Plantele care vă pot proteja casa de sărăcie și probleme! Idei numai bune de a completa florile din casa sau grădină

Plantele care vă pot proteja casa de sărăcie și probleme! Idei numai bune de a completa florile din casa sau grădină

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 November 2020 in CuriozitățiSfaturi si TrucuriSpiritualitate

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii și-au protejat casele de energia negativă. Și plantele decorative de interior i-au ajutat la asta. Pe parcursul zilei, întâlnim multe surse de emoții negative. Prin urmare, este important să știți cum să vă protejați casa de ele.

Acestea sunt plantele care vă pot proteja casa de energiile negative

1. Ciulinul

Strămoșii noștri atârnau această plantă la ușa din față, iar aceasta nu permitea să intre nimic rău în casă. Conform credințelor populare, această plantă are capacitatea de a proteja casa, oamenii și animalele.

2. Sunătoarea

Această plantă cu muguri galbeni nu este utilizată numai pentru a proteja locuința, ci și ca materie primă pentru producția de medicamente.

Buchetele de sunătoare trebuie așezate sub prag pentru a alunga spiritele rele, energiile negative și răul. De asemenea, sunătoarea o puteți planta și în grădină, dar să fie cât mai aproape de casă.

3. Cactusul

Spinii cactușilor nu vor permite ca energiile negative să intre în casă. Dar mare atenție pentru că nu îi puteți pune în dormitor, cel mai bine este să îi așezați în bucătărie sau în camera de zi.

4. Muscata

Ghiveciul cu această plantă trebuie pus în locurile în care exista energie negativă. Știți că funcționează în momentul în care planta începe să se ofilească, atunci absoarbe negativitatea din casă.

5. Azalea

Această plantă delicată va alunga toate zvonurile, bârfele și oamenii falși. Azaleea trebuie pusă în camera în care primiți oaspeții pentru a distruge intențiile rele.

6. Copacul cu bani

Această plantă este unul dintre principalele talismane ale bunăstării materiale. Înainte de a planta copacul cu bani este bine să puneți o monedă în ghiveci pentru a atrage bani.

7. Begonia

Neutralizează vibrațiile negative, aducând confort și armonie casei. Când apar energii negative în casă, planta se îmbolnăvește și moare, protejând astfel întreaga casă.

8. Ficusul

Această plantă protejează casa împotriva certurilor, scandalurilor și bârfelor. Aceasta atrage bunăstarea financiară și cea de cuplu. De asemenea, este foarte potrivită pentru decorul sufrageriei.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!