Sărăcia nu se află în portofelul tău, ci în capul tău: ce fel de obiceiuri bănești ar trebui să ții minte întotdeauna

Sărăcia nu se află în portofelul tău, ci în capul tău: ce fel de obiceiuri bănești ar trebui să ții minte întotdeauna

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 October 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieViata

Mulți oameni nu înțeleg că succesul financiar nu înseamnă doar să câștigi bani. Este o relație personală cu banii, atitudine față de aceștia și disponibilitate. În ultimul timp, aud din ce în ce mai des că oamenii visează să se îmbogățească cu ajutorul afirmațiilor, amuletelor sau meditațiilor.

În timp ce ei visează, vă voi împărtăși experiența mea și vă voi spune ce trebuie să faceți cu adevărat pentru a vă crește veniturile. În mare parte, sunt de acord cu toți iubitorii de meditație, dar numai cu faptul că sărăcia pleacă din minte.

Și pentru a atinge un nou nivel financiar, nu se poate face cu afirmații. Este necesar să depuneți efort și este mai bine să dobândiți câteva obiceiuri bune care vor ajuta la creșterea capitalului.

Este foarte important să aveți o anumită sumă – o rezervă de nevoi urgente. Este ușor să o strângi alocând 10% din venitul lunar sau câștigurile dintr-un loc de muncă cu jumătate de normă. Banii pot fi păstrați în numerar, în acțiuni sau ca depozite într-o bancă, dar este mai bine să folosiți toate opțiunile posibile și în diferite valute.

Economisirea de bani vă oferă încredere în sine, reduce frica de a pierde o sursă de venit și elimină atitudinile limitative care împiedică dezvoltarea financiară.

Majoritatea oamenilor au foarte multe blocaje interne care îi împiedică să se îmbogățească. Vă recomand să discutați cu un psiholog.

Nu trebuie să fiți surprinși de acest sfat – nici o persoană de succes nu economisește bani pentru psihoterapie, dându-și seama că tot ceea ce obținem în viață s-a născut prima dată în gândirea noastră.

Și trebuie să faci astfel încât să îți vină în minte numai gânduri creative – de aceea este necesar mersul la psiholog. Nu te vei îmbogăți niciodată până nu îți vei da voie să faci asta. Psihologii te vor ajuta în acest sens.

Trebuie să te gândești tot timpul la ce altceva mai poți face pentru a produce bani. Chiar dacă venitul actual nu este prea mare, nu trebuie să vă concentrați asupra acestuia, ci asupra modului de creștere a acestuia. Antrenează-te pentru a genera în mod constant noi idei de câștig.

Ai putea câștiga mai mult mergând la un serviciu nou, lucrând part time, sau punând la lucru ideea ta de business. Scopul nu este de a obține un milion peste noapte, ci de a crește ceea ce ai deja disponibil și de a-ți antrena creierul să caute în mod activ noi surse de venit.

Nu uitați o regulă importantă – obținem lucrul pe care ne concentrăm energia. Nu te mai gândi că îți lipsește ceva, că ai bani puțini sau deloc. O astfel de programare în minte va îndeplini rapid adevărul cuvintelor tale și nici nu vei face mai mulți bani.

Urmăriți-vă vorbele și scoateți din lexic expresiile „Nu am bani”, „Sunt sărac”, „Nu mă voi îmbogăți niciodată”, „Ideea mea de afacere este rea”.

Dacă nu știi nimic despre puterea gândului și a cuvântului, atunci trebuie să ai încredere în mine. De fiecare dată când spuneți că nu aveți bunăstare financiară, aceasta se va accentua și mai mult.

Banii sunt energie, iar energia trebuie să se miște întotdeauna. De fiecare dată când cumpărați cele mai ieftine lucruri din magazin, demonstrați elocvent că nu sunteți pregătiți pentru banii mulți.

Nu vă îndemn să vă irosiți întregul salariu, dar vă recomand să vă amintiți că nu puteți atinge un nivel de viață nou, de calitate superioară, căutând în mod constant reduceri și rămânând în vechiul mod de gândire. Permiteți-vă să aveți mai mult iar abundența va veni.

Încercați o viață mai bună, răsfățați-vă cu o ceașcă de cafea într-o cafenea sau cu o vacanță într-un hotel mai confortabil, cheltuiți bani cu plăcere, nu cu teamă și regret. Nu uitați că banii sunt energie, iar energia se întoarce unde există bucurie, și fuge de teamă și regret.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!