O femeie este mai fericita singura, decat langa cineva care ii distruge sufletul. Bucura-te de singuratate pentru a te dezvolta si a deveni femeia care vrei sa fii in viata: independenta, puternica si fericita.

O femeie este mai fericita singura, decat langa cineva care ii distruge sufletul. Bucura-te de singuratate pentru a te dezvolta si a deveni femeia care vrei sa fii in viata: independenta, puternica si fericita.

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 March 2020 in Dezvoltare Personala

“Fericirea este o atitudine. Ne facem pe noi înșine fie îndurerați, fie fericiți și puternici. În ambele cazuri avem la fel de mult de muncit.” – Francesca Reigler

A fi singura nu te face sa fii mai putin din femeia puternica care esti. Asadar, bucura-te de plimbarea pe care o faci in timp ce iti astepti sufletul pereche. Unul dintre cele mai dificile si, in acelasi timp, frumoase lucruri in aceasta lume este sa astepti ca dragostea sa te gaseasca. Foloseste acest timp in favoarea ta, pentru a te dezvolta si a deveni femeia care vrei sa fii in viata: independenta, puternica si fericita.

Asadar, daca si tu esti in aceasta etapa a vietii tale, iata care sunt cele 6 lucruri pe care trebuie sa le faci pentru ca sufletul tau pereche sa te gaseasca.

1. Hraneste-ti creierul – Educatia este ceva de care vei beneficia indiferent de relatia in care te afli. Asadar, in timp ce sufletul tau pereche este in cautarea ta, continua sa te dezvolti personal. Invata lucruri noi, participa la sesiuni si cursuri, clase online.

2. Dezvolta-ti relatiile – Fie ca este vorba despre relatia pe care o ai cu animalele de companie, cu vecinii tai, cu colegii, cu membrii familiei sau cu oricine altcineva, dezvoltarea acesteia este unul dintre cele mai frumoase lucuri pe care le poti face in timp ce esti singura. Asigura-te ca ceilalti oameni din viata ta stiu ca iti pasa de ei.

3. Transforma-ti hobby-urile in oportunitati – Gandeste-te la un lucru la care stii ca excelezi. Este ceva pentru care oamenii te complimenteaza, ceva pe care il numesti talent. Orice ar fi, dezvolta-te in aceasta zona pana cand vei gasi oportunitati in care poti castiga. Acest lucru va fi un mod valoros de a petrece timp cu tine.

4. “Straluceste” la locul de munca – Daca ai un job, aceasta este ocazia perfecta de a iti impresiona superiorii si partenerii. Demonstreaza-le ca esti de neinlocuit, imbunatatindu-ti in mod constant aptitudinile si profitand de oportunitati.

5. Calatoreste – Trebuie sa recunoastem, sufletul tau pereche si-ar dori sa calatoreasca cu tine. Calatoriile sunt cel mai bun mod de a iti cheltui banii si cea mai frumoasa varianta de a investi in tine si de a crea amintiri speciale. Bucura-te de aceasta aventura pentru ca acum nu depinzi de nimeni. Calatoreste, descopera locuri noi si elibereaza-ti sufletul.

6. Bucura-te de asteptare – Daca ai prietene care momentan sunt intr-o relatie, cel mai probabil le-ai auzit spunand din cand in cand ca isi doresc sa fie singure din nou (macar pentru scurt timp). Asadar, in timp ce esti in aceasta faza, bucura-te de ea… Nu te grabi cu viata ta. Va veni ziua in care vei culege roadele eforturilor tale, ale rabdarii si perseverentei.

De multe ori tacem pentru noi, dar de mai multe ori tacem pentru altii. Dintre toate calitatile pe care le poate deprinde cineva, se spune ca cea a tacerii este cea mai solicitanta si mai greu de deprins. In cazul acesta, tacerea e un talent ascuns.

Unii inteleg tacerea, altii inca se mai intreaba… Uneori tacerea vorbeste in locul nostru, dar din pacate cu totii o percep diferit. Privirea vorbaretului catre cel tacut este intotdeauna superioara…

Tacerea ne face ascultatori mai buni dar devine o raritate in marea asta de oameni..!!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!