O femeie trece prin multe, si le face fata fara sa renunte, oricat de greu ar fi…

O femeie trece prin multe, si le face fata fara sa renunte, oricat de greu ar fi…

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 February 2020 in Dezvoltare Personala

Multi spun despre femeile puternice ca sunt firi directe si foarte concentrate pe dorintele si nevoile lor. Ele pot fi catalogate de alte persoane ca fiind mult prea exigente, insa adevarul este ca femeile puternice pot fi, de asemenea, foarte sensibile si grijulii.

Daca ai o femeie puternica in viata ta – sau daca tu esti o femeie singura – atunci ar trebui sa te consideri norocoasa.

Iata cateva lucruri pe care ai vrea sa le stii despre femeile puternice. Poate ca vei ajunge sa le apreciezi si mai mult:

1. Femeile puternice au un cerc strans de prieteni apropiati

Femeile puternice stiu cel mai bine ce isi doresc de la relatiile pe care le au cu oamenii din jurul lor – si aici nu ma refer doar la relatiile sentimentale, ci si la relatiile de prietenie. Le place sa stie ca in momentul in care au nevoie de ajutor, se pot baza pe fiecare persoana pe care o considera prieten. De aceea, nu tin in preajma lor persoane toxice si negative sau persoane pe care nu se pot baza. Ca rezultat, ele au adesea un grup micut de prieteni. Daca ai o femeie puternica ca prietena, atunci poti fi sigura ca te vrea in viata ei.

2. Femeile puternice planifica totul foarte bine

Femeile puternice sunt orientate catre obiective sigure, de aceea fac planuri si sunt atente la toate detaliile care le permit sa isi atinga obiectivele. Listele zilnice de rezolvare a taskurilor sunt bine puse la punct; de asemenea, au si obiective saptamanale si lunare.

3. Femeile puternice sunt foarte increzatoare

Femeile puternice au mare incredere in propriile forte. Ele sunt sigure pe ele, iar actiunile lor sunt in conformitate cu moralitatea si convingerile lor. Nu au nevoie de alti oameni pentru a ajunge acolo unde isi doresc si vor sa ramana pe drumul indiferent de cat de dificile sunt obstacolele pe care le intalnesc.

4. Femeile puternice nu au nicio problema in a fi singure

O femeie puternica este fericita si cand este singura… pentru ca ea nu are nevoie de un barbat care sa o completeze. Isi doreste sa fie intr-o relatie sentimentala, insa pana atunci se bucura de drumul ei prin viata. Iar in cazul in care isi da seama ca a gasit barbatul nepotrivit, nu isi pierde timpul si pleaca din aceasta relatie – pentru ca nu este dispusa sa isi compromita fericirea doar pentru a fi implicata intr-o relatie.

5. Femeile puternice admira alte femei puternice

Femeile puternice se uita la alte femei puternice cu multa admiratie; le vad precum adevarate modele si surse de inspiratie in viata. Ele sunt generoase cu laudele pentru aceste femei pentru ca stiu ca au trecut prin foarte multe pentru a ajunge in locul in care sunt acum.

Sa te accepti asa cum esti in acest moment nu inseamna sa-ti iubesti viciile, grasimea, dezechilibrele emotionale, lenea, pasivitatea sau conjunctura de viata actuala.Acum este timpul sa te privesti exact asa cum esti acum, sa spui STOP si sa cauti solutiile ca sa depasesti orice situatie care nu-ti convine. In loc sa-ti plangi de mila sau sa te minti ca lucrurile nu stau chiar asa, mai bine te mobilizezi, cauti solutiile si actionezi.

De putut poti cu siguranta, totul este sa vrei cu adevarat!

Ah, si sa nu-mi spui ca “este usor in teorie, mai greu cu practica” ca nu faci decat sa te plangi si sa-ti justifici in continuare comoditatea si pasivitatea. Este viata ta, lupta pentru ea!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!