Sase semne care te avertizeaza ca partenerul te inseala! Nu neglija lucrurile acestea!

Sase semne care te avertizeaza ca partenerul te inseala! Nu neglija lucrurile acestea!

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 November 2022 in ArticoleLifeStyle

Infidelitatea sau inselatul reprezinta actul de a fi necredincios sotului/sotiei, partenerului sau partenerei. Este, din pacate, un act destul de des intalnit in relatiile monogame si, de foarte multe ori, aceste acte sunt foarte dureroase pentru parteneri. Potrivit unui studiu al Universitatii din Chicago, 22% dintre barbatii insurati si 15% dintre femeile maritate au inselat cel putin o data – desigur, a insela este o actiune ce poate fi interpretata diferit, in functie de fiecare persoana in parte.

Pentru unii „a insela” echivaleaza cu a avea contact sexual de orice fel cu o alta persoana, in timp ce pentru altii, inclusiv sarutul sau cateva mesaje schimbate, inseamna sa inseli. De cele mai multe ori, persoana care inseala nu o face din vina partenerului sau partenerei. Se poate intampla pur si simplu sa intalnesti pe altcineva si sa te indragostesti sau, mai este varianta in care cel sau cea care inseala nu mai este multumit/a de propria viata si atunci o idila este condimentul perfect pentru a-si alina starea.

Indiferent care este motivul inselarii, sunt cateva semne care arata ca sunteti inselat/a. Iata care sunt acestea:

1 Minte din ce in ce mai mult
Poate ca partenerul sau partenera, dintr-o data, este nevoit/a sa participe la tot felul de intalniri in interes de servciu, lucru care pana atunci nu se intampla prea des. Aceste intalniri vin insotite de o serie de explicatii complexe din partea persoanei necredincioase care incearca sa va convinga (si poate si pe sine) de legitimitatea actelor lor.

2 Mai mult timp petrecut la telefon
Daca partenerul sau partenera petrece din ce in ce mai mult timp vorbind la telefon, este foarte posibil sa aiba o aventura. Daca in plus simte nevoia sa iasa din camera pe motiv ca semnalul este slab sau pentru ca nu vor sa va deranjeze si, pe deasupra, ajung si mai tarziu acasa decat in mod normal, lucrurile sunt destul de clare.

3 Simtiti o distanta, atat fizica, cat si sentimentala
Desi este langa voi, partenerul/a pare sa fie cu mintea in alta parte. Contactul sexual este din ce in ce mai rar si mai dezinteresat. Mai mult, refuza sa va mai insoteasca in drumurile pe care le faceati, de obicei, impreuna. Este cazul sa va puneti un semn de intrebare.

4 Schimbare de look
Depunerea unui efort mai mare de a arata cat mai bine, schimbarea garderobei, a coafurii, mersul mai des la sala, atentia la numarul de kilograme, daca pana atunci partenerul sau partenera nu erau interesati de aceste aspecte, ar trebui, ca si in acest caz, sa fiti suspiciosi/suspicioase.

5 Sunt fie prea agresivi, fie pre dragastosi
Daca vi se pare ca parterenul/a este dintr-o data extraordinar de atent/a, va face toate poftele, este posibil sa fie un sentiment de vinovatie la mijloc. Se poate intampla si reversul, cel care inseala este mai nervos, se enerveaza pe voi mai des, ba chiar va acuza va voi sunteti cel/cea care inseala.
6 Prietenii va dau de inteles
Nu va ignorati prietenii daca acestia va dau diverse semne prin care incearca sa va transmita ca este posibil sa fiti inselat/a. Daca ei stiu ceva si tin la voi, datoria lor este sa va puna in garda.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!