Pisicile ne atentioneaza atunci cand avem o karma negativa si ne ajuta sa ne curatam aura!

Pisicile ne atentioneaza atunci cand avem o karma negativa si ne ajuta sa ne curatam aura!

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 January 2020 in Spiritualitate

“Viața este o tragedie când este privită în prim-plan și o comedie când o privești în plan larg.” – Charlie Chaplin

Unii dintre noi adoră pisicile și nu-și imaginează viața fără aceste animale fermecătoare, altora le place doar să le mângâie și să se joace cu ele, alții sunt indiferenți, dar există și persoane care nu le suportă.

Oare de ce ar putea depinde acest lucru?

Pisicile, ca și câinii, au fost domesticite de oameni și au trăit alături de om încă din timpuri străvechi. Dar, spre deosebire de câini, care aveau anumite funcții: protecție, pază, căutare, rolul pisicii ca animal de companie era de neînțeles.

Deja mai târziu oamenii au observat, că pisica poate fi îmblânzită pentru a prinde micile rozătoare. Dar principalul motiv al apariției primelor pisici pe lângă oameni au fost abilitățile lor supranaturale și anume bioenergia lor. Nu este de mirare, că pisica era considerată în Egiptul antic drept un animal sacru.

Probabil ați auzit că pisicile au un al șaselea simț. Într-adevăr, acest animal uimitor, ca nimeni altul, este capabil să surprindă câmpurile energetice care îl înconjoară, să se regăsească în ele și chiar să intre în rezonanță cu ele. Oamenii care au acest animal de companie spun că pisicile îi ajută să scape de durerile de cap, îi calmează, îi înveselesc, le dau putere și le normalizează tensiunea. Poate că aceasta se datorează faptului, că pisica simte aura unei persoane și, dacă aceasta este afectată, se grăbește să o ajute.

Pe lângă aceasta pisica mai poate fi și indicator al bunăstării stăpânului său. Dacă acestuia îi merge bine, atunci și patrupedul său va fi calm, fericit, va dormi liniștit și va mânca bine. Dacă animalul de companie este agitat, agresiv sau deprimat, își pierde pofta de mâncare, acest fapt ar putea însemna că stăpânului nu-i merge prea bine.

Pisicile deosebit de sensibile reacționează la conflictele din familie și vor lua întotdeauna apărarea celui care este certat sau acuzat pe nedrept, apropiindu-se ca să-l liniștească.

Ce se întâmplă cu cei care urăsc pisicile și de ce reacționează astfel când văd o pisică?

Majoritatea persoanelor care urăsc pisicile nu prea au parte de o viață strălucită. Printre acestea se numără persoanele care consumă alcool în exces, bătrânii, femeile singure, copiii străzii sau copiii din familii defavorizate. Răspunsul este foarte simplu: acest lucru depinde de câmpul lor energetic sau de karma lor, pe care pisicile o simt și între ei apare o antipatie reciprocă.

Dacă veți observa că sunteți deranjat de pisici, încercați să înțelegeți care este cauza. Ar putea fi vorba de karmă și de faptul că este timpul să vă curățați aura.

Iata ce culoare sa iti alegi pisica, in functie de caracteristicile sale magice.

Pisica neagra – In ciuda superstiilor, pisica neagra atrage energiile negative si tine departe de casa vrajile, conferind locuitorilor intelepciune si discernamant.

Pisica rosie – Indiferent ca e mascul sau femela, pisica de culoare rosie aduce in casa prosperitate, bani si concentrare.

Pisica gri – Daca iti doresti dragoste, fericire, noroc, precum si stabilitate emotionala, atunci o pisica de culoare gri este tot ce-ti trebuie.

Pisica alba – Pisica alba are puteri vindecatoare, elibereaza de stres si te reincarca cu energie.

Pisica siameza – Daca iti doresti faima, succes si longevitate, atunci cheia este pisica siameza.

Pisica Calico – Pisica din rasa Calico atrag norocul, fericirea si prosperitatea.

Pisica bicolora – Potrivit legendelor, pisica bicolora (alb-negru, portocaliu-alb, gri-alb) atrage energia intelepciunii, a intelegerii si bunul gust.

Pisica Tortoiseshell – Pisica Tortoiseshell poate creste abilitatile de vindecare si clarviziune ale stapanilor.

Pisica aurie – O pisica jucausa, care aduce gratie si intelepciune in casa in care locuieste.

Pisica Tabby – Sunt pisici care aduc norocul si bucuria in casa in care locuiesc, gratie atitudinii lor vesele.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!