Omul apelează mereu la el însuși pentru ajutor, pentru că el însuși este creatorul și tot ce este în lume este unic

Omul apelează mereu la el însuși pentru ajutor, pentru că el însuși este creatorul și tot ce este în lume este unic

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 March 2023 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSfaturiSpiritualitate

Noi, oamenii, ne scriem singuri scenariul în viață. Nu trebuie să ne temem de asta, pentru că totul depinde de noi. Suferința este o iluzie a percepției distorsionate.

Omul este eternitate și infinitate, în el există omniprezența și cunoașterea tuturor universurilor, deoarece el însuși este Universul. Micro-universul, ca un avatar fizic, capabil să se extindă până la marile universuri cu conștiința sa și să simtă unitatea.

În viață nu există oameni mai sau mai puțin importanți, nu există oameni răi sau buni. Există doar roluri pe care omul, ca o mică parte a supra-conștiinței universale, le alege pentru a se cunoaște pe sine. Creatorul nu poate face rău propriului său sine, creatorul poate doar învăța.

Învață să privești totul din perspectiva globală. Obstacolele nu sunt întâmplătoare și nu definesc o soartă rea, ci sunt doar puncte de creștere pentru tine, permițându-ți să vezi ceea ce ai ignorat mult timp.

Durerea care iese la suprafață ca urmare a obstacolelor nu este nimic intenționat. Manifestarea în sine a obstacolelor în viața ta este rezultatul fricilor tale interioare și a lipsei de iubire față de tine însuți.

Evenimentul care a fost provocat de influențe exterioare este doar ultima picătură care a umplut paharul răbdării sufletului tău și a permis să se manifeste acea întunecime, adică acele emoții înăbușite care s-au acumulat de-a lungul anilor.

Prin urmare, singura lecție va fi constientizarea adevăratului sens a ceea ce s-a întâmplat și examinarea tuturor participanților la proces, ca jucători care au dat posibilitatea de a înțelege eșența problemelor profunde ale personalității.

Același lucru se aplică și la orice boală și alte suferințe. Nu există nicio muncă “degeaba”, doar “întâmplări” sau nedreptatea destinului. Totul este determinat de regulile echilibrului karmic. Karma nu este nici buna, nici rea, este o legătură cauzală între motivul acțiunilor din trecut și ceea ce se întamplă în prezent.

Misiunea omului este sa conștientizeze motivele acțiunilor din trecut sau, iar daca acest lucru nu este posibil, să facă o paralelă între ceea ce nu îi convine și felul în care se raportează la el însuși.

Aceeași schemă funcționează și cu Karma moștenită. Nu trebuie sa faceți nimic cu strămoșii, deoarece sufletele lor au avut propriul lor drum de evoluție.

Cu toate acestea, datorită trecutului lor, puteți conștientiza programele distructive asemănătoare, caracteristice părinților sau altor rude și le puteți anula în voi înșivă prin conștientizare și schimbarea strategiei gândirii și a acțiunilor voastre, închizând astfel Karma moștenită și evitând transmiterea ei către următoarele generații, care oricum nu mai sunt legate de neamul pământesc.

Acum, copiii au o “minte stelară”, veniți aici în alte condiții. Pentru ei, legile lumii vechi nu mai sunt valabile. În orice caz, cunoașterea Karmei moștenite nu este necesară pentru a face orice curățare sau schimbare în legătură cu neamul.

Sufletul nu alege niciodată o familie doar pentru a lucra ca voluntar, deoarece programele genetice familiale doar dublează punctele dvs. de creștere personală, consolidându-le prin genomul pământesc.

În esență, ceea ce contează este să vă schimbați modul de gândire astfel încât tot ce se întâmplă, indiferent de culoarea primară a sa în alb sau negru, să fie o oportunitate pentru dvs. să identificați din nou ceea ce vă împiedică să fiți fericiți.

Nu trebuie să știți nimic altceva decât faptul că scopul vostru aici este dragostea, libertatea și fericirea. Destinul vostru este să faceți tot posibilul pentru a elimina din realitatea și din gândirea voastră tot ceea ce vă împiedică să fiți fericiți.

Cel mai bun scut împotriva oricărei întunecimi este poziția de observator, în care nu există nici alb, nici negru, ci doar roluri.

Cea mai bună rugăciune este conștientizarea, care vă permite să vedeți sensul și punctul de creștere în toate.

Cea mai bună practică este recunoștința pentru fiecare persoană și fiecare situație pentru oportunitatea de a învăța lecții și de a deveni încă o dată cea mai bună versiune a voastră.

Cel mai bun izvor de cunoaștere este cartea vieții, pe care o citiți și o scrieți simultan prin observarea conștientă a ceea ce vă oferă Universul. Noul timp ne îndeamnă la acceptarea unor noi reguli, conform cărora nu mai există victime sau vinovați, deoarece omul noului timp nu mai poate fi în poziția de victimă și nu mai poate separa el însuși de lumea exterioară.

Omul noii ere este un creator care își asumă responsabilitatea pentru tot ceea ce este exterior ca manifestare a interiorului său, aspirând spre perfecționare interioară prin observație conștientă a exteriorului și, prin urmare, îmbunătățindu-și exteriorul prin transformarea interioară, deoarece întregul Univers este doar o hologramă a procesului energetic care are loc în interior.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!