Omul care nu-L are pe Dumnezeu in suflet, nu are cum sa simta fericirea adevarata, pentru ca Dumnezeu este iubire si fericire!

Omul care nu-L are pe Dumnezeu in suflet, nu are cum sa simta fericirea adevarata, pentru ca Dumnezeu este iubire si fericire!

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 January 2020 in Spiritualitate

Omul fara Dumnezeu, e ca un drum pustiu

Obisnuiam sa cred ca toata lumea este buna si credincioasa si de cate ori vedeam sau auzeam ceva rau, imi ziceam: “Daca mi s-ar intampla mie, as incepe sa vorbesc despre Dumnezeu si omul cu raul s-ar opri si s-ar intoarce la credinta si bunatate”.

Obisnuiam sa vad doar binele in orice si recunosc, inca nu m-am lecuit de acesasta “naivitate”, desi sunt un pic mai atenta pentru ca in timp mi-am dat seama ca lucrurile nu sunt atat de simple cum credeam eu in copilarie si ca oamenii nu se schimba usor. Din contra, oamenii si-au pierdut credinta, sau nici nu au avut-o, pentru ca e mult mai simplu sa faci ce vrei, fara pareri de rau si fara scop sau responsabilitate.

Un pic ciudat e totusi faptul ca atunci cand se intampla ceva “nedrept” in viata cuiva, Dumnezeu exista si chiar e vinovat pentru toate lucrurile negative, dar in rest, nu e nevoie de El, lumea se descurca si fara un “Zeu inventat” de naivii slabi de Inger.

Pentru mine un lucru e clar: Raul din viata noastra e de fapt absenta lui Dumnezeu si e permis ca o consecinta a propriilor alegeri, de multe ori, gresite.

Revenind: Da, acum stiu ca oamenii nu se schimba usor, dar asta pentru ca ei nu vor, ei nu-L cauta pe Dumnezeu si astfel e normal sa faca rau altor oameni si nici ei sa nu aiba parte de bine prea mult timp.

Intr-adevar, de multe ori oamenii rai au parte de bine, dar asta pentru ca au raul de partea lor si sunt deja pierduti fara sa realizeze macar.

In acelasi timp, oamenii buni au parte de lucruri rele, dar asta pentru ca asa pot deveni si mai buni, mai puternici si mai credinciosi. Daca nu ar fi si rau, cum am putea aprecia binele si mai ales, cum ne-am putea ajuta intre noi, daca nimeni nu ar mai avea nevoie de nimeni?

Dumnezeu e bun, dar e si drept! Mai devreme sau mai tarziu, toate faptele isi vor primi rasplata dupa merit.

Semne ca esti vizitat de ingerul tau pazitor

1. Schimbari bruste de temperatura. Camera in care stai se poate incalzi sau raci in mod inexplicabil fara ca asta sa depinda de temperatura de afara sau caloriferul tau. Modul in care vibreaza ingerii poate incetini sau accelera moleculele din aer, iar rezultatul este schimbarea confortului termic.

2. Arome fantastice. Ai fost vreodata intr-o casa pustie si ai simtit un miros placut, desi totul arata dezolant? Ingerii se pot manifesta si prin arome interesante, diferite de parfumurile florilor pe care le cunosti.

3. Voci care murmura. Ingerii pot vorbi in orice limba, asa ca, daca ti se pare ca auzi voci desi nu e nimeni in preajma ta, nu esti neaparat nebun.

4. Lumini colorate care apar si dispar. Aceste fiinte superioare de lumina pot insera in campul tau vizual o paleta larga de culori. Luminile pot palpai si devin atat de puternice incat te duc intr-o stare de visare neobisnuita.

5. Vise. Cele mai multe avertismente pe care le primesc oamenii de la ingeri vin prin intermediul viselor. Ingerii capata chipul persoanelor dragi pentru ca mesajul lor sa iti intre rapid in subconstient.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!