Psiholog: de ce tăcerea unei femei este mai periculoasă decât cuvintele ei

Psiholog: de ce tăcerea unei femei este mai periculoasă decât cuvintele ei

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 November 2022 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologie

Să nu îți fie frică de certuri. Ar trebui să-ți fie frică de ziua când ea va înceta să mai arate că îi pasă. Pentru că atunci când o femeie te tratează cu indiferență, înseamnă că nu îi mai este frică să plece.

Femeile vorbesc limbajul emoțiilor. Acesta este, într-adevăr, cel mai ideal mod care le ajută să se deschidă și să fie ele însele, alături de partenerii lor. Ele nu au încredere în cei care se ascund și le este rușine de sentimentele lor, așa că ele însele preferă să spună mereu ceea ce simt.

Dragi bărbați, înțelegeți asta: atunci când o femeie începe un conflict și vă reproșează ceva, nu înseamnă că relația voastră este pe terminate. Ba din contră, în acest fel, îți arată că îi pasă de tine și că se teme să nu te piardă.

Nu ar trebui să-ți faci griji pentru faptul că cineva este gata să lupte pentru relația voastră până la capăt. Nu îți fie teamă, chiar și atunci când amândoi sunteți cufundați în dezacorduri. Trebuie să faceți tot posibilul pentru a vă calma și apoi să ajungeți la un compromis rezonabil. Ceea ce este cel mai important este fericirea ta: este ceva pentru care merită să lupți.

Nu-ți lua partenera de bună, dar nici nu intra în panică atunci când apar anumite discuții. Apreciază faptul că partenera îți este deschisă, că spune tot ce o deranjează, în ideea de a face un ambient mai plăcut în relație. Ea este demnă de respect pentru hotărârea ei de a îndrepta lucrurile și de a-ți păstra dragostea.

Furia și frica sunt, de asemenea, emoții foarte puternice, care uneori spun mult mai mult decât iubirea. Credeți sau nu, nu ar trebui să vă faceți griji când ea începe o „dispută”, pentru că totul este pentru dragoste.

Conflictele mici sunt o parte sănătoasă a oricărei relații. Dacă cineva îți spune că nu s-a certat niciodată cu partenerul său, minte, probabil că s-a certat din lucruri mici pe care nu le mai ține minte, pentru că nu le-a dat importanță.

Dezacordurile fac parte din viața noastră. Până la urmă, toți avem gusturi diferite și o combinație nesfârșită de trăsături unice.

Când vine vorba de relații, conflictele cu rațiune sunt ceea ce ne ajută să ne deschidem unul față de celălalt. Ele ne ajută să ne cunoaștem mai profund atât pe noi înșine, cât și pe partenerul nostru. Ne ajută să avem mai multă grijă, să acceptăm sau să schimbăm ceea ce nu ne place. Ne ajută să creștem spiritual.

Așadar, ar trebui să îți faci griji cu privire la relația ta dacă femeia…

  • tace brusc.
  • încetează să mai încerce să schimbe ceva.
  • nu te mai ceartă.
  • nu mai vorbește.
  • nu mai spune ce o deranjează.
  • nu mai are lacrimi.

Și începe să-ți faci griji când tăcerea ei devine mai tare decât cuvintele ei.

Pentru că atunci când o femeie tace, ea încetează să lupte pentru tine. Acesta este sfârșitul, ea a decis să se oprească pentru că nu mai meriți niciuna dintre emoțiile ei, nu mai meriți să se consume pentru tine.

Când o femeie tace, este evident că flacăra care ardea în inima ei s-a stins. Inima ei cândva iubitoare s-a răcit și s-a transformat într-un cristal de gheață.

Când o femeie iubește, este gata să lupte până la capăt. Își pune toată inima și toată energia ei pentru a remedia situația.

Dar când tace, să știi: nu există cale de întoarcere, înseamnă că s-a săturat. Tăcerea femeii indică faptul că a luat o pauză. Este gata să te lase să pleci pentru că nu mai ești demn de eforturile ei.

Ține cont că emoțiile și onestitatea înseamnă foarte mult pentru o femeie.

Prin urmare, nu îți fie teamă de izbucnirile ei emoționale, nu îți fie frică de conflicte, deoarece prin intermediul lor, femeia se descarcă emoțional. Ar trebui să-ți fie frică de ziua în care nu mai încearcă să îndrepte lucrurile.

Teme-te de tăcerea ei, de momentul în care încerci să vorbești cu ea și nu răspunde. Pentru că atunci când o femeie tace, înseamnă un singur lucru – nu îi mai este frică să te părăsească.

Iubiți femeile, arătați-le că le apreciați, exprimați-vă sentimentele în fața lor și nu vor pleca niciodată de lângă voi.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!