O soră este mai mult decât o simplă prietenă, este o parte a inimii noastre

O soră este mai mult decât o simplă prietenă, este o parte a inimii noastre

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 November 2022 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPsihologieRelatiiViata

Legătura dintre surori depășește cu mult familia, ele sunt prietene pe viață. Sunt întotdeauna gata să se ajute reciproc și să devină un sprijin de încredere.

Desigur, vor exista certuri zilnice pentru fiecare lucru mic pe tot parcursul copilăriei și adolescenței, cum ar fi lupta pentru haine, competiția constantă și țipatul una la alta. Dar mai târziu viața va arăta ce legătură importantă există între surori.

Familia nu vei putea niciodată să ți-o alegi, totul vine genetic. Acest lucru este adevărat, dar în multe cazuri există o legătură puternică între surori, mult mai puternică decât între alte rude.

Este mai mult decât o conexiune personală, biologică sau emoțională. Să ai o soră este o mare fericire, așa că ele trebuie să se ajute și să se protejeze reciproc.

Legătura dintre surori depășește orice altă relație de familie

Există momente în care surorile nu au mai ținut legătura de mult timp din cauza unor certuri. Uneori viața îi pune pe oameni în situații în care mândria sau resentimentele față de disputele mărunte sunt mai importante decât familia, iar acest lucru poate duce la o pierdere momentană a relației dintre surori.

Cu toate acestea, în ciuda distanței, a argumentelor și a jignirilor, surorilor le este foarte greu să stea departe una de alta pentru mult timp. La un moment dat, una dintre surori va ceda și va începe să caute modalități de împăcare.

Este nevoie doar de un telefon, câteva glume și discuții lungi despre trecut și parcă nici nu ar fi existat vreodată certuri și resentimente. Atunci se restabilește conexiunea care nu poate fi întreruptă, pentru că este alcătuită din iubire pură.

Aceeași educație, dar personalități diferite

Este puțin surprinzător, dar de foarte multe ori se întâmplă ca surorile să fie radical diferite una de cealaltă, deși au fost crescute la fel și au avut aceeași experiență de viață. Există mai multe tipuri de relații de surori, iată câteva dintre ele:

Exista cazuri în care surorile nu sunt atât de apropiate, se ceartă mult, au propriul spațiu personal, au opinii diferite, personalități diferite, nu se pot pune de acord, gusturi diferite în materie de hobby-uri etc.

Alte surori, dimpotrivă, sunt un ocean de pace și înțelegere, aceste relații creează o atmosferă caldă și confortabilă în casă. Acest tip de surori se sprijină una pe cealaltă, se ascultă și se ajută atunci când trec printr-o perioadă dificilă.

Chiar dacă surorile au de multe ori interese și personalități foarte diferite, mai târziu vor realiza că asta este ceea ce le ajută să se completeze reciproc în multe aspecte.

Surorile se înțeleg de multe ori din priviri

Când ceva te deranjează sau te supără, sora ta o va vedea înainte să-i spui. Legăturile formate între surori bazate pe rudenia de sânge, experiența comună și emoțiile duc la o înțelegere aproape instantanee.

În sora ta poți avea cea mai mare încredere.

Chiar dacă surorile au prieteni și parteneri de încredere, ele preferă să-și împărtășească prima dată între ele anumite secrete, vești, să-și ceară sfaturi, păreri. Ele știu că pur și simplu o soră este cea mai apropiată persoană de pe pământ.

Diferențele și distanțele nu contează

Indiferent de distanța care separă surorile, ele vor găsi întotdeauna o cale prin care să țină legătura. Întotdeauna se vor sprijini reciproc în momentele dificile, chiar dacă mai au și probleme personale.

Surorile vor spune întotdeauna adevărul

Anii trec, dar nimeni nu-ți va spune adevărul ca o soră. Puteți conta întotdeauna pe ea, pentru că nu are niciun motiv să te mintă. Sora va fi mereu gata să te calmeze în momente dificile, dar nu te va minți niciodată, pentru că înțelege că sinceritatea este cheia unei relații puternice.

Surorile vor fi întotdeauna mai mult decât prietene una cu cealaltă pentru că au trecut prin multe împreună. Copilăria, victoriile și eșecurile din adolescența surorilor sunt împărțite în două.

Dacă există orice fel de neînțelegeri între tine și sora ta, mai bine le dai uitării pentru că nu merită. Nimic nu contează mai mult decât să ai o relație bună cu sora ta.

Viața ni i-a dat cu un scop, așa că trebuie să avem grijă unii de alții, sprijinul fraților și surorilor este un dar special care trebuie prețuit mereu.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!