Să fii singură este mai bine decât lângă cineva care nu te merită!

Să fii singură este mai bine decât lângă cineva care nu te merită!

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 November 2020 in Dezvoltare PersonalaRelatiiViata

Într-o relație, există momente în care ne întrebăm ce s-ar fi întâmplat cu noi dacă nu am fi cu partenerul nostru.

Iubirea este un lucru dificil. Uneori trebuie să cântăriți avantajele și dezavantajele, mai ales dacă credeți că să fiți singură vă va fi mai bine decât lângă partener.

Poate fi greu să te recunoști, dar există cel puțin patru motive pentru care ai fi mai bine singur decât cu cineva care nu te merită.

1. Stima de sine scăzută.

Dacă relația ta duce treptat la scăderea stimei de sine, deoarece partenerul tău nu îți spune niciodată nimic bun despre tine și acțiunile tale, atunci poți să te gândești că nu este pentru tine. Nu trebuie să suporti o persoană care șterge cu tine pe jos.

Cel mai probabil, face acest lucru datorită faptului că el însuși nu știe să se prețuiască. Dacă ați discutat deja acest lucru și nu ați găsit nicio soluție, este timpul să vă despărțiți.

2. Capacitatea de a stabili prioritățile.

Dacă ai început deja procesul de ieșire dintr-o relație, atunci singurătatea îți oferă o mare oportunitate de a-ți stabili prioritățile în viață.

Vă puteți concentra asupra a ceea ce aveți nevoie pentru a vă simți din nou fericită. În acest moment, nu este nimic mai important decât fericirea ta.

Trebuie să depuneți toate eforturile pentru a o realiza. Găsește bucuria în viață, găsește-ți sensul, respiră adânc și bucură-te de libertate.

3. Obsesia față de trecut.

Poate că îți va părea foarte rău pentru timpul petrecut alături de această persoană. Dar, în schimb, gândește-te la toate lucrurile frumoase care te așteaptă în noua ta viață liberă!

Poți face orice îți dorești dar, dacă trăiești în trecut, nu te poți bucura de prezent.

4. Vampirismul energetic.

Dacă partenerul tău aspiră în mod constant toată energia din tine, atunci este timpul să te gândești cum să scapi.

Trebuie să îți recuperezi toată energia pierdută din cauza suferințelor pe care ți le-a provocat această persoană. Procesul de vindecare va fi greu, dar este necesar să vă reveniți.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!