Puterea sacră a familiei. De ce nu toată lumea o are și cum să o restabiliți, protejându-vă de boală și singurătate

Puterea sacră a familiei. De ce nu toată lumea o are și cum să o restabiliți, protejându-vă de boală și singurătate

Publicat de Tudor Mihalache pe 24 July 2022 in SpiritualitateViata

Înainte de a începe să citiți acest articol, acordați-vă un moment, vă rog, și răspundeți la o singură întrebare: până la ce nivel vă cunoașteți și vă amintiți rudele?

Din păcate, majoritatea dintre noi nu avansăm dincolo de străbunicii noștri.

De la an la an, uităm din ce în ce mai mult de puterea sacră a familiei. Însă aceasta fluxul de energie, transmis din generație în generație, nu încetează să acționeze asupra noastră. Abia acum acest impact se poate întoarce împotriva noastră.

Te gândești de ce cineva are noroc în viață, iar altcineva nu are timp să se ferească de nenorociri, punând aceeași întrebare: de ce am nevoie de toate acestea, pentru că trăiesc conform conștiinței mele, nefăcând rău nimănui?

Desigur, datoriile karmice neplătite și propriile noastre acțiuni nepotrivite joacă un rol important în acest sens. Dar principalul motiv este pierderea protecției generice.

Fiecare dintre noi o primim la naștere împreună cu un set de cromozomi. Depinde de egregorul genului cât de sănătoși, prosperi vom fi, dacă vom fi capabili să ne realizăm, dacă vom întâlni partenerul ideal și dacă vom da naștere copiilor. Din energia generică se formează toți cei mai importanți egregori: bani, putere, sănătate.

Din păcate, prin perseverență maniacală, reușim să ne lipsim de această putere incredibilă, distrugând relațiile, schimbând partenerii, uitând tradițiile familiei, nepăstrând memoria strămoșilor noștri. Însă este greșit să credem că doar onorând strămoșii se poate obține pentru totdeauna sprijinul acestora.

Obiceiurile rele, limbajul urât, dependența de alcool, promiscuitatea în relațiile in time dizolvă legătura energetică cu familia mai bine decât orice acetonă. Dar cea mai distructivă putere este deținută de cri me fizice și mentale, blesteme, chiar spuse accidental din gură și lucruri rele făcute în mod conștient. Acestea opresc puterea familiei nu numai pentru persoana în sine, ci și a tuturor descendenților săi până la a 7-a generație.

Faptul că legătura cu familia este ruptă și i-ați pierdut protecția este indicat de aceste semne:

  • ❌ probleme cu concepția;
  • ❌celibat sau schimbare constantă a partenerilor;
  • ❌ probleme cu legea;
  • ❌violența domestică și trădarea în familie;
  • ❌ dependența de dr o guri, alcoolismul și alte dependențe în rândul membrilor familiei;
  • ❌ model financiar nefavorabil care se repetă din generație în generație.

Este necesar să restabiliți conexiunea pierdută, altfel, nu doar dumneavoastră, ci și copiii dumneavoastră veți fi nevoiți să suportați un scenariu de viață nefavorabil.

Citește continuarea pe pagina 2 >


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Tudor Mihalache