O femeie este mult mai puternica decat cred toti cei din jur!

O femeie este mult mai puternica decat cred toti cei din jur!

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 September 2020 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologie

Pentru fiecare sora, fiica, sotie si mama. Pentru fiecare matusa, bunica. Pentru fiecare doamna, domnisoara sau prietena. Vreau sa stiti asta: Tu, femeie, poti cuceri orice teama si poti scapa de orice indoiala. Nu exista niciun obstacol prea mare pentru tine pentru ca tu esti mai puternica decat crezi.

Iata adevarul despre ce inseamna sa fii femeie – exista atat de multe asteptari. Trebuie sa arati intr-un anumit fel, sa actionezi intr-un anumit fel, sa fii feminina, sa fii originala in timp ce urmezi aceste “sfaturi”.

Insa adevarul este ca nu corpul sau hainele pe care le porti te fac femeie. Nu este nici casuta pe care o bifezi cand completezi un formular si nici semnul de pe usa de la toaleta. Nu, nici vorba! Feminitatea este definita de creierul tau, de puterea ta, de modul in care ai grija de tine de una singura. Si lasa-ma sa iti mai spun ceva, esti puternica.

Esti puternica pentru ca esti independenta. Esti puternica pentru ca esti tu, pentru ca esti intotdeauna acolo cand cineva are nevoie de tine. Esti puternica pentru ca poti aduce pe aceasta lume o noua fiinta, pe care o vei iubi mai presus de orice.

Esti puternica datorita perseverentei tale, credintei tale, optimismului tau. Esti puternica pentru ca zambesti, pentru ca niciodata nu te dai batuta, pentru ca nu ii lasi nici pe altii sa renunte.

Esti puternica pentru ca esti o femeie ce nu se lasa sa fie definita de lume, ci isi construieste propriul drum, propria viata.

Esti puternica pentru ca ai incredere in tine, pentru ca iti oferi inima pe tava si pentru ca iubesti cu tot sufletul tau.

Iata, femeie minunata, esti mai puternica decat crezi.

Lumea iti va spune ca esti emotiva, ca dragostea te face slaba. Insa lumea greseste.

Inima, mintea si sufletul tau stralucesc cu iertare, iubire, rabdare si vulnerabilitate. Iar aceste calitati sunt cele mai puternice. Asa ca nu lasa ca lumea sa iti spuna ca ai o inima rece. Zambeste, iubeste, traieste!

Pentru ca esti puternica, atat de puternica. Si lumea nu ar exista fara tine!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!