O colectie cu cele mai frumoase citate despre femei

O colectie cu cele mai frumoase citate despre femei

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 October 2018 in Citate

„Nu fi sclava trendurilor! Nu lăsa moda să te conducă. Tu singură trebuie să hotărăști cine ești și ce vrei să transmiți prin modul în care te îmbraci și îți trăiești viața.” (Gianni Versace)

Am adunat pentru voi cateva dintre cele mai frumoase citate despre femei – este important sa le citim nu doar in zilele cu soare, ci si in acele momente in care totul pare dificil, in care oricat am cauta nu vedem luminita de la capatul tunelului, in care nu mai vedem nicio portita de scapare.

Ei bine, pentru astfel de momente exista aceste cuvinte frumoase care ne pot ajuta sa credem in noi si sa mergem mai departe!

1. Femeia a fost facuta din coasta… nu din picior ca sa fie calcata, nu din cap ca sa fie superioara, ci dintr-o parte ca sa fie egala; de sub mana ca sa fie protejata si de langa inima ca sa fie iubita!

2. Sub aripile femeii vei gasi intotdeauna refugiu.

3. Femeia nu este sexul slab. E cel mai nobil dintre cele doua, prin puterea sa de sacrificiu, de suferinta in tacere, de umilinta, credinta si cunoastere.

4. O femeie isi poarta lacrimile asemeni bijuteriilor.

5. Educi un barbat, educi un barbat. Educi o femeie, educi o intreaga generatie.

6. Un sarut poate fi o virgula, un semn de intrebare sau un semn de exclamare. Sunt regulile de scrierere pe care orice femeie ar trebui sa le stie.

7. Barbatii creeaza prin imaginatie, insa femeile creeaza prin iubire.

8. Un barbat se indragosteste de ce vede, o femeie se indragosteste de ce aude.

9. Fericirea o face pe femeie frumoasa si dragostea o face fericita. Iubirea este adevaratul fard al femeii.

10. Femeile sunt creaturi menite sa fie iubite.

11. Zambetul este cea mai frumoasa curba de pe corpul unei femei.

12. Poate ca, intr-adevar, ochii femeii iubite sunt marginea lumii.

13. Cand bratele tale o cuprind si o strang puternic, atunci femeia se simte cu adevarat iubita.

14. Din pasiunea unei femei izvoraste viata eterna.

15. Nu fi o femeie ce are nevoie de un barbat. Fii o femeie de care un barbat are nevoie.

16. De ce iubim femeile? Pentru ca sunt femei, pentru ca nu sunt barbati, nici altceva. Pentru ca din ele-am iesit si-n ele ne-intoarcem, si mintea noastra se roteste mereu si mereu, numai in jurul lor.

17. Nu exista forta mai puternica decat o femeie determinata sa lupte.

18. Dupa ce iubesti femeia, priveste-o cum doarme in locul acela numai al ei. Asculta ce amintirile-ti spun, nu incerca si visurile sa i le iei.

19. Femeia a fost facuta din coasta barbatului ca sa fie mai aproape de el.

20. Farmecul este inselator, iar frumusetea este trecatoare. Insa o femeie cu suflet bun este intotdeauna speciala.

„Femeile trebuie să le spună bărbaților că ele sunt cele puternice. Că ele sunt mari, sunt puternice, sunt minunate. Adevărul este că femeia este întotdeauna cea puternică. Nu sunt vreo profesoară, dar aceasta este opinia mea.” (Coco Chanel)

„Femeia frumoasă place ochiului, femeia blândă place inimii. Prima este o adevărată bijuterie, dar a doua este o adevărată comoară.” (Napoleon Bonaparte)

„Marea întrebare, la care nu știu să răspund în ciuda a treizeci de ani de studiu despre femei, este următoarea: Ce vrea de fapt o femeie?” (Sigmund Freud)

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!