Scapa de energiile negative si atrage in viata ta vibratii pozitive care iti vor pregati un viitor mai bun!

Scapa de energiile negative si atrage in viata ta vibratii pozitive care iti vor pregati un viitor mai bun!

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 December 2019 in Dezvoltare Personala

Sa recunoastem: cand vine vorba de o perspectiva optimista, noi femeile ne-am pierdut calea cea dreapta de-a lungul anilor. A devenit extrem de greu sa ne mentinem un aer optimist tot timpul, sa ne gandim doar la partea plina a paharului.

Oamenii sunt tristi deoarece sunt prizonieri in povestea lor personala.Toata lumea crede ca obiectivul vietii acesteia este sa urmezi un plan. Nimeni nu se intreaba daca acest plan este al lui sau a fost creat de altcineva.

Asa ca astazi iti prezentam cateva trucuri si sfaturi care vor face ca vibratiile pozitive sa isi croiasca un drum bun catre orice aspect al vietii tale:

1. Zambeste

Pur si simplu zambeste, chiar daca esti enervata la culme sau doar nu te simti prea vesela in acea zi. Studiile publicate de Universitatea din Kansas a aratat ca daca zambesti timp de un minut, chiar si atunci cand nu te simti fericita in prezent, acest lucru iti poate imbunatati imediat starea de spirit. Zambetul iti reduce ritmul cardiac si iti reduce nivelul perceput de stres.

2. Nu te plange si nu insista asupra lucrurilor rele

Acest lucru ti s-a intamplat, probabil. Nimeni nu va ajunge sa radieze de fericire dupa ce te va auzi vorbind despre traficul infernal cu care te-ai confruntat in drum spre serviciu sau despre faptul ca ai dormit doar doua ore azi-noapte. Acest lucru pur si simplu te trage in jos, nu doar pe tine, ci si toata lumea din calea ta.

3. Fii un bun ascultator si, la modul cel mai onest, fii alaturi de ceilalti

Cuvantul cheie in acest caz este onest. Este destul de usor sa dai sfaturi si sa te prezinti acolo, ca fiind un umar pe care cineva sa planga. Dar este cu totul altceva atunci cand faci lucrul asta cu onestitate, cu sinceritate, cu intentii reale. Retine: iti va lua ceva timp sa faci oamenii sa isi deschida sufletul in mod natural in fata ta.

4. Omite gelozia nesigurantei tale si invata cum sa stii sa fii fericita pentru ceilalti

Probabil ai cunoscut oameni care stapaneau arta de a simula ca iti ofera un sprijin si erau destul de pesimisti si vicleni. Acest tip de oameni nu sunt fericiti si multumiti de ei insisi. Oamenii care se simt mizerabil rar gasesc ocazia de a se simti fericiti pentru ceilalti oameni, indiferent de cat de mult tin la acele persoane. Evita aceasta abordare cu orice pret. Nu fura bucuria de la altii. Invata sa le dai oamenilor creditul pe care il merita.

5. Foloseste-ti manierele

Un pic de “te rog” si “multumesc” inseamna un drum lung in relatiile interpersonale. Mai mult, aminteste-ti ca politetea si manierele sunt mai presus de toate lucrurile. Atat de multe relatii depind de curtoazie si politete, cum ar fi relatiile dintre colegii de camera sau apartament, colegii de serviciu, partenerii romantici, etc. Asigura-te ca nevoile oamenilor nu sunt date la o parte.

6. Odata cu manierele, vine si recunostinta

Este important sa recunosti micile multumiri de fiecare zi, precum si imaginea de ansamblu a lucrurilor din viata ta. Fa-ti un obiectiv prin a incepe sau a incheia fiecare zi din viata ta gandindu-te la un lucru pentru care esti recunoscatoare, pentru care multumesti oamenilor dragi.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!