să spunem „nu”, deoarece poate fi șeful.

Calm

Oricare ar fi influența negativă a persoanei, nu vă permiteți să vă pierdeți cumpătul. Acest lucru nu va duce la nimic bun. În plus, un atac psihic nu poate aștepta decât de la tine o grosolănie sau o criză nervoasă, astfel încât toată lumea din jurul tău să vadă în tine o persoană dezechilibrată. Atacatorii pot fi vicleni în încercarea de a-i face pe alții să pară proști.

Nu uitați că viețile noastre sunt adesea distruse de noi înșine. Acest lucru se întâmplă prin obiceiuri negative, de care trebuie să scapi în primul rând. Nu căutați cauzele necazurilor voastre la alte persoane până nu sunteți convins că nu sunteți singur de vină pentru ele.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!