Scopul unei femei este independența.10 principii pentru femei oferite de un psiholog cunoscut

Scopul unei femei este independența.10 principii pentru femei oferite de un psiholog cunoscut

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 January 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSfaturiViata

Pașii către independența feminină au fost dezvoltați de renumita psihologă Larisa Renard . Dacă depuneți eforturi pentru independență, ar trebui să citiți cu siguranță acest articol.

10 pași esențiali pentru independență

1. Responsabilitate pentru acțiunile tale.

Numai persoana însăși știe ce va fi mai bine pentru ea . Dar uneori devine înfricoșător să-ți aperi părerea pentru a nu-ți pierde slujba, bărbatul, prietenii … Pentru a-ți apăra propriul punct de vedere, ai nevoie de curajul și înțelegerea că altora s-ar putea să nu le placă și ar putea pleca din viața ta.

2. Independența față de opiniile altora.

Când o femeie este în armonie cu ea însăși, alte persoane nu îi pot influența starea de spirit. Iar atunci când nu există armonie interioară, orice apel ratat sau critică poate duce la depresie. Înainte de a reacționa negativ la orice, trebuie să vă întrebați: „De ce reacționez atât de brusc?” De fapt, numai ceea ce permitem ni se întâmplă, de îndată ce devii independent, nimic nu te va enerva.

3. Fă ceea ce îți place.

Doar dacă faci ceea ce iubești te poate inspira și te poate umple de energie. O femeie pasionată de ceea ce iubește entuziasmează foarte mult un bărbat, pentru că nu se teme să fie ea însăși, este interesantă și este copleșită de o pasiune pentru viață.

4. Apără-ți propriile interese.

Dacă o femeie este pasionată de sport, orice hobby, dezvoltare personală, atunci reușește să-și mențină individualitatea și să nu se dizolve într-un bărbat. Femeile independente nu renunță la hobby-urile lor de dragul bărbaților, deoarece nu vor să ducă o viață plictisitoare și monotonă.

5. Să ai propriul cerc social (prieteni, rude).

Când o femeie comunică activ cu alte persoane, se dezvoltă și se inspiră, nu devine plictisitoare și previzibilă . Chiar și prezența admiratorilor creează senzația că ea este încă interesantă pentru bărbați, iar flirtul ușor nu poate fi privit ca o trădare, dimpotrivă, acesta este un mod de a reîmprospăta relațiile și de a-i arăta bărbatului că este întotdeauna pe primul loc, dar în același timp va înțelege că este în continuă competiție.

6. Ține departe de urechea lumii problemele și secretele tale.

Când o femeie știe să tacă despre lucrurile personale, este cu adevărat interesantă pentru bărbați, pentru că vor să afle cât mai multe despre ea.

7. Respectul de sine.

Femeile independente nu se neglijează niciodată. Ele îi respectă pe ceilalți oameni, realizând că și aceștia au dreptul la propriul lor punct de vedere, dar în același timp nu le permit altora să le încalce propriile limite personale. Când alții vor reuși să înțeleagă că aveți propriile reguli și valori, veți fi mai respectată. În același timp, trebuie să vă apărați propriile principii fără agresivitate, explicându-vă calm poziția.

8. Abilitatea de a te prețui.

Când o femeie își cunoaște valoarea, când este mândră de aspectul și cunoștințele ei, atunci cei din jur o vor aprecia și ei la rândul lor. Dacă o femeie nu are grijă de ea însăși, atunci bărbații o vor trata în consecință. Amintiți-vă, iubirea de sine vă umple de energie și bucurie.

9. Capacitatea de a controla emoțiile.

Femeile independente sunt foarte pricepute să-și controleze emoțiile, așa că uneori par că au sângele rece. Vorbesc clar și deliberat, pentru că sunt absolut sigure că au dreptate.

10. Alegerea celor mai bune variante pentru tine.

Femeile independente, spre deosebire de dependente, rămân ele însele în toate situațiile. Fac ceea ce le place, își apără cu ușurință interesele și principiile, comunică doar cu cei cu care vor. Astfel de femei aleg doar bărbați demni și nu se mulțumesc cu puțin. Și dacă nu există astfel de bărbați în apropiere, atunci singurătatea nu le înspăimântă, pentru că știu să fie în armonie cu ele înșiși, fără a irosi energie în treburi, întâlniri și relații inutile.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!