Șase lucruri pe care nu trebuie să le știe lumea despre viața ta

Șase lucruri pe care nu trebuie să le știe lumea despre viața ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 November 2020 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologie

Cu toții vrem să spunem lumii realizările și bucuriile noastre. De asemenea, dorim ca să ne asculte poveștile de suferință și eșecurile. Dar, indiferent de modul în care ne străduim să construim conexiuni profunde cu alți oameni, vor exista întotdeauna lucruri care trebuiesc păstrate secrete – pentru binele nostru.

Iată 6 lucruri pe care nu ar trebui să le spui cu voce tare:

1. Visele și obiectivele.

Cercetările arată că împărtășirea în mod public a viselor și obiectivelor le face să fie mai puțin probabil să fie atinse. Ești atât de mulțumit că alții au aflat despre planurile tale îndrăznețe, încât pierzi motivația de a le mai transforma în realitate. Adăugați la asta judecata și așteptările celor din jur și veți avea rețeta perfectă pentru eșec. Nu puneți acest stres suplimentar în viața voastră.

2. Viața personală.

Împărtășirea secretelor relației tale va duce la dezastru pe termen lung. În lumea modernă, aproape nu mai există încredere. Este foarte dificil să găsești o persoană cinstită în care merită să ai încredere. Deci, de ce să le spui lucrurile intime celor din jur? Ține-le pentru tine. Nimeni nu poate distruge ceea ce nici măcar nu știu.

3. Probleme de familie.

Toată lumea are conflicte familiale. Dar fiecare familie își găsește calea de împăcare. Iubirea, ura și alte sentimente sunt lucruri personale. Străinii nu trebuie să știe despre asta.

4. Bunurile.

Lăudarea cu bunuri materiale poate fi înțeleasă greșit de cei din jur. Nu știi niciodată cum vor reacționa ceilalți atunci când vor afla de succesul tău. Sunt oameni în lume care ar face orice ca să obțină ceea ce ai tu.

5. Fapte bune.

Lumea este extrem de lipsită de bunătate. Dar nu trebuie să faci bine numai în fața altora.

Dacă doriți să ajutați pe cineva – faceți-o sincer, și nu de dragul complimentelor și laudelor.

6. Bani.

A spune altora despre banii tăi este total neînțelept. Cei din jur nu trebuie să vă cunoască salariul.

Să te întrebe cineva cât câștigi reprezintă o lipsă de respect și total lipsit de bun simț. Finanțele tale sunt afacerea ta și a nimănui altcuiva.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!