Image

Sarea împrăștiată: ce trebuie să faci și cum să ocolești această superstiție periculoasă

Publicat de Patricia Esca pe 27 December 2020 in SfaturiSuperstitiiViata

Când sarea se împrăștie, credem automat că se va întâmpla ceva rău. De fapt, cum, unde și când sarea este împrăștiată este foarte important. Nu toate superstițiile asociate cu acesta sunt rele.

Amintiți-vă că orice lucru, chiar și cel mai grav, poate fi neutralizat . Dacă ați vărsat sarea, atunci nu este nevoie să vă descurajați și să credeți că totul va merge de acum. Precauția este ca o înarmare!

Ce înseamnă dacă vărsați sare

Vărsați sarea – urmează probleme. Toata lumea știe asta. Cu toate acestea, este important să luăm în considerare unde, când și în ce circumstanțe s-a întâmplat acest lucru.

Vărsarea accidentală de sare pe masă în timp ce gătiți, curățați sau mâncați poate duce la numeroase probleme minore. Se pot întâmpla nu numai ție, ci și celor dragi.

În vest, se crede că împrăștierea sării numai pe masă nu înseamnă nimic, sau maxim vă arată o stare proastă. Dar dacă ați vărsat sare pe o masă alături de alte persoane, atunci vă puteți certa cu ei în viitorul apropiat.

Citeste si  Cele mai importante reguli de eticheta si bune maniere la masa!

Un rol important îl joacă locul în care s-a revărsat sarea. Stropirea de sare pe podea înseamnă că vă puteți confrunta cu probleme cu legea, cu poliția. Dacă sarea s-a vărsat direct în alimente, așteptați-vă la o trădare sau o ceartă mare.

Vărsați sare dimineața devreme – toată ziua vă merge rău. Dacă ați făcut acest lucru chiar înainte de culcare, este probabil ca cineva să se gândească rău de voi. În est, se crede, de asemenea, că, în acest caz, cineva din jur își va aminti de o promisiune neîmplinită anterior pe care ați făcut-o.

Sarea vărsată luni dimineață înseamnă că ar trebui să fii extrem de atent cu privire la îndatoririle tale în timpul săptămânii, pentru a nu cauza probleme. Vărsarea de sare vineri seara înseamnă că veți avea un weekend bun, iar duminica poate însemna că ați făcut o alegere greșită săptămâna trecută, ale cărei consecințe vor apărea puțin mai târziu.

Citeste si  Sfaturi despre iubire de la o femeie de 100 de ani - "Multe lucruri nu sunt niciodată ceea ce par."

Vărsați sare într-un vis – asta duce la descurajare și tristețe fără motiv pentru dvs. sau pentru cei dragi. Certurile sunt posibile.

Dacă nu tu ai vărsat sare pe masă , ci, să zicem, oaspetele tău, atunci acest lucru poate însemna că are intenții rele pentru tine. Poate că planifică ceva sau pur și simplu nu spune ceva, nu te tratează așa cum spune el, este viclean sau ipocrit.

Dar dacă ați vărsat sare când ați deschis un pachet nou, atunci nu se va întâmpla nimic rău. Dimpotrivă, arată succesul în muncă, aduce o veste bună.


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon

Despre Patricia Esca

Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!