Problemele pornesc din mintea nostra! Medicul panseaza rana si Dumnezeu o vindeca. Cand rana este tratata cu iubire ea se vindeca repede.

Problemele pornesc din mintea nostra! Medicul panseaza rana si Dumnezeu o vindeca. Cand rana este tratata cu iubire ea se vindeca repede.

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 May 2020 in Spiritualitate

Boala nu trebuie considerata ca o pedeapsa sau ca o nedreptate. Ea este cel mai drept act din existenta noastra, pentru ca a fost generata de comportamentul nostru mental si afectiv. Prin gand omul se imbolnaveste si tot prin gand el se vindeca.

Orice boala porneste din minte. Multi bolnavi isi pregatesc in mental, cu straduinta, anii de-a randul, o imbolnavire definitiva. Nimic nu se manifesta in corp fara sa aiba un prototip mental corespunzator.

Adevarata vindecare incepe in momentul in care ne gandim ce am vrea sa facem atunci cand ne vom recastiga sanatatea. Nu tratamentul medical este cauza vindecarii, ci credinta ferma. ”De veti crede, toate sunt cu putinta celui care crede”. (Marcu 9, 23)

Cand suntem bolnavi sa cerem sa ni se dea sanatate si nu sa fim vindecati de boala. In cazul unui om bolnav, cu cat va temeti mai mult pentru el cu atat produceti un rau mai mare si-l impiedicati sa supravietuiasca.

Cand se imbolnaveste cineva sa-i acordam un ajutor minim si foarte detasat, nu unul sufocant. Atentia exagerata in timpul bolii intretine boala si dependenta.

Daca compatimesti un om, te poti imbolnavi. Pe om poti sa-l ajuti, dar nu sa-l compatimesti. Compatimirea se adreseaza corpului si poate prejudicia spiritul omului. Cand compatimesti un om bolnav inseamna sa nu fii de acord cu boala lui, dar nu iei in considerare cauzele spirituale ale bolii respective, care favorizeaza destramarea spiritului. De aceea, boala trebuie acceptata cu smerenie. Singura solutie a celorlalti este sa se roage pentru sanatatea lui, dar nu sa-l compatimeasca.

Medicul panseaza rana si Dumnezeu o vindeca. Cand rana este tratata cu iubire ea se vindeca repede.

Vindecarea poate fi instantanee sau poate dura o viata, in functie de cat de mult ati capitulat in fata iubirii. In masura in care putem pastra in suflet starea de bucurie si iubire vom putea sa invingem treptat orice boala. Vindecarile au loc doar atunci cand greselile sunt platite, lectiile invatate, atentionarea luata in seama.

Nu este suficient sa acceptam boala, trebuie sa ne bucuram ca ea ne salveaza sufletul si trupul. Noi trebuie sa acceptam toate umilintele, neplacerile pricinuite trupului nostru prin intermediul carora ni se purifica sufletul.

Obiceiul oamenilor de a discuta in societate despre simtomele diverselor boli, cauzele lor, morti, agonii si scene de cosmar atrag asupra lor un torent de impresii daunatoare, care le vor pricinui boli si suferinte.

Sa nu uitati locul in care v-ati nascut. De locul in care ati vazut lumina zilei si de poporul din care va trageti v-a leagat si va leaga intotdeauna energii uriase, cu influente nebanuite. Sa nu uitati ca un om bolnav va fi ajutat cel mai bine sa se vindece in locul in care s-a nascut, pentru ca numai acolo paternul lui bioenergetic functioneaza cel mai bine.

Daca avem curajul sa fim cinstiti cu noi putem usor sa observam ca: jumatate din viata ne straduim sa ne distrugem sanatatea pentru avere, pentru ca apoi in cealalta jumatate sa cheltuim averea pentru a ne recastiga sanatatea, cat se mai poate din ea.

Prin boala omul trebuie sa inteleaga ca a gresit undeva pe drumul vietii si pana nu-si elimina greseala nu se poate vindeca decat partial, deoarece in el persista cauza generatoare de rau. De aceea trebuie ca mai intai sa fie depistata cauza bolii, iar bolnavul sa inteleaga sa evite pe viitor greselile comise, Daca nu se elimina cauza aceasta poate alimenta in continuare boala sau poate migra de la un organ la altul. Cand cauzele vor fi eliminate boala va disparea.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!