Sa nu amani sa-ti faci curetenie in suflet si in viata, mai tarziu va fi mult mai greu!

Publicitate

La un batran calugar, a venit intr-o zi un tanar pentru a-i cere un sfat. Din vorba in vorba, tanarul ii spuse:

– Nu ma simt bine in pielea mea. As vrea sa ma schimb, dar nu pot. imi pierd usor rabdarea, ma enervez destul de des din nimicuri. Am incercat sa ma schimb, dar nu am putut. Totusi, eu sper ca dupa ce voi ajunge la varsta dvs, voi putea sa imi cenzurez pornirile, nu-i asa?- Nu, i-a raspuns batranul. Vino cu mine!

L-a dus pe tanar langa padure si i-a spus:

– Vezi acest vlastar, stii ce este?

– Da, e un puiet de brad.

– Smulge-l!

Tanarul a scos bradutul imediat. Mergand mai departe, calugarul s-a oprit langa un bradut ceva mai inalt, aproape cat un om.– Acum, scoate-l pe acesta.

S-a muncit baiatul cu pomisorul acela, dar cu putin efort a reusit pana la urma sa-l scoata. Aratandu-i un brad ceva mai mare, calugarul i-a mai spus:

– Smulge-l acum pe acela.

– Dar e destul de mare, nu pot singur.

– Du-te si mai cheama pe cineva.

intorcandu-se tanarul cu inca doi flacai, au tras ce-au tras de pom si, cu multa greutate, au reusit, in sfarsit, sa-l scoata.

– Acum scoateti bradul falnic de acolo.

– Dar acela este un copac mare si batran. Nu am putea niciodata sa-l smulgem din radacini, chiar de-am fi si o suta de oameni.

– Acum vezi, fiule ? Ai inteles ca si relele apucaturi din suflet sunt la fel? Orice viciu sau orice neputinta pare, la inceput, inofensiva si fara mare importanta, dar , cu timpul, ea prinde radacini, creste si pune stapanire din ce in ce mai mult pe sufletul tau.Cat este inca mica, o poti scoate si singur. Mai tarziu, insa, vei avea nevoie de ajutor, dar fereste-te sa lasi lucrurile care nu iti plac sa ti se cuibareasca adanc in suflet, caci atunci nimeni nu va mai putea sa ti-l scoata. Nu amana niciodata sa-ti faci curatenie in suflet si in viata, caci mai tarziu, va fi cu mult mai greu.

Publicitate

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Apreciaza ce ai ! Apreciaza cand ai !

Apreciem soarele doar atunci cand el nu mai e pe cer;

Apreciem caldura doar atunci cand ne este frig;

Apreciem ploaia doar atunci cand e seceta;

Apreciem iubirea cuiva doar atunci cand cel ce ne iubeste a plecat din viata noastra;

Apreciem sanatatea doar atunci cand ne imbolnavim;

Apreciem mancarea doar cand ne este foame sau nu avem ce manca;

Apreciem locul pe care il numim „acasa” doar atunci cand nu suntem acasa sau nu avem unde sa locuim;

Apreciem lumina doar atunci cand este intuneric;

Apreciem calitatea prieteniei doar atunci cand suntem singuri;

Apreciem familia doar atunci cand ea nu este alaturi de noi;

Apreciem banii doar cand nu ii avem – in rest ii irosim;

Apreciem tineretea doar atunci cand imbatranim;

Apreciem zambetul doar atunci cand suntem tristi;

Apreciem si il chemam pe Dumnezeu doar atunci cand tipa sufletul in noi;

Apreciem bunicii doar atunci cand nu ii mai avem langa noi;

Apreciem fericirea doar atunci cand suntem suparati;

Apreciem zambetul doar atunci cand nu avem putere sa zambim;

Apreciem mereu totul dupa ce am avut si am pierdut. Niciodata inainte sau atunci cand ar trebui sa apreciem ceea ce avem deja.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Pilde

Metode care ne ajuta sa ne protejam de energiile negative din jurul nostru

Publicitate

Ți s-a întâmplat să ajungi vreodată într-un loc în care nu te simțeai bine și abia așteptai să pleci? Ai în casă o cameră în care florile se ofilesc mai repede, iar obiectele pe care îți place să le folosești se strică mai des? Acestea sunt locuri încărcate cu energii negative, care vin din interiorul pământului și care provoacă daune, boli grave și chiar fenomene paranormale.

