O pilda minunata care te va invata in cine sa ai incredere si de cine sa te feresti in viata!

Publicitate

Atunci când începi să te întrebi dacă poți avea încredere sau nu într-o persoană, atunci este momentul când ar trebui deja să știi că nu poți avea.

Odată un tânăr a întrebat pe un călugăr bătrân:

– Cum să învăț să mă pricep la oameni? În cine să am încredere și de cine să mă feresc?

– Îți voi spune pentru început de cine să te ferești, – a răspuns bătrânul. – Ferește-te de omul care pare cel mai sperit la exterior. Atunci când vezi că cineva se închină în fața ta, te îmbrățișează și are un comportament excelent, ferește-te de el.

– Cum așa, bătrâne? – a întrebat uimit tânărul. – Explică-mi!

– Să-ți spun un lucru important: el primul te va trăda! – a răspuns bătrânul.

– Atunci în cine să am încredere?

– Să ai încredere în cel care este simplu cu tine și spune adevărul, indiferent care ar fi acesta. Acești oameni primii vor veni să te ajute. Adevărat smerenie mereu nu este vizibilă, pentru că e greu să o găsești. Dar atunci când o vei găsi, ea niciodată nu te va trăda.

Când vei avea încredere pe deplin în cineva, fără vreo urmă de îndoială, cu siguranță vei obține unul dintre aceste două rezultate: o persoană pe viață sau o lecție pe viață.

Prăvălia Raiului

Acum câteva zile, când mă plimbam pe Strada Vieţii am observat un magazin pe care era scris: “Magazinul Raiului”.

Când am ajuns lângă ea, uşa s-a deschis…și până să-mi dau seama am şi intrat. Peste tot erau grupuri de ingeri!

Unul din ei mi-a dat un coş şi mi-a spus:

”Fiule, cumpără-ţi tot ce vrei, magazinul are tot ce poate fi de folos unui creştin…Şi tot ce nu vei putea lua azi, vei lua fără grijă mâine”.

Primul lucru pe care l-am luat a fost RĂBDAREA şi după asta IUBIREA, deoarece se găseau pe acelaşi raft.

Publicitate

Puţin mai încolo era ÎNŢELEGEREA, aşa că am luat şi din ea oricând pot avea nevoie de ea…

Am mai cumpărat două cutii de ÎNŢELEPCIUNE.

Şi două pachete de CREDINŢĂ. Nu am putut lăsa pe raft nici SPIRITUL SFÂNT, deoarece era peste tot…

M-am oprit un pic ca să iau TĂRIE şi CURAJ, ştiind că mă vor ajuta din plin pe calea vieţii.

Când coşul meu era aproape plin, mi-am dat seama că mai lipseşte IERTAREA şi BINECUVÂNTAREA,

Şi că nu trebuie să uit nici o clipă de IZBĂVIRE. Era gratis!!! Aşa că am luat o porţie mare din ea: suficient ca să fiu izbăvit şi ca să te izbăvesc şi pe tine!

Mă plimbam către casă, ca să-mi plătesc cumpărăturile, crezând că am luat de toate pentru a împlini porunca DOMNULUI

Şi atunci am văzut RUGĂCIUNEA. Şi am pus-o şi pe ea în coşul meu plin. Ştiam că o voi folosi, de cum voi ieşi de aici…

PACEA şi FERICIREA erau pe nişte rafturi mici şi am folosit ocazia ca să iau şi din ele;

BUCURIA atârna din tavan, am luat şi un pachet de bucurie.

Când am ajuns la casier, am întrebat cât mă costă toate astea?

El mi-a răspuns zâmbind: “Du liniştit coşul oriunde duce drumul tău…”

Am zâmbit şi eu, la rândul meu, şi am întrebat din nou: “Dar chiar, cât datorez?”

El a zâmbit din nou şi îmi spuse: ”Fiule, nu-ţi face griji!

ISUS a plătit pentru tot, cu foarte multă vreme înainte”.

„Vei primi întotdeauna tot ce vei cere, cu credinţă, în rugăciunile tale”.

“Iti spun: cere si ti se va da, cauta si vei gasi; bate si usa ti se va deschide.” (Matei)

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet
Pilde

Ce influenta are numarul esential al destinului pentru tine

Publicitate

Învaţă cum să îţi calculezi singură numerograma zilei de naştere şi vei afla Numărul Esenţial al destinului tău, cel care îţi arată ce drum trebuie să urmezi în viaţă.

Data naşterii tale poate fi interpretată în diverse moduri, în funcţie de ziua în care ai venit pe lume sau în funcţie de zodia şi astrele care îţi veghează destinul… Dar numerele au şi ele un cuvânt de spus. Dacă pentru astrogramă, ai nevoie de un astrolog, numerograma ţi-o poţi calcula singură. Noi te învăţăm cum!

Data ta de naştere cuprinde trei numere importante pentru destinul tău: numărul zilei în care te-ai născut, numărul lunii şi cel al anului. Ele se calculează simplu, adunând cifrele până când rămâne una singură. În cazul lunilor octombrie, noiembrie şi decembrie, numerele lor sunt 1, 2 şi, respectiv, 3. Iată un exemplu:

Dacă eşti născută pe 18 august 1973 –

Numărul zilei este 9 (1+ 8 = 9)

Numărul lunii este 8

Numărul anului este 2 (1 + 9 + 7 + 3 = 20; 2 + 0 = 2)

Calculează numerograma

Cele trei numere de mai sus sunt elementele esenţiale ale numerogramei. Se grupează două câte două, şi anume numărul zilei cu numărul lunii, apoi numărul lunii cu cel al anului şi se scad numerele mai mici din cele mai mari. Vei obţine astfel două numere şi trebuie, în continuare, să îl scazi pe cel mai mic din cel mai mare.

