Oamenii care au grupa sanguina 0 sunt mai speciali!

Oamenii care au grupa sanguina 0 sunt mai speciali!

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 November 2022 in Articole

Grupa de sange 0 este a stramosilor nostri, care au fost vanatori vicleni si agresivi, o grupa de sange primara. Pana si in zilele noastre, oamenii care au aceasta grupa sanguina joaca un rol important in societate. Rolul de lider, cu abilitatile de a fi focusat si plin de energie, sunt cele mai bune calitati pe care oamenii cu grupa 0 le poseda.

Ei pot fi productivi si puternici. Totusi cand sunt sub un mare stres ei pot deveni maniosi, impulsivi si hiperactivi. Dieta saraca, obiceiurile nesanatoase, fara exercitii fizice, ȋi fac mai sensibili si au efecte adverse cum ar fi: obezitatea, activitate scazuta a glandei tiroide, rezistenta la insulina. Mostenirea genetica iti ofera oportunitatea sa fii productiv, puternic, sa ai o viata lunga, sa fii optimist.

Ce te face unic?

Oamenii cu grupa sanguine 0 sunt inclinati in a avea boli cum ar fi disfunctiile tiroidei si ulcerele.Adesea acestia au nivelul scazut al hormonului tiroidei. Dezechilibrul hormonilor tiroidei cauzeaza numeroase efecte secundare cum ar fi retentia de lichide, oboseala si obezitatea.

Daca ai grupa 0 probabil vei avea hiperaciditate la stomac, problema care se poate agrava in ulcer si iritatia stomacului.

Grupa 0 a fost asociata cu diferitele tipuri de personalitate, lucru descoperit cu mult timp in urma in Japonia. La un interviu pentru un job poti fi intrebat ce grupa de sange ai! Oamenii cu grupa de sange 0 sunt caracterizati ca fiind organizati, constiinciosi, responsabili si practici.

Au un simt mai bun al orientarii si sunt mai buni in a rezolva lucruri logice. Se spune ca aceasta vine de la stramosii lor care fiind vanatori erau in comuniune cu natura si pregatiti sa supravietuiasca.

Stresul poate cauza adesea hiperactivitate si accese de manie. Oamenii cu grupa 0 sunt distructivi atunci cand sunt obositi, deprimati sau plictisiti. Aceasta ii face sa riste, sa joace jocuri de noroc, sa fie impulsivi. Ei trebuie sa evite alcoolul si cafeina. Cafeina le poate face rau deoarece creste nivelul adrenalinei, care in mod natural este mai mare ca la ceilalti oameni.

Mai mult decat orice alta grupa de sange, cei cu grupa 0 au nevoie de exercitii fizice pentru mentinerea stabilitatii emotionale si a sanatatii optime. Se cere activitate fizica de trei patru ori pe saptamana.

Planifica-ti cu claritate ce teluri ai. Evita reactiile impulsive. Cei cu grupa 0 trebuie sa consume toate mesele, chiar si gustari, stand la masa. Asigura-te ca mesteci incet si te relaxezi in timp ce mananci. Deasemenea incearca sa eviti cheltuirea banilor sau sa iei decizii mari cand esti stresat. Daca ai greutate in exces trebuie, neaparat sa faci exercitii fizice timp de 35-40 de minute. Exercitiile aerobice sunt recomandate de patru ori pe saptamana.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!