Doctorul Ernst Hartamann a descoperit, pe la începutul anilor 1950, că planeta este străbătută, de-a lungul și de-a latul ei, de o rețea de radiații care provin din zonele cu anomalii tectonice.

La intersecția acestor radiații se formează așa numitele zone geopatogene, regiuni bolnave ale Terrei, unde se acumulează energii negative toxice pentru toate ființele și plantele. Hartmann a pus la punct un adevărat arsenal de instrumente pentru a măsura efectele zonelor geopatogene și a ținut o serie de conferințe despre descoperirile sale.

El considera că majoritatea oamenilor este afectată de radiațiile telurice, iar simptomele sunt de cele mai multe ori oboseala, durerile de cap, tensiunea, palpitațiile cardiace sau problemele de respirație. În zonele patogene, plantele și animalele au și ele de suferit. Florile și legumele cresc chinuite și nu rodesc, pomii sunt răsuciți și bolnavi, iarba săracă.

Animalele capătă comportamente stranii, dacă sunt ținute prea mult timp în astfel de zone. Fie devin letargice, fie agresive și atacă ființele din jurul lor fără niciun motiv. De asemenea, mortalitatea este crescută în rândul animalelor sau păsărilor de talie mică.

Animalele îți arată zonele toxice din casă

Încă din Antichitate, oamenii se fereau de zonele bolnave ale pământului urmărind comportamentul animalelor. Se spune că romanii construiau un nou oraș abia după ce lăsau vitele să pască o vreme pe locul cu pricina, apoi le sacrificau și verificau sănătatea organelor. În China, o teorie similară rețelei Hartmann a dus la dezvoltarea unei întregi filosofii de viață bazată pe principiul feng shui.

Publicitate

Formele și elementele primordiale ale unui anumit loc trebuie să coexiste în armonie pentru a-ți construi o casă acolo sau pentru a crește animale și plante benefice. Urmărește care este locul preferat de odihnă al pisicii sau al câinelui în casă și fii sigură că acela este un loc protejat de radiațiile negative ale pământului.

Din contră, locurile în care nu se așază niciodată și în care devin neliniștiți, chiar dacă sunt alături de tine, sunt locuri marcate de tensiuni puternice. Camerele în care plantele cresc viguroase și înfloresc an de an sunt locurile din casă cele mnai indicate pentru a-ți petrece cea mai mare parte a timpului. Dacă nu te odihnești bine noaptea, mai multe zile în șir, este cazul să schimbi locul patului și să alegi un spațiu protejat de influențele negative.

De asemenea, nu este bine să pui masa pe care mănânci într-un loc marcat de radiațiile negative. Poți verifica dacă acestea există în bucătărie, ținând pe masă mai multă vreme un ghiveci cu flori. Dacă planta se ofilește prea repede, deși o îngrijești, ar fi bine să schimbi locul mesei.

Energii negative sub Palatul Cotroceni

În România, o echipă de cercetători cu abilități paranormale, a încercat să depisteze zonele geopatogene din București, la comanda Elenei Ceaușescu. Fie că este o legendă urbană sau nu, cert este că s-au descoperit radiații toxice în preajma palatului de la Cotroceni, în special în aripa de vest, după cum afirma ulterior Vasile Rudan, specialist în radiestezie.

Se mai spune că și Casa Presei a fost construită la intersecția unor radiații Hartmann, singurele locuri protejate fiind coloanele armonioase de la baza clădirii. În general, însă, teritoriul țării noastre este unul protejat de influențele negative din interiorul pământului. Datorită arcului carpatic și a reliefului concentric, care coboară în trepte spre câmpie, centrul țării se află într-un amfiteatru natural, asemeni unui sanctuar.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Spiritualitate