Pozitia in care dormi iti spune ce fel de caracter ai

Pozitia in care dormi iti spune ce fel de caracter ai

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 June 2022 in LifeStylePersonalitate


Spune-mi cum dormi, ca sa-ti spun cine esti. Fiecare dintre noi isi alege o pozitie de somn, in care se simte cel mai bine si odihnita.

Iata ce ne spune despre acestea:

Pe burta

Daca dormi pe burta, cu fata-n jos, inseamna ca esti incapatanata, dar foarte serioasa. Ai convingeri puternice si nu te lasi pana nu faci ceea ce-ti propui. Sustii cu tarie un lucru doar atunci cand sunt sigura de el. In viata de cuplu, esti serioasa si fidela si nu accepti tradarile. Atunci cand partenerul calca stramb, esti neiertatoare.

Partea stanga

Esti o persoana calma si pasnica. Nu esti nici prea dinamica, nici prea sensibila, ci undeva la mijloc. Obtii destul de mult in viata si destul de usor, dar nu esti macinata de ideea realizarii. In general, e multumesti cu ce ai. Esti onesta, iar familia si prietenii se pot baza pe tine. De multe ori, iti ofera ajutorul chiar si atunci cand nu ti se cere.

Cu fata in sus

Dormi cu fata in sus? Inseamna ca esti increzatoare si optimista si grijile celorlalti nu te afecteaza. Nu-ti place sa-ti faci planuri pentru a nu te deziluziona daca acestea nu se realizeaza. Dornica de autodepasire, te instruiesti mereu, invatand cu usurinta lucruri noi, chiar si in pragul pensionarii. Esti/vei fi o mama grijulie si o sotie fidela, uneori cam pisaloaga.

In pozitia fetusului

Este pozitia de somn preferata de peroanele increzatoare si naturale. Spui ceea ce gandesti, in general nu minti, poate doar prin omisiune si asta pentru a-i proteja pe cei din jur. In viata, vezi jumatatea plina a paharului, esti o companie placuta si o prietena de nadejde. Tanjesti dupa protectie, intimidate si liniste. Esti putin increzatoare in fortele proprii si simti nevoia, in permanenta, de protectie. Deseori calci stramb, dar o fai atunci cand nu gasesti la partenerul de viata protectia de care ai nevoie.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!