O lectie minunata de viata: citeste asta daca simti ca te-ai incurcat in propria viata

O lectie minunata de viata: citeste asta daca simti ca te-ai incurcat in propria viata

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 November 2022 in LifeStyle

Mergi la serviciu, dar continui sa te gandesti: oare asta este viata pe care vrei sa o traiesti? Nu ai motive sa te plangi, dar totusi nu esti sigura daca asta e viata potrivita sau traiesti ceea ce ai. Uneori iti pare ca aceasta viata a fost aleasa pentru tine, intrucat nu erau alte optiuni.

Te intalnesti cu prietenii, dar simti ca acestia nu te inteleg. Simti ca ei te privesc, dar nu te vad. Nu poti sa spui ceea ce vrei cu adevarat, pentru ca vor arata imediat cu degetul.

Te intorci in camera ta si te simti singura. E gol acest spatiu in care nimic nu mai este potrivit. Te culci si nu poti sa adormi, pentru ca gandurile nu te lasa.

Neincrederea si indoiala sunt noii tai prieteni. Traiesti, dar iti pare ca sufletul tau moare cu fiecare zi. si in timp ce esti cu oamenii nepotriviti, indiferent ce ai face, va fi incorect. Doar oamenii din jur pot sa te inspire, sa te ajute si sa te incurajeze, atat timp cat nu te poti regasi.

Atunci cand esti inconjurata de oameni care se considera perfecti, care continua sa te invinovateasca, nu vei gasi linistea. Nu vei putea sa te trezesti cu senzatia ca esti iubita.

Daca nu stii ce este corect si ce nu, e pentru ca ai uitat de vocea ta interioara si te-ai pierdut printre alti oameni. Ai uitat sa fii tu insati. Ai uitat ca lumea aceasta este mare si la singur vei gasi mii si mii de oameni care gandesc exact ca tine si care te vor accepta asa cum esti. Sunt oameni care se vor mandri cu tine si oameni care te vor critica. Ai uitat ca poti sa gasesti oamenii potriviti.

Trebuie doar sa nu cedezi, sa nu te invinovatesti, sa cauti solutii, sa vezi lucrurile intr-un mod optimist. in rest totul se va aranja si atunci vei fi fericita cu adevarat, arata devorbacutine.

Esti fericita cu viata pe care o ai? Descopera top 5 cele mai mari regrete din viata

Bronni Vea, autorea articolului, e o doamnă care a lucrat mult timp pentru o instituție medicală ce internează oameni care nu mai au nicio șansă de supraviețuire. Iar una dintre atribuțiunile Broniiei este de a alina durerea celor internați. Astfel prin prisma meseriei, Bronni și-a notat câteva dintre regretele oamenilor pe care i-a întâlnit acolo.

Viața e plină de probleme și provocări, pe care nu avem niciodată timp să le rezolvăm. Unii muncesc prea mult, alții se odihnesc prea puțin, alții se plâng de lucruri neimportante. Bronni ne dezvăluie câteva din regretele celor care au mai avut doar câteva zile sau chiar ore de trăit

1. Îmi pare rău că nu am avut curajul să trăiesc viața pentru mine, și nu pentru ceilalți.

Este una din cele mai răspândite regrete printre oameni, pentru că atunci când privesc înapoi, încep să le pară rău de visele neîmplinite. Tocmai din acest motiv e foarte important să încercați să le faceți atunci când încă vă permite sănătatea.

2. Îmi pare rău că am muncit atât de mult

Acest regret e foarte des întâlnit printre bărbați și câteodată printre femei. Mulți dintre ei privind înapoi, au regretul că și-au dedicat mai tot timpul liber unei activități cotidiene doar pentru a-și asigura un mod de viață decent. Dacă minimalizați nevoile personale, scad și cheltuielile, astfel aveți parte de mai mult timp liber și de noi descoperiri în viață.

3. Îmi pare rău că nu am avut curaj să spun ceea ce simt

Foarte mulți sunt gata să-și înăbușe propriile sentimente pentru a păstra o relație. Cu timpul aceste sentimente îi afectează starea de spirit, respectiv și sănătatea. Nu uitați să fiți sinceri și să spuneți ce simțiți, doar așa veți fi fericiți au adevărat.

4. Îmi pare rău că nu am păstrat legătura cu prietenii mei

Foarte mulți din acești oameni au simțit cât de importantă e păstrarea legăturilor cu prietenii, mai ales când mai câteva zile de trăit, mulți dintre ei regretă că și-au petrecut prea puțin timp alături de prieteni.

5. Îmi pare rău că nu am fost mai fericit

Cei mai mulți dintre ei au avut un regret ciudat, realizând că erau fericiți tot timpul. Totul consta în decizia de alegere, alegerea propriei fericiri, dar pentru că le era frică să iasă din zona de comfort, le era frică de schimbări și își stabileau niște limite. Astfel, dacă pășeau peste acest obstacol, deveneau mai împliniți și totodată, deveneau fericiți.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!