Ora vrăjitoarelor: De ce ni se întâmplă lucruri ciudate între ora 3:00 și 4:00 dimineața?

Ora vrăjitoarelor: De ce ni se întâmplă lucruri ciudate între ora 3:00 și 4:00 dimineața?

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 March 2023 in Spiritualitate

Dovezile vechi despre oameni cu abilități supranaturale au fost distruse și legendele au fost manipulate de mai multe ori de-a lungul timpului, deoarece oamenilor nu li se părea convenabil ca în istorie să apară informații despre acest lucru.

Unul dintre lucrurile care s-au păstrat din acele timpuri este “ora magică” sau “ora vrăjitoarelor”. Aceasta ar trebui să fie o oră specială pentru clarvăzători sau vrăjitoare.

Ce se întâmplă în această oră fermecată? Diferite culturi din diferite locuri o pot descrie puțin diferit, dar se explică astfel:

Majoritatea surselor afirmă că ora vrăjitoriile se întâmplă între 03:00 și 04:00 dimineața. În istorie, a fost numită chiar Ora Sfântă sau Ora Diavolului, pe de altă parte. De ce niște denumiri atât de opuse? Poate că s-a denumit așa în funcție de cine a folosit magia acestei ore, ori un credincios care a văzut un sfânt ori un păgân care a întâlnit un spirit. Putem doar să presupunem acest lucru.

Ora vrăjitoarelor se referă de obicei la miezul nopții și este cel mai puternic în timpul lunii pline. Timpul a fost considerat în trecut deosebit de energetic, astfel încât era potrivit și pentru diferite ritualuri speciale.

Unele vrăjitoare chiar ieșeau în timpul lunii pline pentru a culege plante speciale, iar în unele surse chiar se spune că trebuia să fie dezbrăcate.

Miezul nopții este considerat un timp intermediar între zi și noapte, un timp de tranziție între două lumi. Porțile și trecerile între lumi sunt mai puțin evidente și, prin urmare, mai ușor de trecut.

Ce se întâmplă în timpul orei vrăjitoarelor?

Se spune că la această oră se ridică “cortina” care separă lumea spiritelor de lumea oamenilor. Acest lucru facilitează călătoriile spiritelor în lumea noastră și întâlnirile cu oamenii. În acest timp, majoritatea fantomelor, inclusiv cei decedați, își fac apariția.

În plus față de spiritele inofensive, creaturile distructive utilizează, de asemenea, acest timp, pentru majoritatea atacurilor lor, care au loc în acest moment. Se pare că victimele lor sunt, de asemenea, cele mai vulnerabile în acest timp, cei care sunt foarte sensibili.

În această perioadă apare adesea paralizia de somn, astfel încât este un moment excelent pentru călători să meargă undeva. În Evul Mediu, oamenii superstițioși credeau că vrăjitoarele și demonii erau responsabili pentru paralizia de somn și că aceștia erau, de asemenea, responsabili pentru nenorocirile lor în viață.

La acea vreme, se credea, de asemenea, că vrăjitoarele își efectuau ritualurile întunecate în acest moment, când toată lumea dormea, doar pentru a nu fi prinse în flagrant.

Mulți oameni se și trezesc în acest timp. Chiar dacă acest lucru pare mai mult ca o insomnie, poate fi ceva mai mult de atât.

Oamenii care rămân treji la această oră cred că primesc mesaje spirituale. Spiritele care ne pot vizita sunt strămoșii noștri sau alte entități superioare care aduc mesaje sau daruri.

Dacă experimentați această “oră neobișnuită”, notați tot ce vă amintiți din visul vostru, călătoria astrală sau întâlnirea cu un spirit. Apoi, meditați sau faceți câteva exerciții de respirație pentru a vă calma. După aceea, puteți reveni ușor la somn.

Te-ai trezit vreodată în “ora vrăjitoarei”? Scrie în comentarii dacă te-ai confruntat cu asta.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!