Prevenirea durerilor articulare! Remediile naturiste din bătrâni chiar funcționează

Prevenirea durerilor articulare! Remediile naturiste din bătrâni chiar funcționează

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 December 2022 in Remedii NaturisteSanatate

Varza: compoziția de vitamine a acestei legume este ciudată. Ea este cea care ajută la prevenirea unui număr mare de boli și tulburări. Chiar și acea boală, împotriva căreia unguentul este neputincios. Dacă durerea la nivelul articulațiilor reapare în mod constant, împiedicându-vă să lucrați, să dormiți și pur și simplu să trăiți normal, iar pastilele și unguentele au fost ineficiente, aplicați o frunză de varză.

De ce varză?

Această legumă comună este o sursă de acid ascorbic, folic și pantotenic, ceea ce înseamnă că ajută la eliminarea inflamației. Conform recomandărilor medicinei populare, folosirea frunzelor de varză pentru ameliorarea inflamației este o alegere excelentă. Este suficient să aplicați frunza o singură dată pentru a ameliora simptomele bolii, sau în fiecare noapte timp de o lună pentru a o vindeca.

Frunza de varză ajută la ameliorarea inflamației, la întărirea articulațiilor, la reducerea durerii din zona afectată și la dezinfectarea acesteia. Dar nu uitați că, pe lângă utilizarea externă, varza trebuie inclusă și în alimentație. Astfel, puteți preveni apariția bolii sau puteți accelera recuperarea. Salatele de varză se pot asorta ușor la multe feluri de mâncare.

Și avantajul nu este doar în compoziția și efectul rapid, ci și în disponibilitatea produsului. Îl poți cumpăra în orice perioadă a anului, iar tratamentul va fi mult mai ieftin decât folosirea de pastile și unguente care nu fac decât să îți dea o senzație de căldură.

4 moduri de a preveni inflamația

Totul este foarte simplu și ușor de preparat. Tot ce ai nevoie este dorința de a schimba cu adevărat ceva și, bineînțeles, o frunză de varză.

1. Spălați frunza de varză sub jetul de apă de la chiuvetă. Faceți mai multe tăieturi. O puneți câteva minute la cuptor pentru a se încălzi. Apoi întindeți un strat de miere. O astfel de compresă trebuie aplicată pe zona afectată.

Înfășurați-o cu celofan și fixați-o cu un bandaj deasupra și, de asemenea, înfășurați-o într-o eșarfă.

Repetați procedura în fiecare seară, lăsând compresa toată noaptea.

2. Combinați o parte de miere, o parte de muștar și trei părți de ulei de camfor. Întindeți amestecul rezultat pe o frunză de varză. Apoi aplicați frunza pe articulație. Acoperiți cu un celofan și lăsați să acționeze timp de 4 ore, apoi curățați zona cu apă caldă.

3. Zdrobiți 2 pastile de aspirină. Amestecați-le cu 1 linguriță de miere și aplicați pe articulația afectată apoi acoperiți cu o frunză de varză peste care puneți un material ca să nu se miște.

În timpul tratamentului, vă sfătuim insistent să monitorizați igiena pielii. Spălați zona care necesită îngrijire cu un antiseptic. Astfel pielea nu se va înroși și vei evita mâncărimea.

Terapia cu astfel de remedii naturiste este întotdeauna destul de ușor de tolerat. Foarte des, chiar și experții ne sfătuiesc să folosim varză, dacă unguentele sunt ineficiente, iar acțiunea pastilelor nu este suficientă. Faceți comprese în mod regulat, și nu va mai trebui să suferiți de dureri articulare atunci când vremea se schimbă.

Cunoscuții, prietenii sau rudele dumneavoastră suferă destul de des din cauza acestor dureri? Trimite-le acest articol.

Informațiile au doar scop informativ și educațional și nu înlocuiesc sfatul, diagnosticul sau tratamentul medical profesional. Acest produs nu are efect terapeutic dovedit științific. Consultați întotdeauna medicul dumneavoastră cu orice întrebări pe care le puteți avea despre sănătatea dumneavoastră.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!