Sa petreci timp in singuratate nu este un lucru rau, din contra. Oamenii ar trebui sa mai petreaca din cand in cand timpul si singuri!

Sa petreci timp in singuratate nu este un lucru rau, din contra. Oamenii ar trebui sa mai petreaca din cand in cand timpul si singuri!

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 December 2019 in Dezvoltare Personala

“Tot ce exista in Univers este magnetic, si totul are o forta de atractie magnetica, inclusiv gandurile si sentimentele tale.”

Pe parcursul vietii, petrecem mult timp cu familia si prietenii, iar ocazional avem timp si pentru noi. Este foarte important sa stim sa petrecem timp de calitate cu noi insine.

Iata 8 motive cruciale pentru care ar trebui sa petreci mai mult timp singura.

» Cand esti singura, poti sa comunici cu sinele tau – Ne incarcam cu tot felul de informatii din mass-media, de la prieteni sau colegi si chiar de la familie, motiv pentru care, din cand in cand, trebuie sa ascultam si informatiile pe care ni le transmite vocea interioara.

» Daca vrei sa fii creativa si mai increzatoare in fortele proprii, trebuie sa inveti sa mai petreci timp singura – Asculta-ti instinctul si nu cauta aprobarea nimanui atunci cand vrei sa iei o decizie cruciala. Asculta-te pe tine si actioneaza cum consideri ca este mai bine pentru tine.

» Devii independenta – Cand suntem singure, avem mai mult timp la dispozitie sa visam, sa muncim pentru a ne atinge telurile, lucru ce ne ajuta sa avansam din punct de vedere personal, dar si profesional.

» Ai nevoie de pace si liniste pentru a lua cele mai bune decizii – Cand suntem singure si nu ne gandim la ceva anume, imaginatia noastra prinde aripi si ne ajuta sa ajungem cu mintea acolo unde nu putem ajunge cu trupul, lucru ce ne permite sa avem cele mai bune idei si sa luam cele mai bune decizii.

» Vezi lumea asa cum e ea – Cand te izolezi de emotii si griji, reusesti sa vezi lumea prin perechea de ochelari potrivita si gasesti rezolvare la probleme prin diferite mijloace, la care de multe ori nu te-ai gandit.

» O dupa-amiaza petrecuta singura te scapa de stres si anxietate – Cand esti tu cu tine, poti face minuni, poti gandi la rece lucrurile si te poti reface dupa o perioada mai grea.

» Iti stabilesti mai usor prioritatile – Cea mai buna metoda prin care poti sa decizi ce e bine si ce nu, dar mai ales sa iti faci o lista clara cu ceea ce vrei sa faci, este sa discuti tu cu tine si sa petreci o perioada de timp singura.

» Devii mai productiva – Atunci cand esti singura, ti-ai stabilit prioritatile si nu iti poate perturba nimeni linistea, esti motivata sa muncesti si sa realizezi tot ce iti propui, asa ca, din cand in cand, este bine sa te mai inchizi in bula ta de liniste.

Afirmatii care aduc putere sufletului:

Toate sentimentele pozitive te conecteaza cu forta iubirii, intrucat iubirea este sursa tuturor sentimentelor pozitive.

Amplifica-ti sentimentele pozitive gandindu-te la lucrurile care iti plac si pe care le iubesti. Enumera nonstop aceste lucruri pana cand ajungi sa te simti din ce in ce mai bine.

Ceea ce simti in legatura cu un subiect legat de viata ta reflecta exact ceea ce ai gandit sau ai simtit in trecut in legatura cu subiectul respectiv.

Viata nu se intampla pur si simplu, ci iti raspunde. Toate domeniile din viata ta depind de tine, si mai exact de ceea ce gandesti si ce simti atunci cand te referi la ele.

Exista o ierarhie infinita a sentimentelor pozitive pe care le poti simti, ceea ce inseamna ca nu exista limita a bucuriilor pe care ti le poate oferi viata.

Toate lucrurile pe care le doresti te doresc la randul lor! Banii te doresc. Sanatatea te doreste. Fericirea te doreste.

Nu te lupta sa iti modifici circumstantele vietii. Daruieste Iubire prin sentimentele tale pozitive si lucrurile pe care ti le doresti vor aparea singure in viata ta!

Trebuie sa incepi intodeauna prin a-ti cultiva o stare de spirit pozitiva. Astfel spus, daca doresti sa primesti lucruri care te fac fericit, trebuie sa incepi prin a-ti cultiva starea de fericire, emanand aceasta vibratie!

Frecventa ta de vibratie este determinata de sentimentele tale, indiferent daca acestea sunt pozitive sau negative. Tu atragi catre tine persoane, situatii si evenimente care vibreaza pe aceeasi frecventa.

Tu iti poti schimba frecventa de vibratie in orice moment prin schimbarea starii tale de spirit, iar circumstantele din jurul tau se vor schimba la randul lor, adaptandu-se la noua frecventa.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!