O rețetă naturală prescrisă de medicii germani pentru problemele cu hipertensiunea

O rețetă naturală prescrisă de medicii germani pentru problemele cu hipertensiunea

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 December 2020 in Remedii NaturisteSanatateViata

Dacă ai probleme cu hipertensiunea arterială, trebuie să încerci această rețetă. Cu numai 4 linguri din acest amestec vei putea scăpa de hipertensiune. De multe ori s-a demonstrat că remediile naturale sunt o metodă mult mai eficientă și sănătoasă pentru a trata diferite afecțiuni. De aceea, din ce în ce mai mulți oameni apelează la medicina naturistă.

Tratamentul se face din ghimbir, lămâie și usturoi

Această rețetă a fost inventată în Germania. Tratamentul este format din trei ingrediente puternice: lămâie, usturoi și ghimbir. Fiecare dintre ele este foarte util în sine, dar atunci când sunt combinate într-un singur medicament, pot face minuni.

Usturoiul este bine cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene, antiseptice și antivirale. Usturoiul conține o gamă largă de oligoelemente: sodiu, potasiu, calciu, zinc, fosfor, cupru, care au un efect pozitiv asupra vaselor de sânge. În plus, usturoiul este bogat în vitamina C, B6 și fibre.

Rădăcina de ghimbir este cunoscută ca o excelentă sursă naturală de antioxidanți. De asemenea, este foarte utilă pentru persoanele care suferă de probleme digestive. Ghimbirul este considerat o plantă care are proprietăți de tratare. Și substanța activă gingerol, care face parte din ea, este substanță eficientă în prevenirea și tratarea cancerului de colon.

Lămâia este o sursă foarte bună de vitamina C. Fructul are proprietăți alcaline care reglează nivelul de aciditate din organism. În plus, citricele au un efect benefic asupra stării generale a organismului, crescând imunitatea și îmbunătățind procesele metabolice.

Un amestec pe bază de usturoi, lămâie și ghimbir,  va fi un tratament excelent pentru lupta împotriva arterelor înfundate și a hipertensiunii.

Ingrediente

  • 2 lămâi cu coajă
  • 4 căței de usturoi
  • 200 gr ghimbir ras
  • 4 litri apă

Mod de preparare

Spală bine lămâile și ghimbirul. Taie lămâile în felii, apoi curățați usturoiul și ghimbirul. Toate cele 3 ingrediente se pun la blender până se omogenizează. Se toarnă amestecul într-o oală cu 4 litri de apă și se pune la fiert, amestecând continuu. Se lasă la răcit și apoi se strecoară lichidul.

Bea câte 1 pahar din acest tratament dimineața pe stomacul gol, cu cel puțin o oră înainte de masă. Se poate lua acest tratament timp de trei săptămâni, după care trebuie să faci pauză o săptămână ca să poți continua din nou în același ritm.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!