Șapte etape de poluare a organismului prin malnutriție și nu ne dăm seama decât când ajungem la ultimul pas

Șapte etape de poluare a organismului prin malnutriție și nu ne dăm seama decât când ajungem la ultimul pas

Publicat de Tudor Mihalache pe 25 July 2022 in SanatateSfaturiStiinta

Pe măsură ce organismul devine tot mai contaminat cu tot felul de toxine, mâncând necorespunzător, o persoană dobândește boli ale sistemului nervos și boli ale organelor, pe care macrobiotica le împarte în șapte etape. Șapte stadii de poluare a corpului prin malnutriție și stadii de boală a unei persoane.

Cele șapte etape ale poluării corpului arată clasificarea sistematică a multor mii de boli și explică natura multor sute de mii de simptome. Cel mai adesea, bolile specifice sunt o manifestare a 2-3 stadii de poluare corporală simultan. Dar dacă înțelegeți cele șapte etape de poluare ale corpului, atunci toate tipurile de boli sunt ușor de înțeles, ceea ce înseamnă că le cunoașteți rădăcinile – cauza și cu dorință arzătoare și dragoste pentru dvs. – să le faceți față.

1. Oboseală generală

Cel mai adesea, această primă etapă a poluării corpului începe să dea semnale despre un stil de viață sedentar. Dacă comparăm o persoană activă cu o persoană leneșă, atunci cel leneș obosește mai repede. Dacă comparăm o persoană care mănâncă mult cu una care mănâncă puțin, prima obosește mai repede.

Oboseala este rezultatul stagnării energiei într-un corp poluat și inactiv.

2. Boli cauzate de oboseală prin dureri de cap

Acestea apar dacă măsurile de curățare a organismului și de trecere la un stil de viață mai activ nu au fost făcute în prima etapă de poluare.

Creierul are un țesut foarte mobil, bogat alimentat cu sânge. Dacă sângele nu este suficient purificat, acesta irită creierul, țesuturile se dilată, comprimând nervii care pătrund din abundență creierul, și astfel apar durerile de cap.

Analgezicele pe care pacienții le iau de obicei fac ca plasma din firele nervoase sa fie incapabilă să transmită impulsurile dureroase. Însă analgezicele ele nu înlătură cauza durerii de cap. Cunosc sute de oameni care au scăpat de durerile de cap doar curățând intestinele și normalizându-și alimentația.

Contaminarea individuală din alimentele procesate provoacă o durere caracteristică care nu este similară cu durerea în alte cazuri. Astfel, contaminarea sângelui cu bilirubină (ficat murdar) provoacă întotdeauna dureri temporale severe.

3. Condiții dureroase cu descărcări anormale

Bolile din a treia etapă a poluării organismului sunt considerate acum reacții de desensibilizare sau reacții alergice.

De obicei, de îndată ce o persoană dă semne de alergie, nimeni nu îi spune despre a treia etapă de poluare a corpului, doar caută un alergen – un factor natural sau casnic care catalizează (intensifică) reacția de curățare a organismului. Poate fi praful din casă, vapori de apă din acvariu sau polen de la flori, parfum, căpșuni sau citrice. Lista este întotdeauna lungă, există multă cercetare și muncă. În final, se găsește alergenul și se prescrie un preparat antialergen, adică, un medicament care oprește eliberarea toxinelor din organism cauzate de alergen, procesul natural de curățare al organismului.

Pacienții cu alergii, care aveau a treia etapă de poluare corporală, aveau dreptul să primească medicamente gratuite și să beneficieze de vacanță vara, când multe plante înfloresc și alergiile sunt deosebit de active.

Cel mai mare alergen din zilele noastre este ambrozia, sau mai degrabă polenul florilor sale. Între timp, cu mii de ani în urmă (judecând după lucrările lui Hipocrate și rețetele lui Avicena), oamenii foloseau ambrozia ca factor de curățare a organismului.

Tot în acest stadiu de poluare a organismului apar boli care nu mai sunt considerate boli în ziua de azi, mucusul alb și scurgerile grase din sistemul reproducător la femei. Acestea apar ca urmare a malnutriției noastre ale cărei componente nocive sunt evacuate de sânge prin organele genitale

Aceste impurități sunt create de produse lactate (chefir, iaurt, smântână, brânză de vaci, unt, înghețată, creme, prăjituri) alimente grase și ciocolată cremoasă. Dacă nu încetați să mâncați aceste alimente, mucusul nu are timp să iasă sub formă de alb, se acumulează și se dezvoltă un chist ovarian, blocarea trompelor uterine, fibrom și sigilii în glanda mamară. Debutul acestor boli are loc deja la vârsta de 3-5 ani.

La o vârstă mai înaintată, în perioada de restructurare a menopauzei, toxinele sunt evacuate periodic din sistemul reproducător în sânge, iar temperatura crește pentru a le arde. Apar așa-numitele „bufeuri” la femei, de obicei cu o deficiență mare de siliciu și alte oligoelemente.

Scăparea de aceste probleme este foarte ușoară! Reduceți (și este mai bine să eliminați aceste alimente dăunătoare din alimentație, să introduceți oligoelementele necesare în alimentația dvs. zilnică și, desigur, să curățați și să mențineți curată funcția intestinală.

Citește continuarea pe pagina 2 >

Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Tudor Mihalache