Psihologia ridurilor: ce ne pot spune ridurile despre personalitatea noastră

Psihologia ridurilor: ce ne pot spune ridurile despre personalitatea noastră

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 December 2020 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSpiritualitateViata

Ridurile faciale apar nu numai ca semne ale îmbătrânirii. Ele ne arată starea organelor noastre interne și starea noastră psihologică.

Iată ce înseamnă ridurile din diferite zone ale feței:

1. Ridurile minții

Ridurile din frunte semnalează că proprietarul lor este destul de prudent, are o minte supraîncărcată, gândește mult și complex. Ridurile din zona frunții mai pot indica dureri de cap sistematice și circulație cerebrală neregulată.

2. Ridurile înțelepciunii

Ridurile înțelepciunii sunt, de asemenea, situate pe frunte. Sunt considerate un semn inteligență, persoana care le are a trecut prin multe experiențe. Așa-numitele riduri ale înțelepciunii sunt transpuse și pe umerii unei persoane: când umerii încep să o doară, înseamnă că este dificil pentru o persoană să suporte greutățile vieții.

3. Ridurile expresivității

De asemenea, se găsesc pe frunte și sunt riduri superficiale, paralele. Pentru a evita apariția lor, trebuie să reacționăm mai calm la evenimentele și situațiile din viață.

4. Riduri de încăpățânare

Aceste riduri apar în zona gâtului. Dacă vorbim din punct de vedere mental, ridurile încăpățânării apar atunci când o persoană vrea să abordeze problemele de unul singur, chiar dacă nu se descurcă. Aceste persoane trebuie să înceapă să asculte sfaturile altora și să recunoască atunci când are nevoie de ajutor.

5. Ridurile singurătății

Astfel de riduri indică probleme tiroidiene. Cum apar ridurile singurătății: o persoană simte că viața este prea aspră cu ea, nu are suport moral de la nimeni, trebuie să se descurce singur mereu.

6. Ridurile sensibilității

Astfel de riduri pot spune că o persoană este prea atentă la lucruri mici și le pune pe toate la inimă. Ar trebui să nu se mai lase afectate așa de ușor.

7. Riduri de retrograd

Astfel de riduri indică boli gastro-intestinale cronice. Ele sunt exprimate prin faptul că o persoană este copleșită de frica de tot ceea ce este nou, necunoscut, modern.

8. Riduri ale forței vieții

Fizionomia îți va spune că reflectă activitatea multor organe și părți ale corpului. De exemplu, organele digestive, fesele și coapsele, care sunt un fel de sprijin pentru corp și membrele cheie ale mișcării fizice.

Un rid clar pronunțat, indică o bună vitalitate, capacitatea de regenerare. De asemenea, indică faptul că este probabil ca o persoană să ducă o viață lungă.

9. Riduri de timiditate

Astfel de riduri indică afecțiuni ale stomacului și ale duodenului. Dacă sunt observate în jurul întregii guri, înseamnă că persoana se confruntă cu slăbiciune și durere la nivelul membrelor inferioare și probleme cu intestinele. De obicei, ridurile de timiditate sunt observate la persoanele nesigure, care simt nevoia de protecție.

10. Riduri de pesimism

Această zonă a feței semnifică rinichii. Factorii nefiziologici ai bolilor renale includ sentimentele de dezamăgire, eșec, indiferență față de personalitatea lor, anxietate. Există, de asemenea, un semn despre afecțiunile gastrice, boli ale duodenului și vezicii biliare.

11. Riduri de frustrare

Aceste Riduri de pe piele semnifică problemele funcționării rinichilor, ficatului, vezicii biliare, intestinelor, inimii.

Din punct de vedere mental, aceste riduri vor arată că proprietarul lor nu are o percepție bună a vieții sau gânduri pozitive.

12. Riduri de neîncredere de sine

Aceste riduri apar ca urmare a formațiunilor ulcerative din regiunea intestinală. La nivel mental, astfel de riduri reflectă teama de a elimina din viață tot ceea ce este învechit, inutil, propriul eșec.

13. Riduri de indiferență

Sunt similare cu ridurile de pe piele, care în limbajul mental indică probleme ale sistemului respirator (manifestări depresive, tristețe, oboseală din viață), în splină (gânduri obsesive, idei), în ficat (furie, incontinență, modificări ale dispoziției), în zona genunchiului (încăpățânare și mândrie), picioare (căderea idealurilor).

14. Riduri de frică

Astfel de riduri apar să avertizeze apariție problemelor intestinale, formarea hemoroizilor. La nivel mental, aceste riduri reflectă teama de a nu face față în provocărilor, teama de pierdere.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!