Spre exemplu: 9 – 8 = 1; 8 – 2 = 6 => 6 – 1 = 5

Rezultatul final este Numărul Esenţial al Vieţii, iar semnificaţia lui şi mesajele pe care ţi le transmite le poţi citi mai jos.

Numărul destinului 0

Te ajută: să descoperi noi oportunităţi şi să profiţi de marile schimbări din jurul tău. Poţi beneficia de succese rapide, pentru care nu trebuie să depui mari eforturi. Mai greu va fi să păstrezi ceea ce câştigi fără muncă.

Te avertizează: să nu îţi foloseşti niciodată influenţa şi resursele de care dispui pentru a face rău. Întotdeauna, zero va întoarce lucrurile rele împotriva ta, aşa cum te ajută să regăseşti ceea ce ai pierdut.

Numărul destinului 1

Te ajută: să fii puternică, hotărâtă, independentă, să preiei conducerea în situaţiile limită şi să te descurci singură. Merită să te răzvrăteşti şi să răstorni ordinea lucrurilor, dacă obţii rezultate de nota 10.

Te avertizează: să nu fii egoistă şi încăpăţânată, să ţii cont de disciplină şi de reguli. Vor fi momente în care vei plăti scump, dacă vei nesocoti rugăminţile celor care te iubesc.

Numărul destinului 2

Te ajută: să ai o bună intuiţie, să fii diplomată, să lucrezi în echipă, să dai dovadă de răbdare în relaţiile cu ceilalţi. Este numărul calităţilor artistice, muzicale, al firilor sensibile şi pacifiste.

Te avertizează: să nu fii leneşă şi comodă, să încerci să îi ajuţi pe cei dragi şi să nu profiţi de munca lor.

Numărul destinului 3

Te ajută: să îţi foloseşti imaginaţia bogată, să te exprimi liber, să înveţi din mers şi să îţi construieşti o carieră frumoasă. Sub influenţa lui 3, poţi avea un talent anume, artistic, sportiv sau culinar, cu care îi vei cuceri pe cei din jur.

Publicitate

Te avertizează: să nu devii superficială sau extravagantă, ipocrită şi nerăbdătoare cu cei neajutoraţi. Pe de altă parte, ai tendinţa să te plângi de lucrurile mărunte, fără să vezi marile greşeli.

Numărul destinului 4

Te ajută: să te pui în valoare indiferent de domeniul în care lucrezi, să le dovedeşti celor din jur că eşti o persoană de încredere, muncitoare şi conştiincioasă.

Te avertizează: să te fereşti de o slujbă monotonă şi de un program plictisitor, să fii mai atentă cu aspectul tău fizic şi modul în care te îmbraci, să încerci să fii mai sensibilă la nevoile celorlalţi.

Numărul destinului 5

Te ajută: să capeţi cât mai multă libertate, pe măsură ce trec anii; să îţi faci mai mulţi prieteni şi să ai o viaţă socială plină. Numărul 5 este numărul persoanelor flexibile, care se pot adapta la orice condiţii, foarte curioase şi foarte prietenoase.

Te avertizează: că poţi fii iresponsabilă în unele situaţii, lipsită de tact şi de prevedere. Trebuie să înveţi să te gândeşti mereu la consecinţele pe termen lung ale acţiunilor tale.

Numărul destinului 6

Te ajută: să fii responsabilă, iubitoare şi protectivă cu cei apropiaţi. Numărul 6 este specific firilor materne, iubitoare şi răbdătoare. Este numărul profesorilor şi al idealiştilor.

Te avertizează: să nu te laşi orbită de gelozie şi de suspiciuni, să încerci mereu să găseşti calea de mijloc şi să nu îţi mai faci griji din orice fleac.

Numărul destinului 7

Te ajută: să vezi dincolo de ceea ce văd ceilalţi, să îţi impui punctele de vedere şi să aduci pacea între cei care se ceartă. Este un număr norocos, destinat persoanelor care învaţă din fiecare experienţă şi îşi folosesc înţelepciunea spre binele celorlalţi.

Te avertizează: să fii calmă şi înţelegătoare, să nu devii sarcastică, dispreţuitoare şi rece. Există riscul să te îndepărtezi de prieteni dacă eşti prea sigură de tine.

Numărul destinului 8

Te ajută: să treci cu bine peste greutăţi, să îţi îmbunătăţeşti statutul social şi să ajungi pe poziţii de conducere mai repede decât alţi colegi. De obicei, numărul 8 înseamnă succes profesional şi o bună cunoaştere a caracterului oamenilor.

Te avertizează: că vei deveni uneori intolerantă şi răutăcioasă cu cei care nu se ridică la standardele tale. Te ghidezi după principii stricte pe care ai tendinţa să le impui tuturor.

Numărul destinului 9

Te ajută: să îţi construieşti viaţa aşa cum îţi doreşti, chiar dacă nu îţi atingi toate obiectivele. Acest număr arată că eşti o fire generoasă, romantică, dar în acelaşi timp mândră şi independentă. Când intri în impas, găseşti imediat o alternativă cu ajutorul prietenilor.

Te avertizează: să te bucuri de fiecare clipă a vieţii şi să nu mai cauţi nod în papură celor care te înconjoară. Nu te mulţumeşti cu orice, dar trebuie să înveţi că sunt şi situaţii în care trebuie să accepţi ceea ce ţi se oferă.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Numerologie