Șase modalități de a te proteja de magia neagră pe internet

Șase modalități de a te proteja de magia neagră pe internet

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 October 2021 in SpiritualitateSuperstitii

Atacurile energetice în lumea modernă au devenit mult mai ușoară decât înainte. Pe Internet puteți găsi ușor fotografia unei persoane și îi puteți face cu ușurință lucruri rele oricui. Experții au explicat cum poți să te protejezi de acest lucru.

Mulți oameni cred în mod eronat că pe Internet sunt feriți de magia neagră și de orice rău, dar nu este adevărat. Iată sfaturi pentru protejarea paginii dvs. de pe internet:

Nu posta fotografii personale

Această decizie este destul de controversată, deoarece mulți sunt în căutarea unui suflet pereche sau pur și simplu adoră să posteze fotografii din viață. Nu este nimic în neregulă cu asta, dar dușmanii îți pot folosi fotografiile pentru a te răni. De aceea trecem la o altă soluție.

Ascunde datele importante despre tine

Uneori, o singură fotografie nu este suficientă pentru a face magie neagră. Cu cât inamicul are mai multe informații despre tine, cu atât îi este mai ușor să-ți facă rău. Încercați să eliminați data nașterii, să schimbați numele real sau să treceți al doilea nume, ori să vă scrieți numele complet. Acest lucru va deruta inamicul și nu va putea să-și ducă planul la bun sfârșit, pentru magia neagră are nevoie de date exacte.

Elimină fotografiile noi

De asemenea, vă puteți proteja postând cele mai vechi fotografii. Nu este nevoie să postați imagini de acum un deceniu. Doar postează o fotografie făcută acum un an sau doi. Dacă poza a fost făcută în urmă cu un an, probabilitatea de a vă reuși să vă facă farmece va fi mult mai mică.

Simboluri de protecție

Puteți desena foarte imperceptibil în fotografie o mică cruce sau o rună de protecție Algiz. Arată așa:

Cadru roșu

Faceți un cadru roșu subțire. În programele de editat poze, acest lucru se poate face în câteva secunde. Poate fi un cadru foarte subțire și aproape nevăzut sau un cadru luminos, dar extrem de subțire, cu o lățime de doar câțiva pixeli. Culoarea roșie alungă negativul și oferă protecție energetică persoanei care se află în fotografie.

Schimbați culoarea ochilor

În fotografie abia poți schimba nuanța irisului. Mulți experți în domeniul bioenergiei observă că această metodă funcționează bine și împotriva inamicilor și a persoanelor cu o capacitate înnăscută de a prezice. Filtrele obișnuite funcționează foarte bine în acest caz. Faceți o fotografie alb-negru într-un editor sau editați culorile în alt mod. De asemenea, te va salva de dușmani.

Fii mai atent cu rețelele de socializare, deoarece există atât oameni buni, cât și răi pe Internet.

Cum să te protejezi de atacurile magiei negre

Există câteva reguli pe care trebuie să le cunoașteți pentru a minimiza riscul de a întâmpina probleme și pierderi. Trebuie să te obișnuiești cu anumite acțiuni, astfel încât străinii să nu își poată provoca rău.

Înainte de a ieși din casă, ia un tricou pe dos, stai în fața unei oglinzi și spune: „M-am născut în lumea lui Dumnezeu, El mă va aștepta acasă, pentru a mă proteja de orice rău. “ Tricoul trebuie dezbrăcat și lăsat pe dos, astfel încât să respingă orice negativ.

Atenția la gesturile celorlalți vă va ajuta la protejarea împotriva influențelor nedorite: este important să nu permiteți străinilor să vă atingă.

Nu permiteți unui străin să vă urmeze. Uneori, efectul magic nu necesită atingere, iar persoana, care vrea să scape de un rău, merge în spatele victimei, copiindu-i mișcările și șoptind un descântec, trimițând astfel răul către victimă.

Nu dați bunuri personale unui străin dacă intențiile sale sunt necunoscute, pentru că astfel îți poate face cel mai ușor rău. Hainele personale sunt încărcate cu energia celui care le-a purtat, de asta trebuie să ai grijă atunci când oferi o haină veche unei persoane.

Nu trebuie să acceptați cadouri de la străini sau de la cei care nu inspiră încredere. Unele lucruri, chiar și banii, pot fi date cu scopul de a trimite răul asupra ta.

Trebuie să eviți oamenii care șoptesc sau murmură ceva, aruncă obiecte mici care, de asemenea, nu trebuie să fie ridicate.

În niciun caz nu trebuie să ridicați lucruri găsite la o răscruce de drumuri.

Nu trebuie să răspunzi la întrebările fără sens ale străinilor în apropierea Bisericii. Întrebările pot fi ciudate, de exemplu, cu privire la numărul de ferestre, cupole sau turnuri ale Bisericii. Vrăjitorul îi poate transfera boala celui intrebat.

Nu primiți prăjituri de la străini.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!